Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η ASRock παρουσιάζει την X600TM-ITX: Μια μικρή και δυνατή μητρική για τους λάτρεις του DIY

      Η πρώτη μητρική AM5 Thin Mini-ITX που υποστηρίζει επεξεργαστές Ryzen 7000, 8000 και 9000 Series

    Η ASRock παρουσίασε την X600TM-ITX, την πρώτη μητρική AM5 σε μορφή Thin Mini-ITX, προσφέροντας στους DIY κατασκευαστές μια ευέλικτη και συμπαγή επιλογή, φέρνοντάς τους όσο πιο κοντά μπορούν να φτάσουν στην κατασκευή ενός NUC στα μέτρα τους. Σχεδιασμένη για τους τελευταίους επεξεργαστές Ryzen της AMD, η πλακέτα αυτή υποστηρίζει CPU έως 65W και είναι ιδανική για τη σειρά APU Ryzen 8000G με ενσωματωμένα γραφικά.

     

    Η X600TM-ITX δίνει προτεραιότητα στις υψηλές επιδόσεις της CPU ή στα ενσωματωμένα γραφικά, ένα κρίσιμο στοιχείο, καθώς δεν διαθέτει υποδοχές PCIe για διακριτές κάρτες γραφικών. Η πλακέτα υποστηρίζει μνήμη Dual DDR5 6400+(OC) MHz, έως και 96 GB, και διαθέτει πολλαπλές εξόδους βίντεο, συμπεριλαμβανομένων των Dual HDMI, DisplayPort και LVDS. Οι επιλογές αποθήκευσης είναι εύρωστες, με δύο υποδοχές Hyper M.2 και δύο θύρες SATA 6Gb.

     

    Αυτή η πλακέτα Thin Mini-ITX χρησιμοποιεί υποδοχή AM5, καταλαμβάνοντας σημαντικό μέρος του συμπαγούς σχεδιασμού της, και είναι συμβατή με ψύκτες CPU της Intel λόγω της προσήλωσής της στις προδιαγραφές της Intel. Με ενσωματωμένη υποστήριξη τροφοδοτικού onboard, η X600TM-ITX εξαλείφει την ανάγκη για τροφοδοτικό ATX, καθιστώντας την μια βελτιωμένη επιλογή για συμπαγείς κατασκευές.

     

    Το X600TM-ITX της ASRock είναι προσαρμοσμένο για HTPC, παρέχοντας μεγαλύτερη ευελιξία στις επιλογές επεξεργαστών και μνήμης σε σύγκριση με τις προκατασκευασμένες λύσεις Mini-PC. Αν και δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί λεπτομέρειες σχετικά με την τιμολόγηση, αυτή η καινοτόμος πλακέτα πρόκειται να προσφέρει στους DIY κατασκευαστές ένα μοναδικό μείγμα επιδόσεων και συμπαγούς σχεδιασμού.


    Πηγή
    Φωτογραφία: videocardz.com
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.