Nephiλiμ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2011 Αυτο που λεει ο τιτλος.Ποιο ειναι το the bestest? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKISSS Οκτώβριος 19, 2011 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2011 Εννοεις απο αυτα που δινει ο ΟΤΕ η να αγορασεις καποιο αλλο για συνδεση ΟΤΕ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Οκτώβριος 19, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2011 Εννοεις απο αυτα που δινει ο ΟΤΕ η να αγορασεις καποιο αλλο?Απο αυτα που δινει ο ΟΤΕς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKISSS Οκτώβριος 19, 2011 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2011 Aυτο δν ξερω να στο πω..αλλα νομιζω δινει ενα Bautec(το εχω ραφι-εκανε αποσυνδεσεις) και ενα Τhomson(το εχει ενας γνωστος μου-κανενα θεμα).Εγω εχω Netgear DGN 2200 τωρα,συχρονιζει χαμηλοτερα απο το Bautec και το Τhomson που ειχα απο Fortnet αλλα ειναι σταθερη η γραμμη και καλυτερο σημα(πιο δυνατο) wifi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanoolhs Οκτώβριος 19, 2011 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2011 Πρωτο speedtouch 585 και μετα το huawei Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Οκτώβριος 19, 2011 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2011 Αυτο που λεει ο τιτλος.Ποιο ειναι το the bestest?κανενα.Δινεις 50 60 ευρο και περνεις ενα της προκοπης.Ειχα ενα thomson, πολυ αισχος μιλαμε.:bad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Οκτώβριος 19, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2011 κανενα.Δινεις 50 60 ευρο και περνεις ενα της προκοπης.Ειχα ενα thomson, πολυ αισχος μιλαμε.:bad:Δεν μου τρεχουν απ'τα μπατζακια, κι επειδη ο ΟΤΕ θα μου στειλει ενα, τουλαχιστον ας παρω το καλυτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dexter Οκτώβριος 20, 2011 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2011 Εμένα ένα HUAWEI μου έστειλε και 7-8 μήνες που το έχω τώρα δεν μου έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 20, 2011 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2011 Δεν μου τρεχουν απ'τα μπατζακια, κι επειδη ο ΟΤΕ θα μου στειλει ενα, τουλαχιστον ας παρω το καλυτερο.Αν είναι δωρεάν με τη σύνδεση δεν νομίζω ότι μπορείς να διαλέξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dexter Οκτώβριος 20, 2011 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2011 Αν είναι δωρεάν με τη σύνδεση δεν νομίζω ότι μπορείς να διαλέξεις.Όντως κι εμένα δεν μου έδωσαν επιλογή...απλά μου το έστειλαν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Οκτώβριος 20, 2011 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2011 Εχω βυσμα.Τωρα μπορειτε σας παρακαλω να πειτε ποιο ειναι το καλυτεροτεροτεροτερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 20, 2011 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2011 Απο προσωπικη εμπειρια..με οσα thompson 585v7 εχω παιξει (και δικα μου και φιλων) ποτε δεν καταφερα(με οποιοδηποτε firm) να τα κανω να παιξουν με wpa +δικο μου κωδικο.η επρεπε να αφησω τον στοκ η επρεπε να το γυρισω σε wep.(το στοκ wpa ανοιγει με προγραμματακια αν εχεις στοκ ssid,το wep ειναι θεμα λεπτων για καποιον που ξερει).επισης ποτε δεν δουλεψε το μπροστινο κουμπακι του wireless. Κατα τα αλλα πολυ βαρυ και εκνευριστικα αργο interface(για να πειραξεις ποιο advanced πραγματα το κανεις με telnet),αλλα ηταν το μονο που κρατησε την dsl μου up για ενα μηνα+ μολις εφυγα φανταρος).βραχος.αποδοση σε μεταφορα αρχειων τελικιαζε στα 2μβ/σ.για μενα καλο θα ηταν να το αποφυγεις αν ζητας το κατι παραπανω.Για τα αλλα του οτε δεν εχω ακουσει κατι..γνωμη μου ειναι να παρεις αυτο που αποδιδει καλυτερα ως προς την dsl σου...και να κοτσαρεις και ενα AP 150-300αρι των 35-40-45 οταν μπορεσεις για να παιζεις σωστη μπαλα.Αλλιως πουλα αυτο που θα παρεις κ βρες κανενα μτχ wag200g,vigor2700 κτλ που παιζουν στα 30-35 ευρα..χωρις να καποιο προβλημα.Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Οκτώβριος 20, 2011 Author #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2011 Παιδες η γραμμη μου ειναι 2αρα και οπως φαινεται ο ΟΤΕς δεν θα την κανει 24αρα γιατι ειμαι πολυ μακρια απο το dslam.Οποτε δεν τιθεται θεμα "σταθεροτητας".Επισης γειτονες ΔΕΝ εχω οποτε ουτε η ασφαλεια με "κοβει" καθολου.Ανοιχτο θα το χω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 20, 2011 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2011 Οποτε απεφυγε σον οφ τομ λογο αργου ιντερφασε.Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Οκτώβριος 20, 2011 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2011 Αν βρίσκεις το TG585v7 ή ακόμα καλύτερα το v6 σε PSTN πάρε αυτό. Αν όχι πάρε το TG585v8. Είναι και 802.11n lite ready(65mbps wifi)Ψιλοgay αλλά το έβαλα πάνω τελικά. Σταθερό δείχνει αλλά δεν είναι broadcom όπως τα v6/v7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Οκτώβριος 23, 2011 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2011 Παιδες η γραμμη μου ειναι 2αρα και οπως φαινεται ο ΟΤΕς δεν θα την κανει 24αρα γιατι ειμαι πολυ μακρια απο το dslam.Οποτε δεν τιθεται θεμα "σταθεροτητας".Επισης γειτονες ΔΕΝ εχω οποτε ουτε η ασφαλεια με "κοβει" καθολου.Ανοιχτο θα το χω.Ωραία θα μετακομίσω κάτω απο το σπιτι σου να έχω free internetι! Εγώ όταν αναβάθμισα σε 24άρα πριν κανα χρόνο μου είπαν να διαλέξω ρούτερ, δεν ξέρω τώρα αν άλλαξε αυτό. +1 στο Thomson και απο εμένα, είναι πολύ καλά μηχανήματα σε σχέση με τους άλλους τους μπιντέδες που δίνει ο ΟΤΕ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawk Οκτώβριος 24, 2011 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2011 Thomson... Απροβλημάτιστα τουλάχιστον σε μένα. Πρόβλημα με το κλείδωμα με wpa στο v7 που αναφέρεται δεν έχω αντιμετωπίσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Οκτώβριος 24, 2011 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2011 585 τομσον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Οκτώβριος 24, 2011 Author #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2011 OK.Κλειδωσε εκει.Σας ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.