Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Samsung λανσάρει τον νέο PM9E1 NVMe Gen 5 SSD με εξαιρετικές επιδόσεις

      Ο νέος Samsung PM9E1 NVMe Gen 5 SSD προσφέρει διπλάσιες επιδόσεις και ανθεκτικότητα

    Η Samsung ανακοίνωσε την έναρξη της μαζικής παραγωγής του νέου PM9E1 NVMe Gen 5 SSD, μια σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με τον προκάτοχό του, τον PM9A1 Gen 4. Με διπλάσια ταχύτητα ανάγνωσης και εγγραφής, καθώς και αυξημένη ανθεκτικότητα, ο PM9E1 αναμένεται να προσφέρει κορυφαία απόδοση και αξιοπιστία, τόσο για καταναλωτές όσο και για επαγγελματικές εφαρμογές.

     

    Σύμφωνα με την εταιρεία, ο PM9E1 επιτυγχάνει 14,5 GB/s ταχύτητα ανάγνωσης και 13 GB/s ταχύτητα εγγραφής, υπερδιπλασιάζοντας τις δυνατότητες του προηγούμενου μοντέλου. Επιπλέον, η διάρκεια ζωής του, με μέτρηση TBW (Terabytes Written), φτάνει τα 2.400 TBW, προσφέροντας μακροχρόνια αντοχή και ασφάλεια για αποθήκευση μεγάλων όγκων δεδομένων. Η νέα αυτή συσκευή είναι επίσης εξοπλισμένη με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως το Security Protocol and Data Model (SPDM) Version 1.2, για προστασία από κακόβουλες παρεμβάσεις.

     

    Η Samsung τονίζει πως ο PM9E1 σχεδιάστηκε με γνώμονα την αποτελεσματικότητα στην κατανάλωση ενέργειας, προσφέροντας 50% βελτίωση σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Αυτό το χαρακτηριστικό, σε συνδυασμό με τον νέο 5nm ελεγκτή, καθιστά τον SSD ιδανικό για εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης, τόσο σε επίπεδο καταναλωτών όσο και σε επιχειρηματικό περιβάλλον. Οι χωρητικότητες που θα κυκλοφορήσουν περιλαμβάνουν επιλογές από 512 GB έως και 4 TB, καλύπτοντας ευρεία γκάμα αναγκών για διαφορετικούς τύπους χρηστών.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.