Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το TikTok σχεδιάζει στροφή στο gaming διενεργώντας δοκιμές στο Βιετνάμ

    Το TikTok διενεργεί δοκιμές ώστε οι χρήστες να μπορούν να παίζουν παιχνίδια μέσα στην εφαρμογή. Οι δοκιμές γίνονται στο Βιετνάμ και αποτελούν μέρος των συνολικών σχεδίων για μια μεγάλη ώθηση της εταιρίας προς το gaming, σύμφωνα το Reuters.
    Η ύπαρξη παιχνιδιών στην πλατφόρμα της θα ενίσχυε τα διαφημιστικά έσοδα καθώς και τον χρόνο που αφιερώνουν οι χρήστες στην εφαρμογή -- η οποία είναι πλέον μία από τις πιο δημοφιλείς στον κόσμο με περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες μηνιαίως. Το TikTok, το οποίο ανήκει στην κινεζική ByteDance, σχεδιάζει επίσης να διαθέσει την δυνατότητα για gaming μέσα από την εφαρμογή του, ευρύτερα στη Νοτιοανατολική Ασία. Αυτή η κίνηση θα μπορούσε να γίνει ήδη από το τρίτο τρίμηνο του 2022. Ένας εκπρόσωπος του TikTok είπε ότι η εταιρεία έχει δοκιμάσει να φέρει παιχνίδια HTML5, το οποίο αποτελεί μια κοινή μορφή minigame, στην εφαρμογή της μέσω τρίτων gaming developers και gaming στούντιο όπως το Zynga.


    Πηγή
    Φωτογραφία: Illustration/File Photo
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.