Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Huawei αποκαλύπτει το Mate XT Ultimate Design: Το πρώτο tri-fold smartphone στον κόσμο

      Ο επαναστατικός tri-fold σχεδιασμός στοχεύει να επαναπροσδιορίσει τη βιομηχανία των smartphones.

    Η Huawei παρουσίασε επίσημα το Mate XT Ultimate Design, το πρώτο "τρίπτυχο" smartphone στον κόσμο. Με πέντε χρόνια ανάπτυξης πίσω της, αυτή η καινοτόμος συσκευή υπόσχεται να αλλάξει το τοπίο των πτυσσόμενων τηλεφώνων. Ο tri-fold σχεδιασμός, που διαθέτει το «Tiangong Hinge System» της Huawei, επιτρέπει στο τηλέφωνο να αναδιπλώνεται σε σχήμα Z, προσφέροντας πολλαπλές διαμορφώσεις οθόνης, συμπεριλαμβανομένης μιας τεράστιας οθόνης OLED 10,2 ιντσών όταν είναι πλήρως ξεδιπλωμένη. Η συσκευή είναι επίσης εντυπωσιακά λεπτή, με διαστάσεις μόλις 3,6 χιλιοστά όταν είναι πλήρως ανοικτή.

     

    Κάτω από το καπό, το Mate XT είναι εξοπλισμένο με μια ισχυρή μπαταρία 5.600mAh, παρέχοντας άφθονη ενέργεια για τον μοναδικό τριπλό σχεδιασμό του. Ενώ η Huawei δεν έχει επιβεβαιώσει το ακριβές chipset, αναμένεται να διαθέτει το chip Kirin 9010 5G, καθιστώντας το μια συσκευή υψηλών επιδόσεων με δυνατότητες δορυφορικής επικοινωνίας. Το τηλέφωνο διαθέτει επίσης ρύθμιση τριπλής κάμερας και κομψή, ελαφριά μορφή με βάρος μόλις 298 γραμμάρια.

     

    Το Mate XT Ultimate Design είναι επί του παρόντος διαθέσιμο για προπαραγγελία στην Κίνα, ξεκινά από 19.999 γιουάν (~2.550 ευρώ) και προσφέρει έως και 1 TB αποθηκευτικού χώρου. Τα μπόνους προ-παραγγελίας περιλαμβάνουν αξεσουάρ όπως θήκη με βάση (kickstand), ακουστικά και αναδιπλούμενο πληκτρολόγιο, καθιστώντας το μια δελεαστική επιλογή για τους λάτρεις της τεχνολογίας που αναζητούν κάτι πραγματικά φουτουριστικό.


    Πηγή
    Φωτογραφία: spillsomebeans.com
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.