Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Xbox Showcase: Ανακοινώσεις για Νέα Παιχνίδια και Τρέιλερς για το 2025

      Η Microsoft παρουσίασε μια σειρά από νέα παιχνίδια και τρέιλερ, με έντονο ενδιαφέρον για το 2025.

    Στο τελευταίο Xbox showcase, η Microsoft παρουσίασε πολλά νέα παιχνίδια και ανακοινώσεις για το μέλλον της κονσόλας και του PC gaming. Μέσα σε μόλις 25 λεπτά, είδαμε τρέιλερ και αποκλειστικό υλικό από συνεργάτες όπως η Remedy Entertainment, η Sega και η 505 Games. Μεταξύ των σημαντικότερων ανακοινώσεων, ξεχώρισαν τα παιχνίδια που αναμένονται το 2025.

     

    Ένα από τα μεγαλύτερα highlights ήταν το Wuchang: Fallen Feathers, ένα action παιχνίδι που θυμίζει έντονα το Black Myth: Wukong και θα κυκλοφορήσει για Xbox και PC το 2025. Επίσης, η Remedy Entertainment αποκάλυψε το FBC: Firebreak, το νέο multiplayer παιχνίδι στο σύμπαν των Control και Alan Wake, ενώ το Alan Wake 2 DLC έλαβε νέο τρέιλερ με σκοτεινή ατμόσφαιρα.

     

    Επιπλέον, ανακοινώθηκαν νέα παιχνίδια όπως το Cronos: The New Dawn από την ομάδα του Silent Hill 2 Remake και το Pirate Yakuza, ένα συνδυαστικό παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2025. Το showcase έκλεισε με τρέιλερ για νέες προσθήκες όπως το Mouse P.I. For Hire, το Legend of Baboo, και το Subnautica 2, που αναμένεται σε early access το 2025.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.