Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η AT&T φέρνει πρόσβαση στο διαδίκτυο με ταχύτητες μέχρι 5 Gigabit σε 70 πόλεις των ΗΠΑ

    Η AT&T ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία των αναβαθμισμένων προγραμμάτων AT&T Fiber, τα οποία υποστηρίζουν ταχύτητες έως και 5 Gigabit για ορισμένους πελάτες. Υπάρχουν δύο ξεχωριστά προγράμματα, ένα πρόγραμμα "2 GIG" και ένα πρόγραμμα "5 GIG", διαθέσιμα σε νέους και υπάρχοντες συνδρομητές AT&T Fiber.

    Σύμφωνα με την AT&T, τα νέα σχέδια είναι διαθέσιμα σε σχεδόν 5,2 εκατομμύρια πελάτες σε 70 περιοχές των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των Los Angeles, Atlanta, Chicago, San Francisco, San Diego, Los Angeles, Raleigh, Miami, και Dallas, με πλήρη λίστα διαθέσιμη στον ιστότοπο της AT&T .

    Η τιμή του AT&T Fiber 2 GIG είναι 110 $ ανά μήνα συν τους φόρους, ενώ το πρόγραμμα AT&T Fiber 5 GIG με την υψηλότερη ταχύτητα κοστίζει 180 $ το μήνα συν φόρους.

    Η AT&T θεσπίζει μια νέα πολιτική "απευθείας τιμολόγησης", που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν όρια δεδομένων, τέλη εξοπλισμού, ετήσια σύμβαση και "συμφωνίες" που θα δουν τις τιμές να αυξάνονται σε 12 μήνες. Αυτά τα προγράμματα υψηλής τεχνολογίας περιλαμβάνουν την ασφάλεια διαδικτύου AT&T ActiveArmor, την "υποστήριξη WiFi επόμενης γενιάς" και την πρόσβαση στο HBO Max.

    Με την κυκλοφορία αυτών των νέων προγραμμάτων Internet πολλών gigabit, η AT&T αυτοαποκαλείται ως ο «γρηγορότερος μεγάλος πάροχος Διαδικτύου». Η AT&T σκοπεύει να συνεχίσει να επεκτείνει τις ταχύτερες ταχύτητες σύνδεσής της σε επιπλέον πελάτες, με σχέδια να καλύψει 30 εκατομμύρια τοποθεσίες πελατών έως το τέλος του 2025.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.