Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Sony θα φιλοξενήσει μια τεχνική παρουσίαση του PlayStation εν μέσω φημών για το PS5 Pro

      Ο Mark Cerny θα αποκαλύψει νέες τεχνικές λεπτομέρειες στις 10 Σεπτεμβρίου

    Η Sony πρόκειται να πραγματοποιήσει αύριο μια «τεχνική παρουσίαση» του PlayStation, με επικεφαλής τον Mark Cerny, τον επικεφαλής αρχιτέκτονα του PS5. Η εννιάλεπτη παρουσίαση, που έχει προγραμματιστεί για τις 8 π.μ. PT / 11 π.μ. ET / 6 μ.μ. GR, θα μεταδοθεί στο κανάλι PlayStation στο YouTube. Αυτή η ανακοίνωση ακολουθεί ένα teaser που υπαινίσσεται την κονσόλα PS5 Pro, η οποία αναμενόταν ευρέως τόσο από τους οπαδούς όσο και από τους developers.

     

    Το πρόσφατο teaser της Sony, που γιόρταζε την 30ή επέτειο του PlayStation, περιείχε μια εικόνα που πολλοί πιστεύουν ότι περιλαμβάνει μια ματιά στο PS5 Pro. Αυτή η κονσόλα, που φημολογείται ότι θα έχει την κωδική ονομασία «Trinity», αναμένεται να διαθέτει ισχυρότερη GPU, βελτιωμένες δυνατότητες ray tracing και υποστήριξη υψηλότερης ανάλυσης. Οι εικόνες που διέρρευσαν και οι αναφορές υποδηλώνουν ότι το PS5 Pro θα είναι μια σημαντική αναβάθμιση, που ενδεχομένως θα κάνει το ντεμπούτο της με ένα σχέδιο τριών λωρίδων στην πρόσοψή του, διαφοροποιώντας την από το κανονικό μοντέλο PS5.

     

    Οι developers φέρονται να προετοιμάζονται για το PS5 Pro, με τη συμβατότητα παιχνιδιών να αναμένεται για τίτλους που θα κυκλοφορήσουν στις 16 Σεπτεμβρίου ή αργότερα. Καθώς η αναμονή αυξάνεται, η αυριανή παρουσίαση θα ρίξει πιθανότατα περισσότερο φως στο μέλλον του υλικού του PlayStation και στον αντίκτυπό του στο παιχνίδι επόμενης γενιάς.


    Πηγή
    Φωτογραφία: Amelia Holowaty Krales / The Verge
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.