Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Annual Autodesk Forum 2023

    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο Alphanetrix Annual Autodesk Forum όπου αναδείχθηκαν οι σημαντικότερες τεχνολογικές τάσεις, τοποθετήθηκαν διακεκριμένοι Autodesk experts και παρουσιάστηκαν τρόποι αξιοποίησης των  Autodesk solutions. Το συνέδριο, που έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο του Μουσείου Ακρόπολης την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, είναι ένας θεσμός βέλτιστων πρακτικών, καινοτόμων εργαλείων και τάσεων σε όλους τους συναφής κλάδους.

    Την εκδήλωση άνοιξε ο Ηλίας Μαργέλλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Alphanetrix, ο οποίος αναφέρθηκε στο όραμα και την αποστολή της εταιρείας, επισημαίνοντας πως στόχος, μέσω της συνεργασίας της με τους μεγαλύτερους οίκους του κλάδου της Πληροφορικής, είναι να συμβάλει στην αύξηση της παραγωγικότητας και στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας κάθε επιχείρησης και επαγγελματία που είναι πελάτης της, με τις πιο προηγμένες λύσεις και υπηρεσίες.Η Alphanetrix δραστηριοποιείται στην αγορά της Πληροφορικής από το 2011 μέσω της πώλησης προϊόντων και εφαρμογών και τον Οκτώβριο του 2022 επεκτάθηκε στην κυπριακή αγορά, επιβεβαιώνοντας την εξειδίκευσή της στην προώθηση και υποστήριξη των εφαρμογών της Autodesk, κατέχοντας πιστοποιήσεις για όλες τις κατηγορίες προϊόντων της, ως ο μόνος Autodesk Gold Partner για Ελλάδα και Κύπρο. 

    Χαιρετισμό απηύθυνε ο Jan Bucek (Autodesk Senior Regional Manager), μέσω βιντεοκλήσης, σημειώνοντας την σημαντικότητα των λύσεων της Autodesk, για την ελληνική αγορά τόσο στις Κατασκευές όσο και στη Βιομηχανία.   


    Το ενδιαφέρον του κοινού κέντρισε ιδιαίτερα το πάνελ «The BIM experience” όπου επαγγελματίες της ελληνικής κατασκευαστικής αγοράς, υπό τον συντονισμό του Αθανάσιου (Σάκη) Παναγιωτίδη (Alphanetrix Sales Manager), παρουσίασαν τις εμπειρίες τους από τη χρήση της τεχνολογίας Βuilding Ιnformation Μodeling:  Ο αρχιτέκτων Βασίλειος-Αλέξανδρος Πουτέτσης (ιδρυτής και επικεφαλής των VAP Architects), ο Κωνσταντίνος Μήτσης (BIM Manager Infrastructure Division, ΜΕΤΚΑ SA-MΥTILINEOS GROUP), ο Δημήτριος Βωβός (BIM Manager της ADT Omega) καθώς και  ο Φίλιππος Σκόκος (Technical Projects Director, Group Innovation & Technology, TITAN Cement Company SA), αναφέρθηκαν για το πως το ΒΙΜ μετασχηματίζει τον τεχνικό κόσμο.

    Το αποκορύφωμα της εκδήλωσης ήταν, όπως πάντα, η παρουσίαση των καινοτόμων εργαλείων και των νέων τάσεων από Autodesk experts: Ο David Sabate (Autodesk Senior Technical Specialist for Product Design & Manufacturing for IBERIA & MED) επικεντρώθηκε στα μηχανολογικά, μιλώντας για  «Autodesk PDM / PLM Solutions», η Ginette Maria Marte (Autodesk AEC Target Account Sales Executive) αναφέρθηκε στις τάσεις & στις προσκλήσεις του ευρύτερου κλάδου της AEC (Architecture, Engineering & Construction), ενώ ο Salvatore Macri (Autodesk Τechnical Sales Specialist), παρουσίασε τις λύσεις που προσφέρει στον επαγγελματία το Autodesk Construction Cloud. Τεράστιο ενδιαφέρον φάνηκε για το “AutoCAD 2024”, του Γιώργου Δημητρίου (Alphanetrix, Senior CAD application engineer), με κόσμο να φτάνει στο χώρο ακόμη και τελευταία στιγμή, για να παρακολουθήσουν την  ομιλία του!    

                                
    Η εκδήλωση, που προσέλκυσε περισσότερους από 200 επαγγελματίες, έκλεισε με ένα χαλαρό cocktail, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να απολαύσουν το ποτό τους στο εμβληματικό Μουσείο Ακρόπολης, κάτω από τα φώτα του Ιερού Βράχου. 


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.