Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Σε κοινή επιχείρηση οι ΗΠΑ και η Ε.Ε. έκλεισαν το RaidForums

    Οι αρχές των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης ανακοίνωσαν την Τρίτη ότι έκλεισαν τον δικτυακό τόπο RaidForums, που χρησιμοποιείται από κυβερνοεγκληματίες για την αγορά και την πώληση κλεμμένων δεδομένων. Οι Ηνωμένες Πολιτείες επίσης απάγγελλαν κατηγορίες εναντίον του ιδρυτή και του επικεφαλής διαχειριστή του ιστότοπου Diego Santos Coelho.
    Ο Diego Santos Coelho, 21 ετών, από την Πορτογαλία, συνελήφθη στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 31 Ιανουαρίου και παραμένει υπό κράτηση, ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες επιδιώκουν την έκδοσή του για να δικαστεί εκεί, σύμφωνα με δηλώσεις του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ. Το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ είπε ότι έχει λάβει την έγκριση του δικαστηρίου για την κατάσχεση τριών διαφορετικών domain names που φιλοξενούσαν τον ιστότοπο RaidForums: raidforums.com, Rf.ws και Raid.lol.

    Μεταξύ των τύπων δεδομένων που ήταν διαθέσιμα προς πώληση στον ιστότοπο περιελάμβαναν κλεμμένους αριθμούς δρομολόγησης τραπεζών και λογαριασμών, πληροφορίες πιστωτικών καρτών, διαπιστευτήρια σύνδεσης και αριθμούς κοινωνικής ασφάλισης.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.