Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Ο Διευθυντής της Ubisoft Κατηγορεί τους Gamers "ως μη αξιοπρεπείς ανθρώπους"

      Η Ubisoft σε κρίση: πτώση μετοχής, καθυστερήσεις παιχνιδιών και εσωτερικές αναταραχές κλονίζουν την εταιρεία.

    Η Ubisoft βρίσκεται αντιμέτωπη με μια από τις πιο δύσκολες περιόδους στην ιστορία της, καθώς οι τελευταίες εξελίξεις έχουν κλονίσει την εμπιστοσύνη τόσο του κοινού όσο και των επενδυτών. Από την αμφιλεγόμενη καλλιτεχνική προσέγγιση του Assassin's Creed Shadows μέχρι την απογοητευτική εμπορική απόδοση του Star Wars Outlaws, η εταιρεία παλεύει να διαχειριστεί το αρνητικό κλίμα που την περιβάλλει.

     

    Ιδιαίτερη αναταραχή προκάλεσαν οι κατηγορίες περί παραποίησης της ιαπωνικής πολιτιστικής κληρονομιάς στο Assassin's Creed Shadows, γεγονός που ανάγκασε την εταιρεία να καθυστερήσει την κυκλοφορία του παιχνιδιού μέχρι τον Φεβρουάριο. Η καθυστέρηση αυτή, σε συνδυασμό με την χαμηλή απόδοση του Star Wars Outlaws, έχει συμβάλει στην κατακόρυφη πτώση της μετοχής της Ubisoft, η οποία έχει σημειώσει απώλεια άνω του 50% μέσα σε δύο μήνες. Η διοίκηση της εταιρείας έχει ξεκινήσει εσωτερική έρευνα για να ανασκοπήσει τις επιδόσεις και να προβεί σε πιθανές αλλαγές στη στελέχωση.

     

    Το αποκορύφωμα αυτών των γεγονότων ήρθε με την αμφιλεγόμενη τοποθέτηση του διευθυντή Monetization της Ubisoft, Stevy Chassard, ο οποίος μέσω LinkedIn αποκάλεσε τους επικριτές της εταιρείας "μη αξιοπρεπείς ανθρώπους". Η δήλωση αυτή προκάλεσε νέο κύμα αντιδράσεων, με αρκετούς να επικρίνουν τη στάση της εταιρείας απέναντι στο κοινό της και να επισημαίνουν τη διαρκή αποξένωση της από την κοινότητα των gamers.

     

    Με την εταιρεία να βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή, οι προσεχείς μήνες αναμένονται καθοριστικοί για την πορεία της Ubisoft, καθώς η διοίκηση προσπαθεί να ανακτήσει την εμπιστοσύνη τόσο των επενδυτών όσο και των gamers.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.