dellman Ιούνιος 8, 2012 #1541 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Είναι μια απο τις 2 ταινίες απο όλες που έχω δει που με έκανε και δάκρυσα πραγματικά... η άλλη είναι το Green Mile και συγκεκριμένα στην σκηνη που μπαίνει στο κελί ο Tom Hanks να πάει τον Coffee για εκτέλεση και τον ρωτάει ...."Πες μου τι θα πω όταν φτάσει η ώρα μου και βρεθώ μπροστά στον Θεό και με ρωτήσει γιατί σκότωσα ένα απο τα ωραιότερα δημιουργήματα του" καταλάβατε σε ποιο σημείο αναφέρομαι. Απίστευτα συναισθηματικά φορτισμένη σκηνή και γενικά όλη η ταινία, είναι απο τις λίγες που νοιώθω ότι οι πρωταγωνιστές ενσαρκώνοντε στον ρόλο της ταινίας σου βγάζουν συναισθήματα απο τον τρόπο που παίζουν, το νοιώθουν πως το λένε! Ψήθηκα να την ξαναδώ τώρα.δες ανοιξη καλοκαιρι φθινοπώρο και πάλι άνοιξη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Ιούνιος 9, 2012 #1542 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2012 12 Angry Men:είπα να την δώ μια και ήταν πολύ ψηλά στο Imdb.μιλάμε φοβερή!(παρα την ηλικία της) Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 9, 2012 #1543 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2012 God Bless America (2011) - IMDb Πολύ καλή ταινία. Σε βάζει να σκεφτείς μέσω των αναπόφευκτων παραλληλισμών με την νεοελληνική πραγματικότητα. Το αξίζει το 7,4/10 που έχει στο imdb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Ιούνιος 10, 2012 #1544 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2012 12 Angry Men:είπα να την δώ μια και ήταν πολύ ψηλά στο Imdb.μιλάμε φοβερή!(παρα την ηλικία της)TOP ταινία. Επίσης και τα 2 remakes της (ένα αμερικάνικο και ένα ρώσικο) TOP επίσης. Παράδοξο πράμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Ιούνιος 10, 2012 #1545 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2012 God Bless America (2011) - IMDb Πολύ καλή ταινία. Σε βάζει να σκεφτείς μέσω των αναπόφευκτων παραλληλισμών με την νεοελληνική πραγματικότητα. Το αξίζει το 7,4/10 που έχει στο imdb.Τα 5 μόλις πρώτα λεπτά της ταινίας περιγράφουν το σήμερα... :sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Ιούνιος 10, 2012 #1546 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2012 TOP ταινία. Επίσης και τα 2 remakes της (ένα αμερικάνικο και ένα ρώσικο) TOP επίσης. Παράδοξο πράμα.ποια είναι τα remakes της? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Ιούνιος 10, 2012 #1547 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2012 ποια είναι τα remakes της?12 Angry Men (1997)12 (2007) Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Ιούνιος 10, 2012 #1548 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2012 12 Angry Men (1997)12 (2007)και είναι ακριβώς το ίδιο σεναριο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιούνιος 11, 2012 #1549 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 και είναι ακριβώς το ίδιο σεναριο?ναι, όποια και να δεις το ιδιο στορυ έχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούνιος 11, 2012 #1550 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 Contagion (2011) - IMDb 7+/10Περισσότερο ρεαλιστικό από άλλα, που εξελίσσονται σε δράματα ή περιπέτειες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούνιος 12, 2012 #1551 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2012 Man on a ledgeΚαλούλα. 6,5+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
louster35 Ιούνιος 12, 2012 #1552 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2012 Avengers!!! και ας αργησα λιγο! Επιτελους Ο hulk συμπεριφεροταν οπως του αρμοζει σε ταινια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούνιος 12, 2012 #1553 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2012 Planet Terror (2007) - IMDb 3/10μαλλον δεν μου αρεσει αυτο το στυλ! Γι αυτο και βαζω αυτο το βαθμο και πολυ ειναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούνιος 13, 2012 #1554 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2012 Project X (2012) - IMDb 2/10και καλα κωμωδια!!!!:sorry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούνιος 13, 2012 #1555 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2012 Wrath of the titansΣαφώς χειρότερη από την πρώτη. 6,0Αυτός ο ημίθεος έχει γερό κεφάλι τελικά. lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιούνιος 14, 2012 #1556 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 Είδα το margin call στο αεροπλάνο. Ειδικά τα πρώτα δέκα λεπτά με τη ξύλινη γλώσσα των hr-αδων μου θύμισε τα δικά μου. Μια παράκληση προς τους αριστερούς του forum. Αν ποτέ κάνετε ντου σε τράπεζες γίνεται να Αρχισατε το ξεκοιλιασμα απο το HR? ΕυχαριστωSent from my iPad using Tapatalk HD Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 14, 2012 #1557 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 Είδα το margin call στο αεροπλάνο. Ειδικά τα πρώτα δέκα λεπτά με τη ξύλινη γλώσσα των hr-αδων μου θύμισε τα δικά μου. Μια παράκληση προς τους αριστερούς του forum. Αν ποτέ κάνετε ντου σε τράπεζες γίνεται να Αρχισατε το ξεκοιλιασμα απο το HR? Ευχαριστω Sent from my iPad using Tapatalk HD Οταν βασιλευουν οι αριθμοι, δεν μπορεις να κανεις διαφορετικα. Δεν θελει ξεκοιλιασμα το HR, στα HQ κανεις ντου και μαλιστα αφου τους προσκαλεσεις σε εκτακτο ΔΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιούνιος 14, 2012 #1558 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 Μωρε οκ. Άλλωστε η ταινία τον κυνισμό αυτών δείχνει ( πχ 80% απολύσει και ο Kevin spacy κλαίει επειδή ο σκύλος του πεθαίνει ). Απλώς αυτοί του ανθρώπινου δυναμικού είναι μακράν το πιο αχρηστο κομμάτι εκεί μέσα και σε τέτοιες περιπτώσεις η γλώσσα που χρησιμοποιούν scripted, όσο δεν παει, σε κάνει να θέλεις να αναπαραστάσεις τη σκηνή με τον πυροσβεστήρα απο το irreversible. Sent from my iPad using Tapatalk HD Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 14, 2012 #1559 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 Μωρε οκ. Άλλωστε η ταινία τον κυνισμό αυτών δείχνει ( πχ 80% απολύσει και ο Kevin spacy κλαίει επειδή ο σκύλος του πεθαίνει ). Απλώς αυτοί του ανθρώπινου δυναμικού είναι μακράν το πιο αχρηστο κομμάτι εκεί μέσα και σε τέτοιες περιπτώσεις η γλώσσα που χρησιμοποιούν scripted, όσο δεν παει, σε κάνει να θέλεις να αναπαραστάσεις τη σκηνή με τον πυροσβεστήρα απο το irreversible. Sent from my iPad using Tapatalk HD Παντως ο Dimon χθες ζητησε συγνωμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Ιούνιος 15, 2012 #1560 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2012 (edited) Donnie Darko. Ω ρε παιδι μου,επειδη ηπιε ο αλλος οτι ναρκωτικο υπαρχει στο πλανητη και εγραψε το Donnie Darko καθομαστε εμεις και ταλαιπωρουμε το μυαλουδακι μας Για δευτερη φορα το βλεπω αλλα την πρωτη δεν την πολυβαζω μεσα γιατι πρωτον δεν ηξερα τι θα δω συνεπως δεν καταλαβα τιποτα και δευτερον δεν ειδα το DC που πιστευω οτι τωρα βοηθησε αρκετα να βγαλω καποια ακρη.Αλλα και παλι σηκωνει πολυ κουβεντα και πολλες ερμηνειες η ταινια. Gibberish τα ονομαζω γενικα εγω αυτα,ταινιες που ακομα και με τον δημιουργο να κουβεντιασεις ακρη 100% δεν θα βγαλεις.Βεβαια η συγκεκριμενη ταινια εχει ενδιαφερον και περα απο το φανταστικο στοιχειο. Πολυ ωραια σκηνοθετημένη η ταινια οπως επισης και πολυ ωραιο soundtrack.Ειδικα το κομματι στο τελος [ame] [/ame] και χριστο να μην ειχες καταλαβει απο την ταινια θα σε αγγιζε δεν υπαρχει περιπτωση. Παιζει σε τριτο ρολο ο αγνωστος τοτε Seth Rogen. 7/10 In other news.. Mirror Mirror. :shout: 5/10 Wrath of the Titans. Οτι πρεπει για να περασει ενα 2ωρακι το βραδυ.Βαζουμε εγκεφαλο σε sleep mode και παμε. 6/10 Wanderlust . Χαλιααααα..... 3/10 Jeff, Who Lives at Home. Συμπαθητικο. 7/10 Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 15, 2012 από jesus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts