Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Corsair απομακρύνεται από την πιστοποίηση 80 Plus για τροφοδοτικά και υιοθετεί τα πρότυπα Cybenetics

      Ο κορυφαίος κατασκευαστής τροφοδοτικών υιοθετεί νέα πρότυπα απόδοσης και θορύβου

    Η Corsair, ένας σημαντικός παράγοντας στη βιομηχανία υλικού για υπολογιστές, ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στην προσέγγισή της όσον αφορά την πιστοποίηση μονάδων τροφοδοσίας (PSU), απομακρυνόμενη από την ευρέως αναγνωρισμένη πιστοποίηση 80 Plus. Αντ' αυτού, η εταιρεία υιοθετεί τα πρότυπα Cybenetics για τα μελλοντικά της τροφοδοτικά, αναφέροντας ως κινητήρια δύναμη πίσω από αυτή την απόφαση μια πιο ολοκληρωμένη και διαφανή μεθοδολογία δοκιμών.

     

    99785_02_corsair-is-moving-away-from-80-plus-certification-for-psus-embracing-more-advanced-cybenetics_full.webp

     

    Η πιστοποίηση 80 Plus αποτελεί εδώ και χρόνια βασικό σημείο αναφοράς της βιομηχανίας, προσφέροντας στους καταναλωτές ένα βασικό μέτρο της αποδοτικότητας ενός PSU. Ωστόσο, εστιάζει κυρίως στην απόδοση σε συγκεκριμένα φορτία και δεν λαμβάνει υπόψη άλλους κρίσιμους παράγοντες, όπως τα επίπεδα θορύβου ή την απόδοση υπό διαφορετικές συνθήκες. Η μετάβαση της Corsair στη Cybenetics αποσκοπεί στην αντιμετώπιση αυτών των κενών, παρέχοντας μια πιο ολιστική αξιολόγηση της απόδοσης του τροφοδοτικού PSU. Το πρόγραμμα Cybenetics περιλαμβάνει δύο βασικές μετρήσεις: τις βαθμολογίες απόδοσης (ETA) και τα επίπεδα θορύβου (LAMBDA), προσφέροντας στους καταναλωτές μια σαφέστερη κατανόηση του τι να περιμένουν από τα τροφοδοτικά τους.

     

    Ο εναγκαλισμός της Corsair με το Cybenetics θεωρείται ως μια κίνηση προς την κατεύθυνση της μεγαλύτερης διαφάνειας και ακρίβειας στην πιστοποίηση των τροφοδοτικών PSU. Οι αξιολογήσεις Cybenetics βασίζονται σε αυστηρές δοκιμές που προσομοιώνουν τις συνθήκες του πραγματικού κόσμου πιο πιστά από τις παραδοσιακές δοκιμές 80 Plus. Με την υιοθέτηση αυτών των προτύπων, η Corsair στοχεύει να διασφαλίσει ότι τα προϊόντα της πληρούν υψηλότερα κριτήρια αναφοράς τόσο για την αποδοτικότητα όσο και για τις ακουστικές επιδόσεις, ευθυγραμμιζόμενη με τις ανάγκες των σύγχρονων κατασκευαστών υπολογιστών που απαιτούν πιο αθόρυβα και αποδοτικά συστήματα.

     

    Η μετάβαση αυτή σηματοδοτεί μια σημαντική εξέλιξη στην αγορά τροφοδοτικών, καθώς άλλοι κατασκευαστές ενδέχεται να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Corsair και να επιδιώξουν πιστοποιήσεις που προσφέρουν μια πιο λεπτομερή και σχετική αξιολόγηση των μονάδων τροφοδοσίας. Για τους καταναλωτές, αυτό σημαίνει πρόσβαση σε τροφοδοτικά που είναι όχι μόνο πιο αποδοτικά αλλά και πιο αθόρυβα, ανοίγοντας το δρόμο για καλύτερες συνολικές επιδόσεις του συστήματος και καλύτερη εμπειρία του χρήστη.


    Πηγή
    Φωτογραφία: tweaktown.com
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.