Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Intel θα παρουσιάσει την επόμενη γενιά επεξεργαστών Core Ultra στην IFA 2024

      Οι επεξεργαστές Lunar Lake θα παρουσιάσουν εξελίξεις στην ενεργειακή απόδοση, τις επιδόσεις και τις δυνατότητες τεχνητής

    Πριν από το συνέδριο IFA 2024, η Intel πρόκειται να παρουσιάσει τους επεξεργαστές Intel® Core™ Ultra επόμενης γενιάς, με την κωδική ονομασία Lunar Lake. Την ανακοίνωση θα κάνει η Michelle Johnston Holthaus, εκτελεστική αντιπρόεδρος και γενική διευθύντρια του Client Computing Group της Intel, μαζί με τον Jim Johnson, ανώτερο αντιπρόεδρο και γενικό διευθυντή του Client Business Group, και άλλους συνεργάτες της Intel.

     

    Προγραμματισμένη για τις 3 Σεπτεμβρίου στις 6 μ.μ. CEST, η εκδήλωση που θα μεταδοθεί ζωντανά από το Βερολίνο υπόσχεται να αποκαλύψει σημαντικές εξελίξεις στους νέους επεξεργαστές. Οι επεξεργαστές Intel Core Ultra αναμένεται να προσφέρουν πρωτοποριακή αποδοτικότητα ισχύος x86, εξαιρετική απόδοση πυρήνα και σημαντικές βελτιώσεις στην απόδοση γραφικών. Επιπλέον, αυτοί οι επεξεργαστές θα διαθέτουν απαράμιλλη υπολογιστική ισχύ AI, θέτοντας νέα πρότυπα για τις μελλοντικές γενιές προϊόντων της Intel.

     

    Η κεντρική ομιλία μπορεί να παρακολουθηθεί ζωντανά από το Intel Newsroom, ενώ η αναπαραγωγή βίντεο θα είναι διαθέσιμη αμέσως μετά τη λήξη της εκδήλωσης. Αυτή η παρουσίαση σηματοδοτεί μια κομβική στιγμή για την Intel, καθώς συνεχίζει να διευρύνει τα όρια της υπολογιστικής τεχνολογίας, δίνοντας έμφαση στην αποδοτικότητα της ενέργειας και την ενσωμάτωση της AI για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των σύγχρονων εφαρμογών και των φόρτων εργασίας.

     

    Καθώς η Intel ετοιμάζεται να παρουσιάσει αυτές τις καινοτομίες, η τεχνολογική κοινότητα αναμένει με ανυπομονησία τον πιθανό αντίκτυπο των επεξεργαστών Lunar Lake στον κλάδο, ιδίως όσον αφορά τη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών μέσω της ανώτερης απόδοσης και αποδοτικότητας.


    Πηγή
    Φωτογραφία: Intel
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.