Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η πρόσκληση ηθοποιών για κάστινγκ από τη Ubisoft υποδεικνύει την ενδιαφέρουσα νέα κατεύθυνση του Far Cry 7

      Το τελευταίο project της Ubisoft σε βρίσκεται σε εξέλιξη, διαθέτοντας πολύπλοκους χαρακτήρες

    Η Ubisoft έχει ξεκινήσει casting για ένα επερχόμενο project με την κωδική ονομασία "Rival", που πιστεύεται ότι θα είναι το πολυαναμενόμενο Far Cry 7. Υπό τη διαχείριση της Angela Bottis, της υπεύθυνης παραγωγής casting που είναι γνωστή για τη δουλειά της στο Far Cry 6 και σε άλλους αξιόλογους τίτλους της Ubisoft, το έργο αυτό έχει συγκεντρώσει την προσοχή μέσω καταχωρίσεων σε σελίδες υποκριτικής και μιας έκθεσης του Insider Gaming που περιγράφει λεπτομερώς την ιστορία και τους ρόλους των χαρακτήρων.

     

    Το Insider Gaming αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες σχετικά με το Far Cry 7, εσωτερικά γνωστό ως Project Blackbird, το οποίο έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία το φθινόπωρο του 2025. Αυτή η τελευταία πράξη του franchise του Far Cry, που αναπτύσσεται από την Ubisoft Montreal, σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή, καθώς μεταβαίνει από τη μηχανή Dunia στη Snowdrop. Παρά τις φήμες που υποδηλώνουν ένα σκηνικό σε ένα φανταστικό τροπικό νησί που ονομάζεται Kimsan, οι πηγές επιβεβαιώνουν ότι αυτές είναι ανακριβείς.

     

    Οι περιγραφές των χαρακτήρων αποκαλύπτουν μια αφήγηση με επίκεντρο την πλούσια και δυσλειτουργική οικογένεια Bennett και έναν προκλητικό συνομοσιολόγο, τον Ian Duncan. Στους βασικούς χαρακτήρες περιλαμβάνονται η Λέιλα Μπένετ, μια ιδεαλίστρια και φιλόδοξη επίδοξη διευθύνουσα σύμβουλος- ο Νταξ Μπένετ, ένας νεποτιστής πλέιμποϊ που αναζητά την αποδοχή του πατέρα του- και η Μπρι Μπένετ, μια φανατική της νέας εποχής για την ευεξία με εκδικητικές τάσεις. Αυτοί οι ρόλοι συμπληρώνονται από τον καλλιτεχνικό αλλά κατεστραμμένο Κρίστιαν Μπένετ, τον τυραννικό πατριάρχη Χένρι Μπένετ και την σκληραγωγημένη ορφανή Κρίστα Μπένετ.

     

    Η μη γραμμική ιστορία του παιχνιδιού περιστρέφεται γύρω από τη διάσωση μιας απαχθείσας οικογένειας από μια ομάδα συνωμοσίας γνωστή ως "Sons of Truth". Οι παίκτες πρέπει να σώσουν την οικογένειά τους μέσα σε ένα χρονοδιάγραμμα 72 ωρών στο παιχνίδι (24 ώρες σε πραγματικό χρόνο), το οποίο μπορεί να διακοπεί όταν ο παίκτης βρίσκεται σε κρησφύγετα. Η ευελιξία της αφήγησης σημαίνει ότι τα μέλη της οικογένειας μπορούν να σωθούν με οποιαδήποτε σειρά, με τους πιθανούς θανάτους τους να επηρεάζουν την ιστορία. Ένας νέος μηχανισμός ανάκρισης προσθέτει βάθος, όπου οι εχθροί μπορούν να πουν ψέματα, να παραμείνουν σιωπηλοί ή να διαφύγουν, επηρεάζοντας την έκβαση της αποστολής διάσωσης.

     

    Καθώς η ανάπτυξη προχωρά, η μοναδική δυναμική των χαρακτήρων και οι περίπλοκες λεπτομέρειες της πλοκής υποδηλώνουν ότι το "Rival" θα μπορούσε να ξεπεράσει τα όρια της σειράς Far Cry, συνδυάζοντας το οικογενειακό δράμα με την έντονη δράση και τα θέματα συνωμοσίας. Περιμένουμε με ανυπομονησία τις επίσημες ανακοινώσεις που θα επιβεβαιώσουν αυτές τις συναρπαστικές εξελίξεις.


    Πηγή
    Φωτογραφία: insider-gaming.com
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.