Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Warhammer 40,000: Space Marine 2 – Η επιτυχία που αλλάζει το μέλλον της Saber Interactive

    Το Warhammer 40,000: Space Marine 2 σημείωσε μια εξαιρετική επιτυχία που αναμένεται να επηρεάσει θετικά το μέλλον της Saber Interactive. Ο Tim Willits, Chief Creative Officer της εταιρείας, δήλωσε σε συνέντευξή του στο IGN πως η επιτυχία του παιχνιδιού έχει αλλάξει τα δεδομένα για την ομάδα ανάπτυξης, ανοίγοντας τον δρόμο για μεγαλύτερα και πιο φιλόδοξα project. Με την υποστήριξη της Focus Entertainment και τα ρεκόρ που έχει σπάσει το παιχνίδι, ο κόσμος του Warhammer δεν είναι πια ο ίδιος.

     

    Με πάνω από δύο εκατομμύρια παίκτες από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας και το ρεκόρ των 225,690 ταυτόχρονων παικτών στο Steam, το Space Marine 2 έγινε το πιο επιτυχημένο παιχνίδι στο σύμπαν του Warhammer. Αυτή η ταχεία επιτυχία, όπως εξηγεί ο Willits, είχε άμεσο αντίκτυπο στα μελλοντικά σχέδια της Saber, επιτρέποντας στην εταιρεία να "ονειρεύεται μεγαλύτερα." Οι επεκτάσεις, οι νέες αποστολές, και τα DLC είναι ήδη στα σκαριά, ενώ αναμένονται προσθήκες σε όπλα, εχθρούς και gameplay modes.

     

    Το γεγονός ότι το budget του Space Marine 2 ήταν μικρότερο από το μισό εκείνου του Doom Eternal, αλλά κατάφερε να φέρει τόσο μεγάλη επιτυχία, επιτρέπει στη Saber να επικεντρωθεί σε πιο αποδοτικές μεθόδους ανάπτυξης. Οι νέες δυνατότητες που δίνει η επιτυχία του παιχνιδιού ενισχύουν τη δημιουργικότητα της ομάδας, η οποία ήδη εξετάζει την πιθανότητα για DLC με ιστορία, αλλά και την ανάπτυξη του Space Marine 3.

     

    Η Saber δεν περιορίζεται όμως μόνο στον κόσμο του Warhammer. Στον ορίζοντα βρίσκονται μεγάλα projects όπως το A Quiet Place και το Toxic Commando, τα οποία θα ενσωματώσουν την τεχνολογία swarm που χρησιμοποιήθηκε και στο Space Marine 2, καθώς και το αναμενόμενο Jurassic Park Survival. Με τόσο μεγάλη επιτυχία ήδη στο ενεργητικό της, η Saber Interactive είναι έτοιμη να συνεχίσει να εκπλήσσει το κοινό της με ακόμα πιο φιλόδοξα projects.


    Πηγή
    Φωτογραφία: ign.com
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.