Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    UPCDKEY Γνήσιο λογισμικό σε χαμηλή τιμή: Lifetime Άδεια Office 2021 Pro μόνο με €27.67!

    Στήνετε έναν νέο υπολογιστή για φίλους ή την οικογένειά σας και το πρώτο πράγμα που σας ζητούν είναι το Office. Η αγορά του Office είναι ακριβή και ξεπερνά τον προϋπολογισμό σας! Όλοι γνωρίζουμε πόσο κοστίζει συνήθως – και πόσο υψηλές είναι οι τιμές τους! Ταυτόχρονα, γνωρίζουμε ότι υπάρχουν διαφορετικές επιλογές και διάφοροι τρόποι για να αποκτήσετε νόμιμα κλειδιά ενεργοποίησης σε λογική τιμή. Το Upcdkey λανσάρει μια μεσοντινή προσφορά, και με μόνο 30,75 δολάρια μπορείτε να αποκτήσετε γνήσιο δια βίου κλειδί για το Office 2021 Pro.

    Η UPCDKEY προσφέρει αυτά τα κλειδιά σε ασυναγώνιστες τιμές, κάνοντας το υψηλής ποιότητας λογισμικό προσιτό σε όλους. Ωστόσο, αυτή η προσφορά λήγει σε λίγες μέρες, στείλτε μήνυμα στους φίλους σας και μοιραστείτε αυτήν την εκπληκτική προσφορά!

    Χρησιμοποιήστε τον κωδικό “LAB78” για να απολαύσετε έκπτωση 78% στα γνήσια Microsoft άδειες
    Microsoft Office 2021 Pro Plus – €27.67

    Χρησιμοποιήστε τον κωδικό “LAB55” για να απολαύσετε έκπτωση 55% στα Windows
    Windows 11 Professional CD-KEY (1 PC) – €13.3
    Windows 10 Professional CD-KEY (1 PC) – €8.87
    Windows 11 Home CD-KEY (1 PC) – €12.35
    Windows 10 Home CD-KEY (1 PC) – €8.39


    Πώς να πληρώσετε;
    Μεταβείτε στη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς, συνεχίστε ως επισκέπτης (ή δημιουργήστε λογαριασμό) και συμπληρώστε τα στοιχεία τιμολόγησης.


    pic1.png


    Κάντε κύλιση προς τα κάτω με το ποντίκι και εισαγάγετε σωστά τις πληροφορίες της κάρτας. Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε να ολοκληρώσετε την πληρωμή χρησιμοποιώντας την τραπεζική σας κάρτα.


    pic2.png


    Αγορά χωρίς ανησυχία
    Μερικοί μπορεί να είναι επιφυλακτικοί λόγω των χαμηλών τιμών που προσφέρουν. Αυτές οι τιμές επιτυγχάνονται χάρη στις άδειες χρήσης που πωλούνται και προορίζονται για OEM εξοπλισμό. Λαμβάνοντας υπόψη την αδειοδότηση αυτών των φυσικών προϊόντων, αυτός ο τύπος πώλησης κανονικοποιήθηκε το 2012, καθιστώντας την εμπορευματοποίησή τους νόμιμη από κάθε άποψη. Έτσι, δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ OEM εκδόσεων και εκδόσεων λιανικής πώλησης. Και οι δύο είναι πλήρεις εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος, περιλαμβάνοντας όλα τα χαρακτηριστικά, ενημερώσεις και λειτουργίες που θα περιμένατε από τα Windows. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να στείλετε email στο info@upcdkey.com για επικοινωνία.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.