Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η ViewSonic παρουσιάζει τους νέους προβολείς M1X και M1S

    Η ViewSonic Corp., ένας από τους κορυφαίους παρόχους οπτικών λύσεων παγκοσμίως, ανακοίνωσε την κυκλοφορία των νέων φορητών προβολέων M1X και M1S. Βασισμένοι στον χαρακτηριστικό σχεδιασμό της σειράς M1 της ViewSonic, οι νέοι προβολείς M1X και M1S διαθέτουν μια πατενταρισμένη έξυπνη βάση 3-σε-1, που επιτρέπει κάθετη προβολή 360 μοιρών. Αυτοί οι προβολείς διαθέτουν επίσης αναβαθμισμένη διόρθωση οριζόντιας και κάθετης κλίσης, επιτρέποντας προβολή από το πλάι και μεγαλύτερη ευελιξία στην εγκατάσταση. Με ηχεία Harman Kardon και ενσωματωμένη μπαταρία, αυτά τα μοντέλα εξασφαλίζουν συνεχή ψυχαγωγία τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

     

    Έχουμε παρατηρήσει τις αλλαγές στον τρόπο ζωής των καταναλωτών, με μεγαλύτερη ζήτηση για δυναμικές οπτικές εμπειρίες και ευκολία εν κινήσει», δήλωσε ο Dean Tsai, General Manager of Projector & LED Display Business Unit στη ViewSonic. «Όταν λανσάραμε τον πρώτο M1 το 2019, λαμβάναμε συνεχώς θετικά σχόλια από τους αγοραστές. Τώρα, ως μέρος της δέσμευσής μας για καινοτομία και εστίαση στον χρήστη, είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε τους νέους προβολείς M1X και M1S. Σχεδιασμένα με γνώμονα την ευκολία χρήσης, αυτά τα νέα μοντέλα βελτιώνουν τις δυνατότητες εγκατάστασης, με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά, προσφέροντας μια πιο ευέλικτη οπτικοακουστική εμπειρία για ψυχαγωγία οπουδήποτε.

     

    Άψογη και εύκολη προβολή σε κάθε περίσταση


    Οι φορητοί προβολείς M1X και M1S διαθέτουν μια πατενταρισμένη έξυπνη βάση 3-σε-1, μαζί με αυτόματη κάθετη διόρθωση κλίσης, επιτρέποντας στους χρήστες να προβάλλουν περιεχόμενο εύκολα σε οροφές, τοίχους ή οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια, προσφέροντας δυνατότητες προβολής 360 μοιρών. Με την προσθήκη της οριζόντιας διόρθωσης κλίσης και της ρύθμισης 4 γωνιών, οι χρήστες μπορούν να προβάλλουν τέλεια διαμορφωμένες εικόνες ακόμα και όταν ο προβολέας είναι τοποθετημένος σε πλάγια γωνία. Είτε τοποθετείτε τον προβολέα στο κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι σας είτε στην αυλή, οι M1X και M1S μπορούν εύκολα να προσφέρουν κινηματογραφική απόλαυση οπουδήποτε.

     

    On-the-Go ψυχαγωγία με αξιόπιστη οπτικοακουστική απόδοση 

     

    Χάρη στα ενσωματωμένα ηχεία Harman Kardon, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας ήχο που γεμίζει τον χώρο, με έναν προβολέα στο μέγεθος της παλάμης, προσφέροντας μια καθηλωτική εμπειρία. Οι προβολείς διαθέτουν επίσης την τεχνολογία Cinema SuperColor+, παρέχοντας χρωματική γκάμα 125% Rec.709 για ζωντανές και ρεαλιστικές εικόνες. Με ελαφρύ σχεδιασμό, που ζυγίζει λιγότερο από 1 κιλό, οι προβολείς διαθέτουν ενσωματωμένη μπαταρία και δυνατότητα σύνδεσης με power bank. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να τους παίρνουν μαζί τους παντού και να μετατρέπουν εύκολα οποιονδήποτε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο σε κέντρο ψυχαγωγίας με μεγάλη οθόνη.

     

    Απρόσκοπτη συνδεσιμότητα με τις αγαπημένες σας συσκευές streaming 

     

    Είτε παίζετε στο Nintendo Switch είτε κάνετε κλήσεις FaceTime με το πιο πρόσφατο iPhone, οι προβολείς M1X και M1S προσφέρουν απρόσκοπτη συνδεσιμότητα με μια ευρεία γκάμα συσκευών μέσω USB-C. Είναι επίσης συμβατοί με δημοφιλείς συσκευές streaming όπως το Google Chromecast, το Apple TV, το Amazon Fire TV και το Roku, προσφέροντας επιπλέον ευκολία. Η θύρα USB-A επιτρέπει τη φόρτιση των streaming sticks, εξαλείφοντας την ανάγκη για ξεχωριστούς φορτιστές.

     

    Ο M1X προσφέρει επιπλέον έξυπνα χαρακτηριστικά όπως διαμοιρασμό οθόνης μέσω Wi-Fi και επιλογές ήχου μέσω Bluetooth, παρέχοντας απόλυτη ευελιξία και ευκολία σε όλες τις ανάγκες προβολής.

     

    Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους νέους φορητούς προβολείς M1X και M1S της ViewSonic, παρακαλούμε επισκεφθείτε:

     

    ·         M1X : https://www.viewsonic.com/global/products/projectors/M1X

    ·         M1S : https://www.viewsonic.com/global/products/projectors/M1S

    ·         Video : https://youtu.be/3bXqscnFD2Y?si=LImi1Ncz9hkT0W1E


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.