Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Διέρρευσε από την AMD ο ανταγωνιστής της Nvidia RTX Voice σε ένα βίντεο στο youtube

    Η AMD φαίνεται ότι ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα ανταγωνιστικό προϊόν του RTX Voice, μιας δυνατότητα για κάρτες γραφικών Nvidia που ακυρώνει τον θόρυβο του περιβάλλοντος όταν είστε σε μια κλήση ή γενικότερα χρησιμοποιώντας το μικρόφωνό σας.
    Ο παραπάνω ισχυρισμός προκύπτει από ένα video που δημοσίευσε η AMD στο κανάλι της στο YouTube (προφανώς κατά λάθος), σύμφωνα με τον δικτυακό τόπο Tom's Hardware. Ευτυχώς, ο χρήστης του Reddit u/zenobian, πρόλαβε και κατέβασε το video προτού διαγραφεί και το ανέβασε στο subreddit της AMD. Το video που διέρρευσε υποδηλώνει ότι η λειτουργία Καταστολής Θορύβου της AMD θα λειτουργεί πολύ παρόμοια με το RTX Voice της Nvidia (το οποίο στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην εφαρμογή Broadcast της Nvidia). Χρησιμοποιεί "έναν αλγόριθμο βαθιάς εκμάθησης σε πραγματικό χρόνο" για να προσφέρει "αμφίδρομη μείωση θορύβου" η οποία φιλτράρει τον θόρυβο του περιβάλλοντος τόσο από τον εξερχόμενο όσο και από τον εισερχόμενο ήχο μικροφώνου και είναι προφανώς ενσωματωμένο στο υπάρχον λογισμικό Adrenalin της AMD.

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.