Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Ζήσε νέες περιπέτειες με την MSI: απόκτησε δωρεάν με τις αγορές σου το «Flintlock: The Siege of Dawn»

      Αγοράστε τα επιλεγμένα προϊόντα MSI και μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν το Flintlock: The Siege of Dawn

    Η MSI, κορυφαίο brand στον τομέα του gaming hardware, ανακοινώνει τη νέα της συνεργασία με την Kepler Interactive, έναν καινοτόμο game publisher. Η MSI και η Kepler Interactive θα προσφέρουν στους gamers μια εξαιρετική εμπειρία με την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του «Flintlock: The Siege of Dawn», που θα γίνει διαθέσιμο μέσω Steam και Epic Games Store.

     

    Flintlock: The Siege of Dawn – Ξεκινήστε ένα επικό ταξίδι!

    Ξεκινήστε ένα συναρπαστικό ταξίδι με το «Flintlock: The Siege of Dawn» από την A44 Games, τους δημιουργούς του Ashen. Εξερευνήστε έναν πλούσιο, νέο κόσμο γεμάτο αρχαία μυστήρια, λάβετε μέρος σε εκρηκτικές, γρήγορες μάχες και χειριστείτε ισχυρά πυροβόλα όπλα και μαγεία στην αποστολή σας να σκοτώσετε όλους τους θεούς. Είστε έτοιμοι να επαναφέρετε την ειρήνη και να αποκαταστήσετε την ελπίδα στην ανθρωπότητα;

     

    Ζήστε την περιπέτεια με τις προηγμένες τεχνολογίες MSI!

    Αυτό το επικό ταξίδι αρχίζει από τις προσφορές της MSI! Αγοράστε επιλεγμένα προϊόντα MSI και πάρτε δωρεάν το Flintlock: The Siege of Dawn για PC. Αναβαθμίστε το gaming set-up σας με τις τελευταίες motherboards της MSI. Βυθιστείτε στον συναρπαστικό κόσμο του Flintlock: The Siege of Dawn και ζήστε μια ασύγκριτη gaming εμπειρία.

     

    Z790 MAX series Motherboard - Απελευθερώστε τη δύναμη του gaming

    Οι motherboards της σειράς Z790 MAX είναι εξοπλισμένες με επεξεργαστές Intel® CoreTM 14ης γενιάς για πιο αποδοτική επεξεργασία. Με το πιο πρόσφατο πρωτόκολλο WiFi 7, οι μητρικές Z790 MAX προσφέρουν διπλάσια ταχύτητα ασύρματου δικτύου σε σύγκριση με το WiFi 6E. Μπορούν να αυξήσουν τις θεωρητικές ταχύτητες σε 5.8 Gbps και να διπλασιάσουν το εύρος ζώνης από 160 MHz σε 320 MHz, επιτρέποντας στις συσκευές να στέλνουν και να λαμβάνουν δεδομένα ταυτόχρονα σε διαφορετικά ασύρματα κανάλια χωρίς κανένα εμπόδιο.

     

    MAG Z790 TOMAHAWK MAX WIFI

    Βραβευμένη από τη European Hardware Association (EHA) ως η «Καλύτερη Motherboard Intel ATX/Micro-ATX», η σειρά MAG είναι αγαπημένη των gamers. Η νέα MAG Z790 TOMAHAWK MAX WIFI προσφέρει βελτιωμένες επιδόσεις και επιλογές DIY με RGB χρώματα και νέα χαρακτηριστικά. Διαθέτει διαμόρφωση ισχύος 16+1+1 με 90A SPS και διπλούς συνδέσμους ισχύος CPU 8-pin για ομαλό gaming. Η εν λόγω motherboard υποστηρίζει ταχύτητες Lightning Gen5 και PCIe 5.0 M.2. Επιπλέον, διαθέτει το MSI Screwless Shield Frozr για εύκολη εγκατάσταση M.2 και το πιο πρόσφατο πρωτόκολλο WiFi 7 για εξαιρετικές ασύρματες ταχύτητες.

     

    Αποκτήστε την αποκλειστική προσφορά τώρα!

    Από τις 18 Ιουλίου έως τις 18 Αυγούστου 2024, ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε ένα επικό ταξίδι! Αγοράστε τα επιλεγμένα προϊόντα MSI κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και μπορείτε να εξαργυρώσετε έναν δωρεάν κωδικό για να αποκτήσετε το Flintlock: The Siege of Dawn.

     

    Μπείτε και εσείς στον κόσμο του Flintlock: The Siege of Dawn με τις προηγμένες motherboards της MSI. Ζήστε συναρπαστική δράση και δοκιμάστε τις ικανότητές σας σε αυτή την επική περιπέτεια.

    Ξεκινήστε την περιπέτειά σας τώρα! Η διαδικασία εξαργύρωσης μπορεί να ολοκληρωθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της MSI: https://www.msi.com/promotion/flintlock-the-siege-of-dawn


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.