Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η AMD φημολογείται ότι θα ανακοινώσει τη σειρά Ryzen 5000XT

    Οι φήμες σχετικά με την πιθανή κυκλοφορία των επεξεργαστών Ryzen 5000XT της AMD έχουν πυκνώσει, ύστερα από μια διαρροή από τον @CodeCommando_ στο X/Twitter. Το screenshot που διέρρευσε αποκάλυψε δύο νέους επεξεργαστές AM4: τον Ryzen 9 5900XT και τον Ryzen 7 5800XT. Ο Ryzen 9 5900XT διαθέτει θερμική κατανάλωση 105 watt με μέγιστη ώθηση 4,8 GHz, που ταιριάζει με τον Ryzen 9 5900X στην ταχύτητα ρολογιού, αλλά ευθυγραμμίζεται με τον Ryzen 5950X στον αριθμό πυρήνων και cache.

     

    RYZEN-5000XT.jpg

     

    Ο Ryzen 7 5800XT προσφέρει μια ώθηση 100 MHz σε σχέση με το 5800X, εγείροντας ερωτήματα σχετικά με την αναγκαιότητά του. Οι αναμενόμενες τιμές MSRP είναι 359 δολάρια για τον Ryzen 9 5900XT και 249 δολάρια για τον Ryzen 7 5800XT, καθιστώντας και τις δύο δυνητικά ενδιαφέρουσες αναβαθμίσεις για χρήστες με παλαιότερες CPU AM4. Αυτές οι πληροφορίες, που αποκαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια μιας ενημέρωσης των μέσων ενημέρωσης πριν από την Computex, υποδηλώνουν λιανική κυκλοφορία τον Ιούλιο.

     

    videocardz-table.jpg

     

    Αυτές οι νέες προσθήκες στη σειρά Ryzen συνεχίζουν την παράδοση της AMD για σταδιακές βελτιώσεις, με στόχο να παρέχουν στους χρήστες αυξημένες επιδόσεις και αξία. Η κυκλοφορία αυτών των επεξεργαστών αντικατοπτρίζει τη στρατηγική της AMD για τη διατήρηση της ανταγωνιστικότητας στην αγορά επεξεργαστών, ιδίως στη μεσαία κατηγορία, όπου οι οικονομικά αποδοτικές αναβαθμίσεις μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά την εμπειρία του χρήστη.


    Πηγή
    Φωτογραφία: videocardz.com
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.