Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Aqara & ASBIS Hellas παρουσιάζουν τις τελευταίες λύσεις για το Smart Home στην 5η Έκθεση ENERGIA.TEC

    Η Aqara, κορυφαίος πάροχος λύσεων για smart home, ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην 5η έκθεση ENERGIA.TEC, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 13 Οκτωβρίου 2024, στο Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανίας. Η Aqara θα εκπροσωπείται από τον αποκλειστικό διανομέα της, ASBIS Hellas, και θα βρίσκεται στο περίπτερο D23, όπου θα παρουσιαστούν τα πιο νέα και καινοτόμα προϊόντα για το smarthome.

     

    Στην έκθεση ENERGIA.TEC, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν μια ευρεία γκάμα προηγμένων προϊόντων της Aqara για έξυπνα σπίτια, όπως την κάμερα με ενσωματωμένη AI Camera Hub G3, τη νεότερη εξωτερική κάμερα Camera Hub G5 Pro, αισθητήρες για έξυπνα σπίτια και πολλές ακόμη λύσεις. Τα προϊόντα Aqara έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν τον αυτοματισμό, την ασφάλεια και την ενεργειακή απόδοση, προσφέροντας στους χρήστες μια ολοκληρωμένη εμπειρία έξυπνου σπιτιού.

     

    Energia.Tec.png

     

    Workshop Alert:

    Εκτός από τις παρουσιάσεις προϊόντων, η Aqara θα διοργανώσει ένα αποκλειστικό workshop το Σάββατο, 12 Οκτωβρίου στις 17:30, με τίτλο «Κάντε το Airbnb Διαμέρισμά σας Έξυπνο με την Aqara: Πρόσβαση, Ασφάλεια, Κλιματισμός, Φωτισμός, Θέρμανση». Το Workshop θα εστιάσει στις λύσεις της Aqara που μπορούν να βελτιώσουν καθημερινές λειτουργίες των ακίνητων τύπου Airbnb, αυτοματοποιώντας βασικούς τομείς της διαχείρισης κατοικιών - από τον ασφαλή έλεγχο πρόσβασης μέχρι τη βελτιστοποίηση της κατανάλωσης ενέργειας μέσω έξυπνων συστημάτων φωτισμού και κλιματισμού.

     

    Κύρια Προϊόντα που θα Παρουσιαστούν:

    Διακόπτες και Ρυθμιστές Φωτισμού Aqara: Αυτοματοποιήστε εύκολα τον φωτισμό για μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας και άνεση.

    Έξυπνες Κλειδαριές & Αισθητήρες: Εξασφαλίστε ασφαλή πρόσβαση και παρακολουθήστε το σπίτι σας εξ αποστάσεως με ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο.

    Κάμερες και Κέντρα Ελέγχου Aqara: Κάμερες και κέντρα ελέγχου με τεχνητή νοημοσύνη, αναγνώριση προσώπου και κάμερα 360° για την ασφάλεια του σπιτιού, συμπεριλαμβανομένης της νέας εξωτερικής κάμερας Camera Hub G5 Pro.

    Και πολλά άλλα.

     

    Λεπτομέρειες Εκδήλωσης:

    Ημερομηνία: 11-13 Οκτωβρίου 2024

    Τοποθεσία: Εκθεσιακό Κέντρο MEC, Παιανία

    Περίπτερο: D23

    Workshop: Σάββατο, 12 Οκτωβρίου στις 17:30


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.