Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Fractal Design αποκαλύπτει αρχεία τρισδιάστατης εκτύπωσης θήκης για το Raspberry Pi, το Project: North Pi

      Επανάσταση στην τεχνολογία DIY με σχέδια τρισδιάστατης εκτύπωσης ανοικτού κώδικα

    Η Fractal Design κυκλοφόρησε τα αρχεία τρισδιάστατης εκτύπωσης για θήκη του Raspberry Pi, Project: North Pi. Η ανακοίνωση αυτή ακολουθεί το εντυπωσιακό ντεμπούτο της θήκης στη φετινή έκθεση Computex, όπου έγινε γρήγορα το αγαπημένο των παρευρισκομένων. Ο κομψός και μικροσκοπικός σχεδιασμός της θήκης Project: North Pi, που θυμίζει τη σειρά North της Fractal Design, παρουσιάστηκε ως συσκευή αναπαραγωγής μαζί με έναν μίνι υπολογιστή, μαγνητίζοντας τη φαντασία τόσο του κοινού όσο και των μέσων ενημέρωσης.

     

    Μετά τη συντριπτική θετική ανταπόκριση στην Computex, όπου η θήκη απειλούσε να επισκιάσει ακόμη και άλλα νέα προϊόντα όπως η θήκη Mood ITX, η καρέκλα γραφείου Refine και τα ακουστικά Scape, η Fractal Design αποφάσισε να μοιραστεί το σχέδιο με το κοινό. Η εταιρεία διέθεσε τα αρχεία τρισδιάστατης εκτύπωσης σε μια ειδική σελίδα προϊόντος, μαζί με αναλυτικές οδηγίες για οικιακή εκτύπωση. Το έργο: North Pi αποτελείται από 17 εξαρτήματα, συμπεριλαμβανομένων 11 μοναδικών εξαρτημάτων, και έχει διαστάσεις 105 × 50 × 96 mm. Φιλοξενεί επίσης έως και δύο ανεμιστήρες 40 mm πίσω από τα μπροστινά της πάνελ, εξασφαλίζοντας επαρκή ψύξη για το Raspberry Pi.

     

    Αυτή η κίνηση της Fractal Design αντιπροσωπεύει μια σημαντική αλλαγή στη διανομή προϊόντων, αγκαλιάζοντας την κοινότητα DIY και την τεχνολογία τρισδιάστατης εκτύπωσης. Με τη δημοσιοποίηση των αρχείων σχεδιασμού, η Fractal Design έδωσε τη δυνατότητα στους πελάτες να γίνουν κατασκευαστές, προωθώντας ένα νέο επίπεδο προσαρμογής και αλληλεπίδρασης με τα τεχνολογικά αξεσουάρ. Η κυκλοφορία του Project: North Pi αναμένεται να εμπνεύσει ένα κύμα δημιουργικότητας στην κοινότητα της τρισδιάστατης εκτύπωσης, καθώς οι ενθουσιώδεις χρήστες θα αρχίσουν να παράγουν τις θήκες τους με μοναδικούς χρωματικούς συνδυασμούς και εξατομικευμένες πινελιές.


    Πηγή
    Φωτογραφία: OC3D
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.