Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Τα GIGABYTE OLED Gaming Monitors βραβεύτηκαν με Red Dot Design Award

      Το AORUS FO32U2 χαρακτηρίστηκε από το IGN ως το Best Gaming OLED Monitor, λαμβάνοντας το Editor's Choice award

    Η GIGABYTE, κορυφαίο PC hardware brand, ανακοινώνει με υπερηφάνεια τα εξαιρετικά επιτεύγματα των νέων OLED Gaming Monitors της. Τα AORUS FO32U2P και GIGABYTE MO34WQC2 βραβεύτηκαν με το διάσημο βραβείο Red Dot Design Award για τον εξαιρετικό σχεδιασμό και τη λειτουργικότητά τους. Επιπλέον, μοντέλα όπως τα AORUS FO32U2 και FO27Q3 έχουν λάβει επαίνους από τα IGN, RTINGS, Tom's Hardware και άλλα παγκοσμίως αναγνωρισμένα μέσα ενημέρωσης.

     

    Το FO32U2P βραβεύτηκε με το διακεκριμένο Red Dot Design Award, με την κριτική επιτροπή να επαινεί τον συνδυασμό πρωτοποριακών χαρακτηριστικών με διαχρονικό σχεδιασμό. Επιπλέον, το FO32U2P έχει ανακηρυχθεί ως Best 4K Gaming Monitor από το Tom's Hardware, κερδίζοντας το βραβείο Editor's Choice. Το Tom's Hardware σημείωσε: "Είναι δύσκολο να βρεις ένα "κακό" monitor αυτή την περίοδο, αλλά το FO32U2P κάνει τόσα πολλά σωστά που ξεχωρίζει από παρόμοια 4K monitor που κυκλοφορούν στην αγορά". Ως το πρώτο DP2.1 UHBR20 gaming monitor στον κόσμο, προσφέρει εύρος ζώνης έως και 80 Gbps χωρίς DSC, παρέχοντας μια αυθεντική εμπειρία gaming και υποστηρίζοντας daisy chain για multi-display setups. Άλλο ένα βραβευμένο με Red Dot, το GIGABYTE MO34WQC2, διακρίθηκε από την κριτική επιτροπή για την ελαφρώς κυρτή οθόνη του και τη βάση που συνδυάζει με δεξιοτεχνία την τεχνολογία, τη σχεδίαση και τη λειτουργικότητα.

     

    Το AORUS FO32U2 χαρακτηρίστηκε από το IGN ως το Best Gaming OLED Monitor, λαμβάνοντας το Editor's Choice award. Το AORUS FO27Q3 επιλέχθηκε από το RTINGS ως το Best 27-Inch Gaming Monitor τον Ιούνιο του 2024.

     

    Όλα τα GIGABYTE OLED Monitors διαθέτουν QD-OLED πάνελ, από 27 έως 49 ίντσες, παρέχοντας μια ρεαλιστική οπτική εμπειρία με 99% DCI-P3, 1,5M:1 near infinite contrast ratio και πιστοποίηση VESA DisplayHDR True Black 400 για κορυφαία ακρίβεια σε σκοτεινές σκηνές. Με άριστο χρόνο απόκρισης και ρυθμό ανανέωσης έως και 360 Hz, ορισμένα monitor είναι πιστοποιημένα έως και την τρέχουσα υψηλότερη βαθμολογία ClearMR 13000 της VESA, που αντιπροσωπεύει κορυφαία ποιότητα εικόνας και ελάχιστο blur. Επιπλέον, το GIGABYTE OLED Care χρησιμοποιεί AI-based τεχνολογίες για την ελαχιστοποίηση των κινδύνων burn-in, εξασφαλίζοντας τη μακροζωία του πάνελ. Τα περισσότερα μοντέλα διαθέτουν Tactical Switch, το οποίο προσφέρει λειτουργίες γρήγορης πρόσβασης στους gamers, ενισχύοντας το gameplay με λειτουργίες όπως Resolution Switch και Night Vision.

     

    Επιπλέον, το AORUS CO49DQ 49 ιντσών παρέχει screen space που ισοδυναμεί με δύο οθόνες 27 ιντσών 1440p side-by-side και λόγο διαστάσεων 32:9, ιδανικό για simulation games και multitasking.

     

    Εκτός από τα προαναφερθέντα μοντέλα, η σειρά OLED Gaming Monitors της GIGABYTE, συμπεριλαμβάνει τα AORUS FO27Q2, FO32U και GIGABYTE MO34WQC. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της ΑORUS.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.