Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Thermal Grizzly αναβαθμίζει τη συσκευή παρακολούθησης ισχύος WireView GPU Pro

      παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο των δεδομένων για καλύτερη πληροφόρηση και ασφάλεια.

    Η Thermal Grizzly κυκλοφόρησε την αναβαθμισμένη έκδοση της συσκευής παρακολούθησης ισχύος για GPUs, WireView GPU Pro, που επιτρέπει τη παρακολούθηση της θερμοκρασίας και της κατανάλωσης ισχύος της κάρτας γραφικών σε πραγματικό χρόνο. Η συσκευή διατίθεται στα $76.19 και προσφέρει νέους αισθητήρες για περισσότερες λειτουργίες, όπως τον έλεγχο σωστής σύνδεσης του καλωδίου και την αποστολή ηχητικής ειδοποίησης σε περίπτωση δυσλειτουργίας.

    Το WireView GPU Pro συνδέεται απευθείας στο 12VHPWR connector της GPU και επιτρέπει την εμφάνιση δεδομένων στην ενσωματωμένη OLED οθόνη, όπως η πραγματική κατανάλωση ισχύος, η τάση και το ρεύμα σε volts και amperes, καθώς και οι ελάχιστες και μέγιστες θερμοκρασίες των αισθητήρων.

    Αναλυτική παρακολούθηση και εύκολη διαχείριση καλωδίων

    Μια από τις σημαντικές βελτιώσεις της συσκευής είναι η δυνατότητα σύνδεσης πρόσθετων αισθητήρων θερμοκρασίας για την παρακολούθηση του περιβάλλοντος της GPU ή του υπολογιστή συνολικά. Αυτό βοηθάει στην αποτροπή προβλημάτων που προκαλούνται από υπερθέρμανση και βελτιώνει την ασφάλεια και την απόδοση των συστημάτων.

    Το U-σχήμα της συσκευής βοηθά επίσης στη διαχείριση των καλωδίων, μειώνοντας την ανάγκη για κάμψη του 12VHPWR connector, κάτι που ενισχύει την καθαρότητα του build και μειώνει τον κίνδυνο βραχυκυκλώματος ή τήξης του καλωδίου εξαιτίας του στρες από την κάμψη.

    Σχεδιασμένο για επαγγελματίες

    Η Thermal Grizzly προωθεί το WireView GPU Pro κυρίως σε επαγγελματίες και reviewers που πρέπει να παρακολουθούν την απόδοση των high-end GPUs σε απαιτητικές εφαρμογές. Ωστόσο, παραμένει μια μικρή έλλειψη το ότι η συσκευή δεν διαθέτει Bluetooth ή άλλες ασύρματες δυνατότητες, οι οποίες θα μπορούσαν να επιτρέψουν τη μεταφορά δεδομένων σε PC για πιο συνεχή παρακολούθηση.

    Με αυτή τη δυνατότητα, οι χρήστες θα μπορούσαν να επιβλέπουν διαρκώς την απόδοση των καρτών γραφικών τους, βοηθώντας στην πρόληψη προβλημάτων πριν αυτά εξελιχθούν σε σοβαρά ζητήματα.


    Πηγή
    Φωτογραφία: Thermal Grizzly
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.