Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το Galaxy A16 5G της Samsung Υπόσχεται Έξι Χρόνια Ενημερώσεων: Πρωτοπορία για την Κατηγορία του

      Η Samsung παρουσίασε το Galaxy A16 5G, το οποίο θα λαμβάνει ενημερώσεις λογισμικού και ασφάλειας για έξι χρόνια.

    Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα το Galaxy A16 5G στην ιστοσελίδα της στην Ολλανδία, προχωρώντας σε μία καινοτομία για την κατηγορία των οικονομικών smartphones. Το Galaxy A16 5G υπόσχεται έξι γενιές ενημερώσεων Android και έξι χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει σε αυτήν την κατηγορία τιμής. Αν και η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει την ακριβή τιμή, το κόστος αναμένεται να κυμανθεί γύρω στα $200, όπως το Galaxy A15 5G.

     

    Το τηλέφωνο διαθέτει οθόνη AMOLED 6,7 ιντσών με ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Στο εσωτερικό του, ενσωματώνεται ο επεξεργαστής Exynos 1330 με 4GB RAM και 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, ο οποίος φτάνει έως 1,5TB με microSD. Ωστόσο, δεν μπορεί να υποστηρίξει ταυτόχρονα δύο κάρτες SIM και microSD. Η μπαταρία των 5.000mAh παρέχει μεγάλη αυτονομία, ενώ η φόρτιση γίνεται με ισχύ 25W.

     

    Στο κομμάτι της φωτογραφίας, το A16 5G φέρει κάμερα 50MP (κύρια), 5MP (υπερευρυγώνια) και 2MP (macro), ενώ για τις selfies υπάρχει κάμερα 13MP. Το τηλέφωνο έχει επίσης βαθμολογία IP54 για ανθεκτικότητα στη σκόνη και το νερό, κάτι που αποτελεί πρωτιά για την κατηγορία του.

     

    Παρόλο που το Galaxy A16 5G δεν είναι ακόμη διαθέσιμο στις ΗΠΑ, η κυκλοφορία του αναμένεται σύντομα και πιθανότατα η τιμή του δεν θα ξεπεράσει τα $250


    Πηγή
    Φωτογραφία: androidauthority.com
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.