Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Baldur's Gate 3 Patch 7: Μια καθοριστική ενημέρωση με υποστήριξη mod και μελλοντικά χαρακτηριστικά Crossplay

      Η Larian Studios εισάγει υποστήριξη mod και προετοιμάζεται για crossplay

    Το Baldur's Gate 3 κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο Patch 7, το οποίο σηματοδοτεί μια σημαντική ενημέρωση για το διάσημο παιχνίδι ρόλων Dungeons & Dragons της Larian Studios. Το patch κυκλοφόρησε πάνω από ένα χρόνο μετά την αρχική του κυκλοφορία και εισάγει μια πληθώρα βελτιώσεων και πολυπόθητων χαρακτηριστικών, με την επίσημη υποστήριξη mods να ξεχωρίζει ως βασικό σημείο αναφοράς. Οι παίκτες μπορούν τώρα να προσβλέπουν σε 13 νέα cinematics που προσφέρουν ποικίλα τέλη για playthrough ως evil χαρακτήρας, βελτιώσεις στο Honour Mode και βελτιώσεις στη λειτουργία split screen του παιχνιδιού.

     

    Το patch των 11,6 GB όχι μόνο αναβαθμίζει την εμπειρία παιχνιδιού με πάνω από 1.000 διορθώσεις και βελτιώσεις, αλλά θέτει επίσης τις βάσεις για μελλοντικό περιεχόμενο που θα δημιουργηθεί από την κοινότητα μέσω modding. Ωστόσο, η ενημερωμένη έκδοση συνοδεύεται από τεχνικές απαιτήσεις: οι χρήστες πρέπει να εξασφαλίσουν τουλάχιστον 160GB ελεύθερου χώρου για την εγκατάσταση, με τη Larian να συμβουλεύει τους παίκτες να απεγκαταστήσουν και να κατεβάσουν ξανά το παιχνίδι, αν ο χώρος αποτελεί πρόβλημα. Αυτή η ενημέρωση είναι σημαντική, καθώς αναμένεται να είναι η τελευταία μεγάλη ενημερωμένη έκδοση, σηματοδοτώντας τη σταδιακή αποδέσμευση της Larian από το Baldur's Gate 3, καθώς στρέφει την προσοχή της σε νέα έργα.

     

    Το Patch 7 υποδεικνύει επίσης ενδιαφέρουσες μελλοντικές εξελίξεις, ιδιαίτερα για τους χρήστες κονσόλας και Mac. Ενώ η ενημερωμένη έκδοση αναμένεται να φτάσει τον Οκτώβριο για αυτές τις πλατφόρμες, τα cross-saves μεταξύ PC και κονσόλας δεν θα είναι προσωρινά διαθέσιμα. Ωστόσο, η λειτουργία crossplay είναι στον ορίζοντα, μαζί με μια λειτουργία φωτογραφιών και πρόσθετες ενημερώσεις. Καθώς η Larian μεταβαίνει σε νέες προσπάθειες, το Patch 7 περικλείει το αποκορύφωμα των προσπαθειών της για τη δημιουργία μιας οριστικής έκδοσης του Baldur's Gate 3, ενώ παράλληλα θέτει τις βάσεις για τη μακροπρόθεσμη δέσμευση της κοινότητας μέσω modding και ενδεχόμενου crossplay.


    Πηγή
    Φωτογραφία: Deltia's Gaming
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.