Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το Test Drive Unlimited Solar Crown αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα διακομιστή στο Early Access Launch

      Οι παίκτες που αγόρασαν τη Gold Edition των 90 δολαρίων αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στον διακομιστή

    Το πολυαναμενόμενο Test Drive Unlimited Solar Crown ξεκίνησε χθες για τους παίκτες που αγόρασαν τη "χρυσή έκδοση", η οποία κοστίζει 90 δολάρια, προσφέροντας πρώιμη πρόσβαση πριν από την επίσημη κυκλοφορία στις 12 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, αντί να επιταχύνουν την εμπειρία αγώνων ανοιχτού κόσμου του παιχνιδιού που μοιάζει με MMO, οι παίκτες αυτοί αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με τους διακομιστές, καθιστώντας το παιχνίδι σε μεγάλο βαθμό άπαιχτο, αλλά με την κακή έννοια του όρου.

     

    Παρά την αναμονή 13 ετών από το τελευταίο παιχνίδι Test Drive Unlimited το 2011, οι παίκτες πρώιμης πρόσβασης ανέφεραν εκτεταμένα προβλήματα, όπως αποτυχίες σύνδεσης, οθόνες φόρτωσης χωρίς τέλος και αδυναμία ολοκλήρωσης αγώνων. Ο προγραμματιστής KT Racing αναγνώρισε αυτά τα προβλήματα σε πολλές αναρτήσεις στο blog του Steam, εξηγώντας ότι οι ομάδες τους εργάζονται για τη σταθεροποίηση των διακομιστών. Έχουν ληφθεί μέτρα για την αύξηση της χωρητικότητας του διακομιστή και τη βελτιστοποίηση των επιδόσεων, αλλά πολλοί εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα, χωρίς να υπάρχει επιλογή για παιχνίδι offline.

     

    Η κατάσταση είναι απογοητευτική για όσους πλήρωσαν επιπλέον για την πρώιμη πρόσβαση, και με την φθηνότερη Silver Edition να κυκλοφορεί στις 10 Σεπτεμβρίου, η KT Racing αντιμετωπίζει πίεση να επιλύσει τα προβλήματα με τους διακομιστές πριν συμμετάσχουν ακόμα περισσότεροι παίκτες. Αυτό το φιάσκο χρησιμεύει ως υπενθύμιση για τους προγραμματιστές και τους εκδότες: αν υπόσχεστε πρώιμη πρόσβαση ως premium χαρακτηριστικό, βεβαιωθείτε ότι οι διακομιστές σας μπορούν να διαχειριστούν τη ζήτηση.


    Πηγή
    Φωτογραφία: Nacon / Kotaku / Mint Images RF (Getty Images)
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.