Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το Samsung Galaxy S24 Ultra τρέχει το Fallout 4 και πολλά άλλα παιχνίδια PC απροβλημάτιστα

      Ο Snapdragon 8 Gen3 στο Galaxy S24 Ultra τρέχει κλασικά PC παιχνίδια, προσφέροντας εκπληκτική gaming εμπειρία

    Η τελευταία αποκάλυψη από τον δημοφιλή YouTuber ETA Prime μας δείχνει ότι το Snapdragon 8 Gen 3 είναι πολύ πιο ικανό από ό,τι φανταζόμασταν. Στο κανάλι του, ο ETA Prime παρουσίασε το Galaxy S24 Ultra να τρέχει διάφορα κλασικά PC παιχνίδια μέσω του εξομοιωτή Winlator. Παρόλο που ο εξομοιωτής δεν υποστηρίζει επίσημα το Snapdragon 8 Gen 3, τροποποιημένες εκδόσεις προσφέρουν λύσεις για να ξεπεραστούν οι περιορισμοί.

     

     

    Στο βίντεο, το τηλέφωνο έτρεξε παιχνίδια όπως το Fallout 4, Far Cry, Elder Scrolls: Oblivion, και Bioshock Remastered. Αξιοσημείωτο είναι ότι το Galaxy S24 Ultra, με χωρητικότητα 512 GB και τιμή 1,240 δολάρια στο Amazon, κατάφερε να τρέξει το Cuphead σταθερά στα 60 FPS. Ο εξομοιωτής μπορεί να τρέξει ακόμη περισσότερα παιχνίδια, προσφέροντας μία εκπληκτική εμπειρία gaming σε ένα smartphone.

     

    Για να προσφέρει μία εμπειρία παρόμοια με αυτή ενός υπολογιστή, ο ETA Prime χρησιμοποίησε τη λειτουργία Samsung DeX, η οποία επέτρεψε την έξοδο εικόνας με διεπαφή που θυμίζει πολύ τα Windows. Παρόλο που η τροποποιημένη έκδοση του Winlator υποστηρίζει το Snapdragon 8 Gen 3, τρέχει σε μια κινέζικη γλώσσα και δεν βρέθηκε επιλογή για αλλαγή στη γλώσσα των αγγλικών. Ένα ακόμη σημείο είναι ότι ο ETA δεν κατάφερε να εγκαταστήσει το Steam στον Winlator, οπότε και στράφηκε προς το GoG, αναφέροντας ότι επανασυσκευασμένα DRM-free παιχνίδια λειτουργούν επίσης. Σε αυτή τη φάση, η απόδοση του Snapdragon 8 Gen 3 στο Galaxy S24 Ultra είναι εντυπωσιακή, και με περαιτέρω βελτιστοποιήσεις, η απόδοση στο gaming μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.