Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Δελτίο Τύπου: Η σειρά Liquid Cooler GIGABYTE AORUS WATERFORCE υποστηρίζει επεξεργαστές Intel® 12ης γενιάς

    Η GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd, κορυφαίος κατασκευαστής μητρικών καρτών, καρτών γραφικών και λύσεων hardware, ανακοίνωσε σήμερα ότι όλη η σειρά AIO Liquid Coolers, συμπεριλαμβανομένης της σειράς AORUS WATERFORCE και της σειράς AORUS WATERFORCE X, είναι προσαρτημένη με βραχίονες για Socket LGA1700 ώστε να υποστηρίζει τους τελευταίους επεξεργαστές Intel® Core™ 12ης γενιάς, οι οποίοι παρέχουν τη βέλτιστη ευελιξία και συμβατότητα στην αγορά. Ενισχυμένες από τη διευρυμένη διάμετρο σωλήνων και τα κορυφαίας ποιότητας εξαρτήματα, αυτές οι δύο σειρές ψυγείων υποστηρίζουν πλήρως τους τελευταίους επεξεργαστές 12ης γενιάς. Intel® Core™ επεξεργαστές για να περάσουν το τεστ καταπόνησης Prime 95 non AVX από την τεχνολογία Turbo Boost. Οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν το παιχνίδι ή την εργασία με σταθερή απόδοση χωρίς να ανησυχούν για το throttling που προκαλείται από την υπερθέρμανση στους επεξεργαστές..

     

     "Με το λανσάρισμα του τελευταίου chipset Intel® Z690 και των επεξεργαστών Core™ 12ης γενιάς, τα περισσότερα από τα υπάρχοντα liquid coolers στην αγορά δεν μπορούν να τα υποστηρίξουν λόγω της αλλαγής της υποδοχής. Οι σειρές AORUS WATERFORCE και AORUS WATERFORCE X της GIGABYTE έλαβαν υπόψη τους τις δομικές αλλαγές της επερχόμενης πλατφόρμας στο αρχικό στάδιο της ανάπτυξης και σχεδίασαν τα οραματικά αξεσουάρ με βραχίονες για LGA 1700, τα οποία επιτρέπουν στους χρήστες να αγκαλιάσουν εύκολα τη νέα πλατφόρμα χωρίς να ανανεώσουν τις συσκευές υδρόψυξης", δήλωσε ο Jackson Hsu, διευθυντής του τμήματος ανάπτυξης προϊόντων GIGABYTE Channel Solutions. "Οι ψύκτες υγρών AIO της σειράς AORUS WATERFORCE και AORUS WATERFORCE X της GIGABYTE έρχονται σε συνέχεια των επαίνων της προηγούμενης γενιάς ψύξης AIO και διατηρούν τον αξιοσημείωτο αποκλειστικό σχεδιασμό με ένα σωρό βελτιώσεις ως απάντηση στα σχόλια των χρηστών. Εκτός από την ανθεκτικότητα και την υψηλή συμβατότητα, μπορούν να περάσουν το τεστ καταπόνησης Prime 95 non AVX με την 12η γενιά. επεξεργαστή Intel® Core™ με τεχνολογία Turbo Boost, οι οποίες εξασφαλίζουν στους χρήστες μια σταθερή χρήση χωρίς καμία ανησυχία".

     

    Οι πολυπύρηνες CPU έχουν γίνει ο κανόνας για τις κατασκευές υψηλών προδιαγραφών, αλλά οι υψηλότερες ταχύτητες ρολογιού μπορούν να δημιουργήσουν υπερβολική θερμότητα, η οποία μπορεί να μειώσει την απόδοση του συστήματος. Ενισχυμένα με διευρυμένη ροή σωλήνων, αντλία κορυφαίας ποιότητας, ανθεκτικούς ανεμιστήρες και προηγμένο σχεδιασμό με μέγιστη ταχύτητα αντλίας 3200 στροφών ανά λεπτό, τα υδρόψυκτα ψυγεία AIO των σειρών AORUS WATERFORCE και AORUS WATERFORCE X υπόσχονται τη βέλτιστη απαγωγή θερμότητας ώστε οι επεξεργαστές να λειτουργούν ομαλά υπό υψηλή φόρτιση χωρίς στραγγαλισμό. Με τον επεξεργαστή Intel® Corei9 12900K, αυτά τα ψυγεία επιδεικνύουν ακραία απόδοση απαγωγής θερμότητας και εξαιρετική σταθερότητα για να περάσουν τη δοκιμή καταπόνησης Prime 95 non AVX σε όλους τους πυρήνες P-Core 4,9 GHz και E-Core 3,7 GHz με τεχνολογία Turbo Boost. Μέσω αυτών των αυστηρών δοκιμών, διασφαλίζεται ότι οι χρήστες μπορούν να έχουν σταθερό και αποτελεσματικό αποτέλεσμα απαγωγής θερμότητας είτε σε γενική χρήση είτε σε παιχνίδια.

     

    Τα liquid coolers AIO των σειρών AORUS WATERFORCE και AORUS WATERFORCE X παρέχουν 3 μεγέθη ψυγείων 240/280/360mm που καλύπτουν διάφορες ανάγκες των χρηστών, ενώ όλα υποστηρίζουν Intel® LGA 1700 και υπάρχουσες υποδοχές πολυπύρηνων επεξεργαστών υψηλής τεχνολογίας με αντίστοιχα στηρίγματα που περιλαμβάνονται στη συσκευασία των αξεσουάρ για να παρέχουν την καλύτερη δυνατή υποστήριξη και ευελιξία. Οι σειρές AORUS WATERFORCE και AORUS WATERFORCE X βελτιώνουν κάθε πτυχή των λειτουργιών και των σχεδίων. Η διάμετρος του σωλήνα έχει μεγαλώσει από 5,1 mm σε 7,8 mm, γεγονός που αυξάνει τη ροή του νερού κατά 37 % και κάνει τη θερμότητα να διαχέεται ταχύτερα και αποτελεσματικότερα. Ο κεραμικός σχεδιασμός του άξονα παρέχει καλύτερη αντοχή στη φθορά και αντιδιαβρωτικές ικανότητες από ό,τι ο μεταλλικός άξονας, επιτρέποντας μεγαλύτερο χρόνο ζωής, βελτιωμένη ανθεκτικότητα και απόδοση απαγωγής θερμότητας. Εν τω μεταξύ, αυτοί οι υγροί ψύκτες διαθέτουν το κορυφαίο ρουλεμάν με λιπαντικό γραφένιο νανο με χαμηλό συντελεστή τριβής και υψηλή λίπανση για τη μείωση του ρυθμού φθοράς του ρουλεμάν και της εναπόθεσης άνθρακα, γεγονός που παρατείνει τη διάρκεια ζωής και αποφεύγει το θόρυβο από το ρουλεμάν σε χαμηλή ταχύτητα ανεμιστήρα για τη δημιουργία πιο αθόρυβης λειτουργίας.

     

    Τα liquid coolers AORUS WATERFORCE και AORUS WATERFORCE X κυκλοφορούν ήδη στην αγορά και μπορούν να υποστηρίξουν ταχύτητα αντλίας 3200RPM με την ενημέρωση του τελευταίου FW για την αναβάθμιση της απόδοσης απαγωγής θερμότητας.

     

    Οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν και να ενημερώσουν την τελευταία έκδοση FW από τον ακόλουθο ιστότοπο για βελτιστοποιημένη ταχύτητα και απόδοση της αντλίας.

    https://www.gigabyte.com/Thermal-Solution/AORUS-WATERFORCE-X-360/support#support-dl-utility

    https://www.gigabyte.com/Thermal-Solution/AORUS-WATERFORCE-360/support#support-dl-utility

     

    Κατάλογος προϊόντων liquid coolers AORUS για υποστήριξη επεξεργαστών LGA1700:

    Series Name

    Model Name

    Upgrade pump 3200 RPM FW

    AORUS WATERFROCE X series

    AORUS WATERFROCE X 360

    F1.5

    AORUS WATERFROCE X 280

    F1.5

    AORUS WATERFROCE X 240

    F1.5

    AORUS WATERFROCE series

    AORUS WATERFROCE 360

    F1.4

    AORUS WATERFROCE 280

    F1.4

    AORUS WATERFORCE 240

    F1.4

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.