Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Νέα Ακουστικά VIRTUOSO MAX από την CORSAIR με Active Noise Cancellation και Dolby Atmos

      Η CORSAIR κυκλοφορεί το VIRTUOSO MAX, προσφέροντας ήχο εξαιρετικής ποιότητας και καθηλωτική εμπειρία gaming.

    Η CORSAIR ανακοίνωσε τα νέα ακουστικά VIRTUOSO MAX, εξοπλισμένα με Active Noise Cancellation και Dolby Atmos® για μία πραγματικά καθηλωτική εμπειρία gaming. Τα VIRTUOSO MAX διαθέτουν προηγμένους drivers 50mm από γραφένιο, προσφέροντας εξαιρετική ακρίβεια ήχου και λεπτομέρεια που μεταμορφώνει κάθε ηχητική λεπτομέρεια, από το παραμικρό βήμα μέχρι τη βαριά βροχή. Τα ακουστικά είναι διαθέσιμα σε εκδόσεις για PC και Xbox, επιτρέποντας την απρόσκοπτη συνδεσιμότητα και στα δύο συστήματα.

     

    Η ενσωμάτωση Dolby Atmos επιτρέπει στους χρήστες να βιώσουν πολυδιάστατο ήχο, δημιουργώντας ένα πιο ρεαλιστικό και συναρπαστικό ηχητικό περιβάλλον. Τα VIRTUOSO MAX προσφέρουν επίσης Sonarworks SoundID, προσαρμόζοντας τον ήχο σύμφωνα με τις προσωπικές προτιμήσεις κάθε χρήστη μέσω του λογισμικού CORSAIR iCUE, που επιτρέπει επιπλέον τη διαμόρφωση RGB φωτισμού και ρυθμίσεων ήχου.

     

    Με ενσωματωμένο μικρόφωνο επαγγελματικής ποιότητας, τα ακουστικά καταγράφουν με ακρίβεια κάθε λεπτομέρεια της φωνής, κάνοντας την επικοινωνία απλή και φυσική. Η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας προσφέρει μέχρι και 60 ώρες συνεχούς χρήσης, ενώ μια γρήγορη φόρτιση 15 λεπτών προσθέτει έξι ώρες επιπλέον παιχνιδιού. Η συνδεσιμότητα 2.4GHz και Bluetooth® επιτρέπει την ευέλικτη χρήση των ακουστικών σε PC, κινητά ή πολλαπλές συσκευές ταυτόχρονα.

     

    Τα VIRTUOSO MAX διατίθενται άμεσα από το διαδικτυακό κατάστημα της CORSAIR και σύντομα από επίσημους μεταπωλητές σε όλο τον κόσμο. Υποστηρίζονται από διετή εγγύηση και το παγκόσμιο δίκτυο υποστήριξης της CORSAIR, προσφέροντας εμπειρία υψηλής ποιότητας και αντοχής με έμφαση στην άνεση και την ανθεκτικότητα.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.