Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Ο εκδότης indie παιχνιδιών Humble Games φέρεται να απολύει όλο το προσωπικό του

      36 άτομα φέρεται να απολύθηκαν από τον ανεξάρτητο εκδότη παιχνιδιών.

    Ο ανεξάρτητος εκδότης παιχνιδιών Humble Games φέρεται να έχει απολύσει ολόκληρο το προσωπικό του, το οποίο αποτελείται από 36 άτομα. Ωστόσο, η εταιρεία αναφέρει ότι δεν κλείνει, αλλά αντίθετα «αναδιαρθρώνει τις δραστηριότητές της».

     

    Σύμφωνα με έναν πρώην πλέον ανώτερο αναλυτή διασφάλισης ποιότητας της Humble Games, ολόκληρη η ομάδα τους απολύθηκε. Ένας άλλος εργαζόμενος, ο οποίος ήταν παραγωγός, επιβεβαίωσε επίσης ότι απολύθηκε. Ο εκδότης είχε κάνει στο παρελθόν δύο γύρους απολύσεων, πρώτα τον Απρίλιο του 2022 και στη συνέχεια τον Νοέμβριο του 2023.

     

    Σε μια δήλωση που μοιράστηκε με το GameSpot, η Humble Games επιβεβαίωσε ότι το Humble Bundle δεν θα έχει «καμία επίπτωση στις δραστηριότητές του. Επιπλέον, τα τρέχοντα και επερχόμενα παιχνίδια της Humble Games θα συνεχίσουν να προχωρούν και να δημοσιεύονται από την εταιρεία.

     

    Η Humble Games είναι ο εκδότης πολλών αξιόλογων indie παιχνιδιών, όπως τα Stray Gods, Bo: Path of the Teal Lotus, Chinatown Detective Agency, Ikenfell, Unpacking, Slay the Spire και Midnight Fight Express.

     

    Η Humble Games είναι ο ξεχωριστός εκδοτικός βραχίονας του ψηφιακού καταστήματος Humble Bundle. Και οι δύο εταιρείες ανήκουν στην IGN Entertainment, αλλά λειτουργούν ως ξεχωριστές οντότητες. Νωρίτερα φέτος, η IGN Entertainment αγόρασε επίσης τις ιστοσελίδες βιντεοπαιχνιδιών Eurogamer, Rock Paper Shotgun, VG247, GamesIndustry.biz και Dicebreaker από το Gamer Network.

     

    Οι απολύσεις στον κλάδο των βιντεοπαιχνιδιών συνεχίζουν να υφίστανται και το 2024, με τις πιο πρόσφατες να περιλαμβάνουν την εταιρεία ανάπτυξης του Mortal Kombat NetherRealm, η οποία απέλυσε την ομάδα της για κινητά τηλέφωνα.


    Πηγή
    Φωτογραφία: HUMBLE GAMES
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.