Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα 2.0 (CineLab)

DJD

Recommended Posts

God Bless America.

Πολυ μετρια η ταινια.Πεφτει στο ιδιο επιπεδο με ολα αυτα που προσπαθει ματαια να κριτικαρει.

Και ματαια γιατι το να βαλεις ενα οπλο στο χερι ενος απεγνωσμενου αντρα και μιας μπουχτισμένης 16χρονης και να τους δείχνεις επι 1,5 ωρα να σκοτωνουν κοσμο χωρις κανενα λογο πολλες φορες δεν λεγετε κριτικη.

Γουσταρα βεβαια,αλλα σοβαρη κριτικη δεν λεγετε.

Αν θελετε σοβαρη κριτικη στην σημερινη αμερικανικη κοινωνια προτιμήστε κανα American Beauty ξερω γω.

5/10

Groundhog Day.

Δευτερη φορα που το βλεπω.

Απολαυστικη ταινια,αψοογος απλα ο Murray!

8/10

Έγινε επεξεργασία από jesus

Την είδα και εγώ προχθές, αν και θα προτιμούσα να μην ήξερα ότι υπάρχει καν...

Από τις χειρότερες που είδα φέτος...βασικά από τις χειρότερες ταινίες που έχω δει γενικά.:p

Ειδικά η σκηνή με το πιράνχας και το ****...

Έγινε επεξεργασία από astrolabos
πιπέρι

[offtopic]

:sorry:

Δεν ήξερα ότι η λέξη

:p

θεωρείται υβριστική...

[/offtopic]

Chronicle. Αρκετά καλή. Από τις λίγες ταινίες που δεν με κούρασαν αυτού του είδους τα πλάνα.

Tresspass. I should pass...

ATM. Μια από τα ίδια με το Piranha 3DD.

Project X

Την ειδα με παρεα και ειχε αρκετο γελιο, αν την εβλεπα μονος μου ισως να ηταν καπως αλλα με παρεα και χαβαλε προτεινεται ασχετο αλλα για καποιο λογο μου θυμισε το superbad.

Μου κινησατε την περιεργια και θα βαλω τωρα να δω και το καινουργιο πιρανχας...Προβλεπω να ειναι το ιδιο γελοιο με το πρωτο...

Αντε και ο θεος βοηθος..

Μολις τελειωσε... Ενταξει το παρατραβηξανε ελαφρα σε σχεση με το πρωτο εργο...

Στη φαση με τις δυο τυπισσες πανω στην ξυλινα προβλητα οπου τα ψαρακια τους την επεφταν χοροπηδωντας νομιζα ότι εβλεπα αποσπασμα από super mario

:hehe:

Αφου τωρα περπαταγανε στο τελος αντε και στο επομενο εργο να μιλανε ξενες γλωσσες

Sent from my BlackBerry 9700 using Tapatalk

The Help (2011) - IMDb

Στο IMDB έχει 8/10 και τόσο θα του έδινα κι εγώ. Στην Αμερική του '60 η αντιμετώπιση των μαύρων διαφέρει ακόμα ελάχιστα μεταξύ εργατών ή σκλάβων.

Πολύ καλή κοινωνική, απορείς με πράγματα που γίνονταν μόλις 50 χρόνια πριν σε "ανεπτυγμένη" χώρα.

Μπα το πρόβλημα του Iron Sky δεν είναι το budget. Είναι Αμερικανιά ξεκάθαρα. Δεν ήταν τα εφέ το πρόβλημα ή ότι δεν είχε αρκετά αν και εδώ που τα λέμε δεν χρειάζεσαι εκατομμύρια για να έχεις εφέ

Star Wreck: In the Pirkinning (Video 2005) - IMDb

εκτός και αν στους Φινλανδούς τα κάνανε δωρεά τα εφέ. Κατεβάστε την εν λόγω ταινία (είναι δωρεάν για όσους δεν το ξέρουν) και χορτάστε εφέ επιπέδου ακριβής ποιοτικής τηλεοπτικής σειράς (από ότι θυμάμαι) με budget 15 χιλιάρικα με βάση το imdb.

Παιδιά σε τέτοιες ταινίες ετοιμάζεσαι ψυχολογικά ότι θα δείς Αμερικανιά, δεν ξενερώνεις ότι είναι Αμερικανιά το ξέρεις.

Όπως είδα τώρα το Piranha 3DD ετοιμάστηκα ότι θα δω ηλιοθιότητα σαν το πρώτο, αλλά με κατέπληξε, πραγματικά δεν υπάρχει κάτι χειρότερο που έχω δει. Μακριά σας προειδοποιώ ούτε το τραιλερ μη δείτε είναι τόσο χυδαίο και ανούσιο που πραγματικά ποιο καλα θα παιρνούσα αν κοίταγα το ντουβάρι για μία ώρα και είκοσι λεπτά.

Πολεμιστές του Ουράνιου τόξου - both ways...εε, parts.

Κύριε σκηνοθέτα, κόψε καμιά ωρίτσα. Δεν θα πάθεις τίποτα.

Με λίγο κόψιμο παίζει να ήταν πολύ καλή. Έτσι..μας πέθανε.