Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η AMD μειώνει την καθυστέρηση επικοινωνίας μεταξύ των πυρήνων Ryzen 9000 κατά σχεδόν 60% με την ενημέρωση AGESA 1202

    Με την τελευταία ενημέρωση AGESA 1.2.0.2, η AMD προσφέρει σημαντική βελτίωση στη δια-πυρηνική καθυστέρηση των επεξεργαστών Ryzen 9000. Αυτή η ενημέρωση μειώνει την καθυστέρηση επικοινωνίας μεταξύ των πυρήνων κατά σχεδόν 60%, από 180ns σε 75ns. Αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο στην απόδοση, ειδικά σε εργασίες ευαίσθητες στην καθυστέρηση, όπως τα παιχνίδια, και αναμένεται να βελτιώσει τη συνολική εμπειρία χρήστη.

     

    1726515410884.jpg

     

    Η μείωση της καθυστέρησης είναι ιδιαίτερα σημαντική για πολυπύρηνους επεξεργαστές, καθώς επιτρέπει ταχύτερη ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ των πυρήνων. Χρήστες που έχουν ήδη εγκαταστήσει το νέο BIOS έχουν αναφέρει αύξηση των επιδόσεων σε διάφορα φορτία εργασίας. Η AMD επιταχύνει τη διαδικασία επανελέγχου των επιδόσεων ενόψει της επικείμενης κυκλοφορίας των επεξεργαστών Intel Arrow Lake, δημιουργώντας συνθήκες έντονου ανταγωνισμού στην αγορά.


    Πηγή
    Φωτογραφία: overclock3d.net
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.