Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το Google Play Store επεκτείνει τις ταυτόχρονες λήψεις ενημερώσεων εφαρμογών

      Η νέα ενημέρωση επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάζουν πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα

    Η Google εισήγαγε μια νέα λειτουργία για το Play Store που βελτιώνει σημαντικά την αποτελεσματικότητα της διαχείρισης εφαρμογών σε συσκευές Android. Μετά από μια προηγούμενη ενημέρωση φέτος που επέτρεπε την ταυτόχρονη λήψη νέων εγκαταστάσεων εφαρμογών, η Google επεκτείνει τώρα την υποστήριξη για τη λήψη πολλαπλών ενημερώσεων εφαρμογών ταυτόχρονα. Αυτή η λειτουργία αναμένεται να βελτιώσει σημαντικά τη διαδικασία ενημέρωσης για τους χρήστες, ειδικά για όσους έχουν πολλές εφαρμογές που απαιτούν τακτικές ενημερώσεις.

     

    Προηγουμένως, το Play Store απαιτούσε κάθε ενημέρωση εφαρμογής να κατεβαίνει και να εγκαθίσταται μία κάθε φορά, πράγμα που σήμαινε ότι οι χρήστες έπρεπε να περιμένουν να ολοκληρωθεί η μία λήψη πριν ξεκινήσει η επόμενη. Αυτή η διαδικασία θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα απογοητευτική για όσους έχουν μεγάλο κατάλογο ενημερώσεων, οδηγώντας σε καθυστερήσεις και μια μη βέλτιστη εμπειρία χρήστη. Ωστόσο, με τη νέα ενημέρωση, οι χρήστες μπορούν πλέον να κατεβάζουν έως και τρεις ενημερώσεις εφαρμογών ταυτόχρονα, παρόμοια με το App Store του iOS, μειώνοντας τους χρόνους αναμονής και βελτιώνοντας τη συνολική ευκολία.

     

    Η εξάπλωση αυτής της λειτουργίας φαίνεται να είναι ευρέως διαδεδομένη, με αναφορές που δείχνουν ότι είναι διαθέσιμη σε πολλές συσκευές. Ορισμένοι χρήστες παρατήρησαν για πρώτη φορά αυτή τη δυνατότητα για νέες εγκαταστάσεις εφαρμογών νωρίτερα φέτος, αλλά περιοριζόταν σε μόνο δύο ταυτόχρονες λήψεις. Η πρόσφατη ενημέρωση επεκτείνει αυτή τη λειτουργία στις ενημερώσεις εφαρμογών και αυξάνει το όριο σε τρεις, ευθυγραμμιζόμενη με τις τρέχουσες δυνατότητες των νέων εγκαταστάσεων εφαρμογών.

     

    Δεν είναι απολύτως σαφές αν αυτή η βελτίωση οφείλεται σε μια αλλαγή από την πλευρά του διακομιστή από την Google ή σε μια ενημέρωση της ίδιας της εφαρμογής Play Store. Ανεξάρτητα από αυτό, η εισαγωγή των ταυτόχρονων λήψεων σηματοδοτεί μια σημαντική βελτίωση στον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες Android διαχειρίζονται τις εφαρμογές τους, καθιστώντας ευκολότερο και ταχύτερο να διατηρούν τις συσκευές τους ενημερωμένες με το πιο πρόσφατο λογισμικό.


    Πηγή
    Φωτογραφία: PhoneArena
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.