Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το Warhammer 40K Space Marine 2 πουλάει δύο εκατομμύρια μονάδες την ημέρα κυκλοφορίας του

      Η Focus Entertainment γιορτάζει μια μεγάλη επιτυχία, αλλά τα πρώτα σχόλια αναδεικνύουν πιθανές ανησυχίες

    Σε ένα εντυπωσιακό κατόρθωμα, το Warhammer 40K Space Marine 2 πούλησε πάνω από δύο εκατομμύρια μονάδες μόλις μία ημέρα μετά την επίσημη κυκλοφορία του. Ο εκδότης του παιχνιδιού, η Focus Entertainment, ανακοίνωσε την είδηση μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter/X, αποδίδοντας ένα σημαντικό μέρος των πωλήσεων στις προπαραγγελίες. Το πολυαναμενόμενο sequel, που αναπτύχθηκε από την Saber Interactive, βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εδώ και αρκετό καιρό και αυτοί οι πρώτοι αριθμοί πωλήσεων αντικατοπτρίζουν τον ενθουσιασμό της πιστής οπαδικής βάσης του franchise.

     

    Παρά την εμπορική επιτυχία, οι πρώτες κριτικές για το παιχνίδι είναι ανάμεικτες. Ενώ πολλοί παίκτες στο Steam έχουν αφήσει θετικά σχόλια, ορισμένοι, όπως ο κριτικός Chris Wray, εξέφρασαν επιφυλάξεις για την επαναληπτικότητα του παιχνιδιού. Ο Wray, ο οποίος βαθμολόγησε το παιχνίδι με 7 στα 10, επαίνεσε τα εντυπωσιακά γραφικά και το αφηγηματικό βάθος, αλλά σημείωσε ότι οι μηχανισμοί μάχης έγιναν γρήγορα μονότονοι. Αυτό το συναίσθημα θα μπορούσε να έχει απήχηση σε ένα ευρύτερο κοινό, καθώς το παιχνίδι ξεπερνάει τη διαφημιστική εκστρατεία της περιόδου κυκλοφορίας του.

     

    Κοιτάζοντας μπροστά, η Saber Interactive καθησύχασε τους οπαδούς με υποσχέσεις για έναν λεπτομερή χάρτη πορείας μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Μεταξύ των προγραμματισμένων ενημερώσεων περιλαμβάνονται πρόσθετο περιεχόμενο και τεχνικές βελτιώσεις, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης των NVIDIA DLSS3 και AMD FSR 3 για τη βελτίωση των επιδόσεων. Με συνεχή ανάπτυξη και μια ισχυρή κοινότητα, το Warhammer 40K Space Marine 2 μπορεί να εξελιχθεί σε μια διαρκή επιτυχία.


    Πηγή
    Φωτογραφία: wccftech.com
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.