Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Δελτίο Τύπου: Η GIGABYTE Z690 AORUS σπάει τα ρεκόρ Overclocking Dual 8 GHz σε CPU i9-12900K/Μνήμη DDR5

    Η GIGABYTE Technology, ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές μητρικών καρτών, καρτών γραφικών και λύσεων hardware, ανακοινώνει σήμερα ότι η μητρική κάρτα Z690 AORUS TACHYON με τον τελευταίο επεξεργαστή Intel® Corei9 12900K 12ης γενιάς και απαγωγή θερμότητας με υγρό άζωτο LN2 κατέρριψε τα κορυφαία παγκοσμίως ρεκόρ overclocking των διπλών 8GHz, δηλαδή 8000MHz στην i9-12900K CPU και 8300MHz στις μνήμες DDR5. Η μητρική κάρτα GIGABYTE Z690 AORUS TACHYON, σχεδιασμένη από παγκοσμίου φήμης overclocker, εξοπλίζεται με πολλές λειτουργίες αποκλειστικά για extreme overclockers, οι οποίες υπόσχονται στους overclockers υψηλότερα σκορ με ευκολότερη λειτουργία, καθιερώνοντας τον ηγετικό ρόλο της GIGABYTE στο overclocking στις μητρικές Z690

     

    12900K_8000MHz.png DDR5-8300.png

     

    "Η GIGABYTE απέδειξε την αποφασιστικότητά της να επιστρέψει στη δόξα του overclocking με την κυκλοφορία της μητρικής κάρτας Z590 AORUS TACHYON και η κυκλοφορία της Z690 AORUS TACHYON επιβεβαίωσε περαιτέρω τη συνέχιση της γενιάς του overclocking της GIGABYTE στις μητρικές κάρτες", δήλωσε ο Jackson Hsu, διευθυντής του τμήματος ανάπτυξης προϊόντων GIGABYTE Channel Solutions. "Η Z690 AORUS TACHYON αποδεικνύει την ισχυρή δύναμη έρευνας και ανάπτυξης της GIGABYTE στο LN2 overclocking με τα παγκόσμια ρεκόρ που δημιούργησε. Σίγουρα θα χρησιμοποιήσουμε την Z690 AORUS TACHYON για να δημιουργήσουμε καλύτερες επιδόσεις overclocking και ανυπομονούμε να δούμε ότι οι overclockers σε όλο τον κόσμο θα χρησιμοποιήσουν αυτή τη μητρική κάρτα για να σπάσουν περισσότερα παγκόσμια ρεκόρ! 


    Η GIGABYTE Z690 AORUS TACHYON έχει σχεδιαστεί από γνωστούς overclockers αποκλειστικά για απαιτήσεις overclocking με τη συνέπεια της προηγούμενης γενιάς καθώς και την ευρέως αναγνωρισμένη αντοχή και σταθερότητα της GIGABYTE, η Z690 AORUS TACHYON υιοθετεί 15+1+2 τροφοδοτικά άμεσων φάσεων, καθένα από τα οποία μπορεί να κρατήσει έως και 105 ενισχυτές με το σχεδιασμό Smart Power Stage για την παροχή ολοκληρωμένης διαχείρισης ισχύος. Η περιοχή VRM υλοποιεί ένα πλήρες πλέγμα πυκνωτών τανταλίου με καλύτερη μεταβατική απόκριση και λιγότερες μηχανικές παρεμβολές, το οποίο μπορεί να βελτιώσει τη σταθερότητα της τροφοδοσίας και του overclocking. Επιπλέον, η πιο πρόσφατη λύση Reactive Armor χρησιμοποιεί μια ενσωματωμένη μεταλλική ψύκτρα ενός τεμαχίου για να παρέχει μεγαλύτερο εύρος απαγωγής θερμότητας, ενώ τα πολλαπλά πτερύγια και η αυλακωτή επιφάνεια παρέχουν μεγαλύτερη επιφάνεια απαγωγής από την παραδοσιακή σχεδίαση. Η θωρακισμένη δρομολόγηση μνήμης, τα DIMM μνήμης SMD και η ολοκληρωμένη ρύθμιση BIOS για το overclocking μνήμης DDR5 ενισχύουν επίσης τη σταθερότητα του overclocking. Εν τω μεταξύ, ο ενσωματωμένος σχεδιασμός του κιτ overclocking στη μητρική πλακέτα παρέχει πλήκτρα συντόμευσης, διακόπτες εναλλαγής και λειτουργίες ανίχνευσης τάσης που χρησιμοποιούν πολλοί overclockers κατά τη διάρκεια των ρυθμίσεων overclocking, επιτρέποντας στους overclockers να προσαρμόζουν τις ρυθμίσεις πιο εύκολα μέσω αυτών των λειτουργιών συντόμευσης. Σπάστε εύκολα το όριο και επιτύχετε καλύτερα αποτελέσματα overclocking. Η πραγματική δοκιμή επιβεβαιώνει τις επιδόσεις LN2 overclocking της CPU i9-12900K 8000 MHz και της μνήμης DDR5 8300 MHz από τις δυνατότητες Ε&Α παγκόσμιας κλάσης της GIGABYTE. 

     

    Διαθέτοντας έως και 20+1+2 φάσεις ψηφιακού σχεδιασμού VRM ισχύος με κάθε φάση να μπορεί να αντέξει έως και 105 ενισχυτές και βελτιωμένο σχεδιασμό ψύκτρας Fins-Array III, η σειρά GIGABYTE Z690 AORUS είναι εξοπλισμένη με τον καλύτερο σχεδιασμό ισχύος και θερμικής διαχείρισης για να απελευθερώσει τις ακραίες επιδόσεις και τη βελτιστοποιημένη δυνατότητα overclocking στους νέας γενιάς πολυπύρηνους επεξεργαστές Intel® Core™ της σειράς K. Οι πλακέτες, οι υποδοχές και τα εξαρτήματα PCIe® 5.0 εφαρμόζονται επίσης στις μητρικές κάρτες Z690 AORUS της GIGABYTE για βελτιωμένη απόδοση και σταθερότητα. Οι αποκλειστικές υποδοχές μνήμης SMD με μεταλλική μάσκα θωράκισης για την αποφυγή παρεμβολών και η ρύθμιση BIOS για το overclocking της μνήμης DDR5 προσφέρουν πιο σταθερά σήματα στη μνήμη, τα οποία επιτρέπουν στους χρήστες να ενισχύσουν τις επιδόσεις XMP και overclocking με σταθερότητα. Οι επιλεγμένες μητρικές κάρτες GIGABYTE Z690 AORUS προσφέρουν πλούσια χαρακτηριστικά I/O με ενσωματωμένη ασπίδα I/O, καθώς και τον νεότερο σχεδιασμό Thermal Guard III, Smart Fan 6 και πολλά άλλα. Επιδόσεις, διαχείριση ενέργειας, θερμική ισχύς, ήχος, οι μητρικές κάρτες GIGABYTE Z690 AORUS ελέγχουν όλα τα πεδία για τους χρήστες που επιθυμούν να ανεβάσουν την υπολογιστική τους δύναμη πυρός στο επόμενο επίπεδο.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.