Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η NetEase Games λανσάρει το πρώτο στούντιο στις Η.Π.Α.

    Η NetEase Games, το τμήμα διαδικτυακών παιχνιδιών της NetEase, Inc. ανακοίνωσε σήμερα το πρώτο της στούντιο στις ΗΠΑ, το Jackalope Games, με έδρα το Όστιν του Τέξας. Η Jackalope Games θα δημιουργήσει νέα και συναρπαστικά παιχνίδια για υπολογιστές και κονσόλες ως πρώτο στούντιο της NetEase Games.

    Η Jackalope Games ηγείται από τον βετεράνο της βιομηχανίας Jack Emmert, του οποίου οι τίτλοι περιλαμβάνουν City of Heroes, Neverwinter, Star Trek Online και DC Universe Online. Ο Jack Emmert έχει δουλέψει σε παιχνίδια που βασίζονται σε μερικά από τα μεγαλύτερα franchise πολυμέσων στην ιστορία και φέρνει δεκαετίες εμπειρίας MMORPG σε αυτό το στούντιο. «Τα παιχνίδια NetEase είναι το καλύτερο δυνατό μέρος για να ευδοκιμήσουμε εμένα και την ομάδα μου», είπε. «Μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος -- να δημιουργήσουμε ελκυστικά διαδικτυακά σύμπαντα για παίκτες σε όλο τον κόσμο. Η NetEase Games παρέχει την υποστήριξη και τους πόρους που απαιτούνται για τη δημιουργία ενός υπέροχου στούντιο και σπουδαίων παιχνιδιών.»

    Το Jackalope Games είναι το πρώτο στούντιο πρώτου μέρους της NetEase Games στις ΗΠΑ, αλλά θα λειτουργεί ανεξάρτητα και θα διατηρεί δημιουργική αυτονομία στην ανάπτυξη και δημοσίευση παιχνιδιών. Το πρώτο έργο της Jackalope Games χρηματοδοτείται πλήρως από την NetEase Games. Η Jackalope Games πιστεύει ότι η συνεργασία και η διαφορετικότητα είναι απαραίτητα συστατικά για την επιτυχία στο στούντιο. Αν και εδρεύει στο Ώστιν, η Jackalope Games αγκαλιάζει το εικονικό γραφείο και προσλαμβάνει ταλέντα από όλο τον κόσμο. Η NetEase Games έφερε στην εταιρεία μια σειρά από στούντιο τον περασμένο χρόνο, με επικεφαλής βετεράνους του κλάδου με ομάδες με πολύ πάθος και κίνητρα. Η ίδρυση της Jackalope Games αντιπροσωπεύει τη δέσμευση της NetEase Games στην καινοτομία και επιτρέπει στους προγραμματιστές να παράγουν παιχνίδια που ενθουσιάζουν τους παίκτες παγκοσμίως.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.