Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η μεταφορά του Red Dead Redemption σε PC μπορεί να είναι κοντά σύμφωνα με το PlayStation Store

      Μια ανακοίνωση στο PlayStation Store δίνει ελπίδες για την πολυαναμενόμενη έκδοση για PC του παιχνιδιού

    Οι θαυμαστές του Red Dead Redemption περίμεναν με ανυπομονησία μια έκδοση για υπολογιστή του εμβληματικού παιχνιδιού από την αρχική του κυκλοφορία στην κονσόλα το 2010 και φαίνεται ότι η αναμονή μπορεί να πλησιάζει στο τέλος της. Πρόσφατα, το PlayStation Store έκανε έναν απροσδόκητο ισχυρισμό, δηλώνοντας ότι το παιχνίδι είναι "τώρα διαθέσιμο για PC" Αν και αυτό δεν είναι ακριβές, το—Red Dead Redemption παραμένει ένας τίτλος μόνο για κονσόλα, η ενημέρωση στην επίσημη περιγραφή του υποδηλώνει έντονα ότι μια έκδοση για υπολογιστή βρίσκεται στα σκαριά.

     

    Αυτή η εξέλιξη ακολουθεί μια δεδομένη του Μαΐου 2024 του ιστότοπου της Rockstar Games, η οποία πρότεινε επίσης ότι μια έκδοση για υπολογιστή ήταν στον ορίζοντα. Η περιγραφή του PlayStation Store, που εντοπίστηκε από τον χρήστη του Twitter @Wario64, λέει: "Βιώστε τις επικές περιπέτειες Western που καθόρισαν μια γενιά — τώρα στον υπολογιστή για πρώτη φορά" Η λίστα αναφέρει επίσης ότι η έκδοση αυτή, θα περιλαμβάνει το Undead Nightmare, το αγαπημένο DLC, όπου οι παίκτες μάχονται ενάντια σε ορδές από ζόμπι.

     

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες στη σελίδα του PlayStation Store υποδηλώνουν ότι η έκδοση για υπολογιστή θα προσφέρει βελτιώσεις ειδικά για την πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για υψηλότερες αναλύσεις, αυξημένα framerates, πολλαπλές οθόνες και χωρικό ήχο surround. Ωστόσο, η καταχώριση σημειώνει ότι αυτή η έκδοση δεν θα περιλαμβάνει multiplayer περιεχόμενο. Παρά αυτή την παράλειψη, οι παίκτες PC πιθανότατα θα ενθουσιαστούν που θα πάρουν επιτέλους στα χέρια τους το Red Dead Redemption, ειδικά με την 15η επέτειό του να πλησιάζει.

     

    Η Rockstar Games έχει ιστορικό καθυστέρησης εκδόσεων για υπολογιστή, όπως φαίνεται με το Grand Theft Auto V, το οποίο κυκλοφόρησε στον υπολογιστή ένα χρόνο μετά το ντεμπούτο του στην κονσόλα. Το ίδιο μοτίβο φαίνεται πιθανό για το πολυαναμενόμενο Grand Theft Auto VI, χωρίς να έχει ανακοινωθεί ακόμη έκδοση για υπολογιστή. Το slip-up στο PlayStation Store έχει αναζωπυρώσει την ελπίδα μεταξύ των θαυμαστών ότι το Red Dead Redemption θα φτάσει επιτέλους στους υπολογιστές, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό ορόσημο για την κληρονομιά του παιχνιδιού.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.