Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η NetEase Games κυκλοφορεί τον πρώτο εξομοιωτή που βασίζεται σε Android 11, MuMu Player 11 (Beta)

    Το MuMu Player κυκλοφόρησε την πιο πρόσφατη δοκιμαστική του έκδοση του MuMu Player 11 (Beta) — τον πρώτο εξομοιωτή στον κόσμο που βασίζεται σε Android 11 — με καλύτερη απόδοση, πιο σταθερές λειτουργίες και αυξημένη συμβατότητα με παιχνίδια για κινητά.

    Το MuMu Player, που υποστηρίζεται από τον κινεζικό τεχνολογικό γίγαντα NetEase Games, είναι δωρεάν λογισμικό που εξομοιώνει συσκευές Android, ώστε οι παίκτες να μπορούν να εκτελούν διάφορα παιχνίδια και εφαρμογές για κινητά σε έναν υπολογιστή. Ο εξομοιωτής εξασφαλίζει σταθερότητα, υψηλή ευαισθησία ελέγχου, γραφικά υψηλής ποιότητας και βελτιστοποιημένους ρυθμούς καρέ για πιο ομαλή απόδοση με δημοφιλή παιχνίδια για φορητές συσκευές, ακόμη και για low end υπολογιστές — καθιστώντας τον τον καλύτερο εξομοιωτή παιχνιδιών για κινητά υπολογιστή. Οι εκδόσεις που έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής το MuMu Player περιλαμβάνουν: MuMu Player (Android 6), MuMu Nebula (σχεδιασμένο για low end υπολογιστές) και MuMu Player 9 (Beta).

     

    Ο πρώτος εξομοιωτής Android 11 για υπολογιστή

    Προς το παρόν, οι περισσότεροι εξομοιωτές Android υποστηρίζουν μόνο τα μοντέλα Android 7 ή Android 9. Το MuMu Player 11 (Beta) είναι ο πρώτος εξομοιωτής στην αγορά που υποστηρίζει το Android 11, το οποίο έχει βασιστεί σε προηγούμενα μοντέλα Android και έχει προσθέσει χαρακτηριστικά για τη διασφάλιση της ασφάλειας των χρηστών καθώς και αυξημένης διαφάνειας και ελέγχου. Με βάση αυτήν την αναβάθμιση, το MuMu Player 11 (Beta) διασφαλίζει επίσης καλύτερο απόρρητο των χρηστών και ασφάλεια της συσκευής.

    Με την υποστήριξη του συστήματος Android 11, αυτή η νέα έκδοση beta ξεπερνά τα προβλήματα των low end συσκευών που δεν εγκαταστήσουν παιχνίδια/εφαρμογές, ώστε οι χρήστες να μπορούν να απολαμβάνουν τα πιο πρόσφατα και πιο δημοφιλή παιχνίδια.

    Πιο σταθερή απόδοση με χαμηλές ρυθμίσεις μνήμης

    Αν και το σχετικά νέο σύστημα Android 11 καταλαμβάνει περισσότερο χώρο αποθήκευσης, το MuMu Player 11 (Beta) μπορεί να τρέξει ομαλά απαιτητικά παιχνίδια με μικρή δέσμευση μνήμης. Ο νέος εξομοιωτής έχει βελτιστοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό για low end υπολογιστές. Σε αντίθεση με άλλους εξομοιωτές, το MuMu Player 11 (Beta) απαιτεί μόνο 1 GB μνήμης για την εκτέλεση απαιτητικών παιχνιδιών. Οι χρήστες δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχούν για καθυστερήσεις που προκαλούνται από τον εξομοιωτή που καταλαμβάνει πολύ μεγάλη μνήμη.

     

    Υποστήριξη Vulkan για την εκτέλεση περισσότερων παιχνιδιών

    Ένα άλλο χαρακτηριστικό αυτής της νέας έκδοσης είναι ότι είναι ο πρώτος εξομοιωτής Android που υποστηρίζει το Vulkan, το ανοιχτό πρότυπο API χαμηλών επιβαρύνσεων και πολλαπλών πλατφορμών για τρισδιάστατα γραφικά και υπολογιστές. Με άλλα λόγια, το Vulkan είναι η επόμενη γενιά διεπαφής επεξεργασίας γραφικών, που αξιοποιεί καλύτερα τις λειτουργίες του κινητού τηλεφώνου και βελτιώνει σημαντικά τη σταθερότητα του ρυθμού καρέ του παιχνιδιού, ενώ μειώνει το κόστος της CPU — αποδεικνύεται χρήσιμο για παιχνίδια με βαρύ υλικό.

     

    Υψηλές ταχύτητες καρέ έως και 120 FPS

    Δεδομένου ότι οι ρυθμοί καρέ επηρεάζουν τόσο την απόδοση όσο και την εμπειρία του παιχνιδιού, το MuMu Player 11 (Beta) έχει βελτιστοποιήσει τους ρυθμούς καρέ για παιχνίδια μεγάλης κλίμακας, υποστηρίζοντας έως και 120 FPS. Οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από τη βελτιστοποίηση ποιότητας εικόνας, η οποία εμφανίζεται στο παράθυρο του εξομοιωτή, με πιο καθαρά γραφικά λόγω της αύξησης του ρυθμού καρέ αυτής της έκδοσης κατά 15% σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση. Για όσους παίζουν ανταγωνιστικά σκοπευτικά με γρήγορο ρυθμό, τα υψηλά FPS του MuMu θα κάνουν ένα πολύ πιο καθηλωτικό και αυθεντικό παιχνίδι, επιτρέποντας στους παίκτες να βρίσκονται στη μάχη και να τα καταφέρουν.

    Το MuMu Player 11 (Beta) είναι προς το παρόν διαθέσιμο για δοκιμή και συνοδεύεται από μια μεγάλη γκάμα εύχρηστων λειτουργιών όπως εγγραφή οθόνης, αντιμετώπιση προβλημάτων πληκτρολογίου/ποντικιού και πολλά άλλα. Με όλη τη σταθερότητα και την άνεση που έχει να προσφέρει το MuMu, μια πιο καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού για κινητά είναι προ των πυλών. Εγκαταστήστε το MuMu Player 11 (Beta) δωρεάν σήμερα για να εξερευνήσετε τα πιο πρόσφατα παιχνίδια Android 11 — και επιλέξτε τον τρόπο παιχνιδιού σας!


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.