Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η AVM κυκλοφορεί σημαντική ενημέρωση για τα προϊόντα FRITZ!

    Η AVM ξεκινά σήμερα την κυκλοφορία της μεγάλης ενημέρωσης FRITZ!OS 8, η οποία προσφέρει περισσότερα από 60 νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις για όλα τα τρέχοντα προϊόντα FRITZ! Με αυτή τη δωρεάν ενημέρωση, οι χρήστες λαμβάνουν νέες γραφικές απεικονίσεις της χρήσης του διαδικτύου και του Wi-Fi, καθώς και καλύτερη αναγνώριση των πολλών συσκευών στα οικιακά δίκτυα και τα δίκτυα επισκεπτών. Επιπλέον, υπάρχουν περισσότερα σενάρια έξυπνου σπιτιού που μπορούν να ρυθμιστούν και η γρήγορη και ασφαλής πρόσβαση VPN με το WireGuard είναι πλέον διαθέσιμη και για δεδομένα IPv6. Τα πράγματα έχουν επίσης γίνει ευκολότερα για τους νεοεισερχόμενους στο FRITZ!Box. Τα μοντέλα FRITZ!Box που διαθέτουν FRITZ!OS 8 μπορούν να ρυθμιστούν σε χρόνο μηδέν χρησιμοποιώντας ένα smartphone με την εφαρμογή MyFRITZ!App. Το FRITZ!OS 8 αυξάνει την ασφάλεια και τη σταθερότητα όλων των προϊόντων FRITZ!Box, εξασφαλίζοντας μεγάλη διάρκεια ζωής. Το FRITZ!OS 8 είναι διαθέσιμο από σήμερα για το FRITZ!Box 7590 AX. Η ενημέρωση θα κυκλοφορήσει σταδιακά για άλλα τρέχοντα μοντέλα FRITZ!Box, FRITZ!Repeaters και προϊόντα FRITZ!Powerline. Οι χρήστες θα λάβουν την ενημέρωση για το FRITZ!OS 8 αυτόματα εάν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία Auto Update (Αυτόματη ενημέρωση) ή απευθείας κάνοντας κλικ στην επιλογή «Start Update» (Έναρξη ενημέρωσης) στο περιβάλλον εργασίας χρήστη «fritz.box». Μάθετε περισσότερα για όλα τα νέα χαρακτηριστικά και τις βελτιώσεις στη διεύθυνση en.avm.de/products/fritzos.

     

     

    • Ποιος απορροφά τα περισσότερα δεδομένα; Το Online Monitor εμφανίζει το φορτίο για μεμονωμένες συσκευές
      Το νέο Online Monitor ενημερώνει τους χρήστες σχετικά με το φορτίο της σύνδεσης στο διαδίκτυο από μεμονωμένες συσκευές δικτύου στο οικιακό δίκτυο και στο δίκτυο επισκεπτών. Οι χρήστες μπορούν επίσης να συγκρίνουν την κίνηση δεδομένων διαφόρων συσκευών δικτύου, επιτρέποντάς τους να κατανέμουν βέλτιστα το ρυθμό δεδομένων.

     

    • Επισκόπηση δικτύου: Προσδιορισμός συσκευών στο οικιακό δίκτυο
      Με το FRITZ!OS 8 μπορείτε να αντιστοιχίσετε αναγνωρίσιμα ονόματα και σύμβολα σε συσκευές στο οικιακό δίκτυο και στο δίκτυο φιλοξενούμενων, απευθείας στο Mesh Overview. Κάνοντας κλικ στο tooltip ανοίγουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις συνδέσεις LAN μεταξύ των μεμονωμένων συσκευών FRITZ!

     

    • Ένα νέο γράφημα της χρήσης Wi-Fi στο οικιακό δίκτυο
      Πότε χρησιμοποιείται πιο εντατικά το Wi-Fi στο οικιακό δίκτυο; Με το νέο γράφημα του φόρτου στο δίκτυο Wi-Fi, οι χρήστες μπορούν τώρα να βελτιστοποιήσουν τη χρήση του Wi-Fi στο οικιακό δίκτυο.

     

    • Γρήγορο και ασφαλές VPN με το WireGuard - τώρα και για συνδέσεις IPv6
      Η ασφαλής σήραγγα VPN WireGuard υποστηρίζει τώρα και τη μετάδοση δεδομένων IPv6, καθιστώντας ακόμα πιο εύκολη τη δημιουργία ασφαλών συνδέσεων στο οικιακό δίκτυο FRITZ!Box. Έτσι, το FRITZ!OS 8 παρέχει πρόσθετη ασφάλεια κατά την εργασία από το σπίτι ή μέσω απομακρυσμένης πρόσβασης. Με τον οδηγό WireGuard Wizard, οι κρυπτογραφημένες συνδέσεις μπορούν να δημιουργηθούν γρήγορα σε smartphones, φορητούς υπολογιστές ή PC χρησιμοποιώντας έναν κωδικό QR ή λογισμικό.

     

    • Έξυπνο σπίτι: νέες επιλογές με σκηνές και ρουτίνες
      Το FRITZ!OS 8 έρχεται με πολλές νέες λειτουργίες έξυπνου σπιτιού: Στη σελίδα συσκευής του FRITZ!Smart Control 350 επαφή πόρτας-παραθύρου στη διεπαφή χρήστη FRITZ!Box, η ανίχνευση ανοιχτού παραθύρου μπορεί τώρα να ρυθμιστεί για επιλεγμένα χειριστήρια καλοριφέρ. Επιπλέον, τα νέα πρότυπα επιτρέπουν στους χρήστες να ρυθμίζουν τη θερμοκρασία-στόχο για τα χειριστήρια καλοριφέρ και τη φωτεινότητα, τον κορεσμό και το χρώμα για τα φώτα, καθώς και να ρυθμίζουν τη θέση των ρολών σε ποσοστά. Επιπλέον, οι ρυθμίσεις θερμοκρασίας για τα χειριστήρια θερμαντικών σωμάτων μπορούν τώρα να περιοριστούν σε μια ελάχιστη και μέγιστη θερμοκρασία. Οι ρουτίνες μπορούν τώρα επίσης να ενεργοποιούνται από μια προκαθορισμένη ώρα ή μια ώρα σε σχέση με την ανατολή/δύση του ήλιου.

     

    • Για γραφεία: Ακόμα περισσότερες κλήσεις DECT ταυτόχρονα
      Το FRITZ!OS 8 προσφέρει επίσης μεγαλύτερη ευκολία για γραφεία όπου πραγματοποιούνται πολλές τηλεφωνικές κλήσεις. Η χωρητικότητα για παράλληλες κλήσεις DECT έχει αυξηθεί´, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν τώρα να πραγματοποιούνται έως και πέντε κλήσεις ταυτόχρονα, αντί για τρεις που ίσχυε προηγουμένως. Με την κυκλοφορία του FRITZ!OS 8, αυτό θα είναι εφικτό για τα μοντέλα FRITZ!Box 7590, 7590 AX και 7583.

     

    • Ρύθμιση του FRITZ!Box με ένα smartphone
      Με το FRITZ!OS 8 και νεότερες εκδόσεις, οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν ένα FRITZ!Box χρησιμοποιώντας ένα smartphone στο οποίο έχει εγκατασταθεί η εφαρμογή MyFRITZ!App. Η εφαρμογή καθοδηγεί τους χρήστες βήμα προς βήμα σε όλη τη διαδικασία εγκατάστασης, απευθείας από το smartphone ή το tablet τους. Η εγκατάσταση ενός FRITZ!Box για πρώτη φορά, η οποία είναι ήδη γνωστή ως εύκολη διαδικασία, γίνεται τώρα ακόμη πιο γρήγορα και διαισθητικά, χάρη στη νέα φιλική προς το χρήστη διεπαφή στην κινητή συσκευή του χρήστη. Η ρύθμιση ενός FRITZ!Box μπορεί να είναι τόσο εύκολη: Κατεβάστε την εφαρμογή MyFRITZ!App, σαρώστε τον κωδικό QR και ο Οδηγός πρώτης ρύθμισης βοηθάει σε όλα τα περαιτέρω βήματα.

    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.