Hydra Μάϊος 4, 2012 #1401 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 Δεν το εξέλαβα ως ερώτηση, με συγχωρείς, εξάλλου μπορούσες να το δεις σε κανένα imdb αυτό. Και μόνο το trailer σου δίνει μιαν ιδέα ότι είναι low budget, όμως τί να σου πω, εμένα μ' άρεσε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Μάϊος 4, 2012 #1402 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 ναι ρε νταξ...πέρναγε η ώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 4, 2012 #1403 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 Εντάξει αυτό ναι, ευτυχώς! Το 8αράκι το πήρε για το concept και τον Μος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpl Μάϊος 4, 2012 #1404 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 Είδα εχτές το dream house.Απορώ με το θάψιμο στο imdb.Η ταινία ήταν πάρα πολύ καλή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
empedoklis Μάϊος 4, 2012 #1405 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 (edited) Τρομερή ταινία!Στο "Dream House", o Ντάνιελ Κρεγκ πρωταγωνιστεί ως ο Γουίλ Άτεντον, επιτυχημένο στέλεχος εκδοτικής εταιρείας, ο οποίος παραιτείται από τη δουλειά του στη Νέα Υόρκη, για να μετακομίσει με τη σύζυγο και τις δύο του κόρες σε ένα πανέμορφο σπίτι, σε μια κωμόπολη του Νιου Ίνγκλαντ. Όμως, πολύ σύντομα θα ανακαλύψουν ότι σε εκείνο το σπίτι στο παρελθόν, είχαν δολοφονηθεί μια μητέρα με τα παιδιά της, πιθανότατα από τον σύζυγο της οικογένειας, ο οποίος και επέζησε. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 5, 2012 από RootX αμ πως Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 5, 2012 #1406 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2012 IMDb - Battleship (2012)Εν συντομίαMovie 5/10Visuals 8/10Ανάλογα το τι σας ενδιαφέρει περισσότερο μετακινείται τον δείκτη της βαθμολογίας ανάμεσα σε 5 και 8. Εγώ μάλλον θα το έβαζα λίγο πάνω από το 6.5. Πάντως μεταξύ Avengers και Battleship πάτε και βλέπετε το Avengers. Εν παπαγαλία + ολίγον spoilersΗ λέξη που έψαχνα για να περιγράψω την ταινία ειπώθηκε λίγο μετά το τέλος της ταινίας από την παρέα. "Αμερικανιά". Το 2ωρο περνάει, αλλά όχι νεράκι. Σε κάποια σημεία είναι ολίγον αργή "προχώραααααα" όταν αρχίζουν τα μπαμ και μπουμ τουλάχιστον πάει ψιλό καλά έως καλά με τα εφέ να είναι εξαιρετικά. Σαν ταινία πάντως μπάζει από παντού και παίζει να την έχουν γράψει τίποτα δεκάχρονα υπό την αυστηρή επίβλεψη δωδεκάχρονου. Τα fecepalms αν δεν βάλεις σε deep sleep mode το brain είναι συνεχόμενα, πηγαίνοντας από κανονικό facepalm μέχρι mega combo-facepalms.Οι εξωγήινοι απογοήτευση. Πρέπει να έχουν ψυχολογικά προβλήματα "Να σε σκοτώσω; Να μην σε σκοτώσω; Είμαστε πολεμοχαρείς ή ειρηνικοί; Ιδού η απορία". Από εκεί και πέρα, κάνανε ταξίδι σε χρόνο dt που θα ζήλευε το Enterprise του Jean-Luc Picard, αλλά με το καλημέρα της ταινίας καταλαβαίνεις ότι δεν έχουν δίπλωμα οδήγησης. Και από οπλισμό; Όλα και όλα δύο όπλα!? Έλεος! και το ένα από αυτά τεχνολογικά επιπέδου transformers και το άλλο επιπέδου "Όλμος 2ου παγκοσμίου πολέμου" WTF!? Και ρίχνουν μόνο στην ευθεία? ARE YOU F%^$*INK KIDDING ME???!!!???!!!???!!!Α! Ξεχάστε τον Liam. Δεν υπάρχει στην ταινία. Απλά το πρώτο trailer είναι επίτηδες μονταρισμένο έτσι ώστε να δημιουργεί την ψευδή εντύπωση ότι έχει κεντρικό ρόλο. Το δεύτερο trailer που είδα είναι ποιο ειλικρινές για το τι θα δει κάποιος.Μετά το διαφημιστικό των πεζοναυτών στην ταινία Battle Los Angeles (2011) - IMDb έχουμε το διαφημιστικό του ναυτικού με αυτήν εδώ την ταινία. Είναι πάντως καλύτερο από το Battle Los Angeles χωρίς αμφιβολία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάϊος 5, 2012 #1407 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2012 Παραμαζευτηκαν US ARMY recruit filmsTransformers.Battleship.Act Of Valor.Battle LA.Special Forces.BonusΤο βιντεοκλιπ της Katy Perryς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάϊος 6, 2012 #1408 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 DriveΔεν βαθμολογω... βαρεθηκα ασχημα!!Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 6, 2012 #1409 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 The Intouchables (2011) 8/10Καλός συνδυασμός δράματος - κωμωδίας. Γέλασα πραγματικά με τη ψυχή μου, κάτι που είχε να συμβεί καιρό παρακολουθώντας τόσες και τόσες ταινίες. Serpico (1973) 8.7/10Ζήτημα να έχω δει μία ή δύο ταινίες στις οποίες ο Pacino να είναι κακός. Ο αγαπημένος μου ηθοποιός, κατεξοχήν, σε μια ακόμη απολαυστική ταινία που δε ξέρω πως μου διέφευγε τόσον καιρό! Το σενάριο δεν ήταν τόσο προτότυπο, τουλάχιστον για εμένα που δε γεννήθηκα το '70, όμως είχε κάτι το ξεχωριστό, αφού τη δράση ακολουθούσαν σκηνές γαλήνης και ανθρωποκεντρικής προσέγγισης υπό τη μουσική του Μίκη Θεοδωράκη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Μάϊος 6, 2012 #1410 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 Serpico (1973) 8.7/10Ζήτημα να έχω δει μία ή δύο ταινίες στις οποίες ο Pacino να είναι κακός. Ο αγαπημένος μου ηθοποιός, κατεξοχήν, σε μια ακόμη απολαυστική ταινία που δε ξέρω πως μου διέφευγε τόσον καιρό! Το σενάριο δεν ήταν τόσο προτότυπο, τουλάχιστον για εμένα που δε γεννήθηκα το '70, όμως είχε κάτι το ξεχωριστό, αφού τη δράση ακολουθούσαν σκηνές γαλήνης και ανθρωποκεντρικής προσέγγισης υπό τη μουσική του Μίκη Θεοδωράκη.Κι ομως εχει παιξει αρκετα εργα ως κακος ο pacino..Κι εμενα ο αγαπημενος μου μαζι με de niro.Μονο που σε καποιες ταινιες που εχουν παιξει μαζι δεν με χαλανε...Μαλλον ειναι για σολο φασεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάϊος 6, 2012 #1411 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 Sherlock Holmes: A Game of ShadowsΔεν θυμάμαι τη πρώτη για να συγκρίνω. Καλή ήταν στα δικά μου τα μάτια. 7,0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 7, 2012 #1412 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Παραμαζευτηκαν US ARMY recruit filmsΔεν είναι ταινία όμως...Restrepo Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Μάϊος 7, 2012 #1413 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Είδα χθες το Loft (2008) και μου άρεσε πάρα πολύ!!!!8/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 7, 2012 #1414 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 The Iron Lady 6/10 Δε με ενθουσίασε... Η Meryl Streep, όπως πάντα είναι αλλού και αποδεικνύει ότι μόνο τυχαίες δεν είναι οι 17 υποψηφιότητές της. Επίσης, θα έπρεπε να την δούν ΟΛΟΙ πριν πάνε να ψηφίσουν, για να καταλάβουν πως είναι οι σωστοί πολιτικοί. Δε συμφωνώ κατά ανάγκη με τις επιλογές της, αλλά παραδέχομαι τη μακροβιότερη πρωθυπουργό της Ευρώπης που δε ζει μέσα στην πολυτέλεια, όπως κάνουν σε εμάς απλοί υπουργοί και βουλευτές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Μάϊος 7, 2012 #1415 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Σημερα εχω την τυχη να βρισκομαι σε πλατο γυρισματων ταινιας!Παιζει και ο "ομορφαντραααααα μουυυυυυυυυυυ!Λογικα για πρωτη φορα και τελευταια στην ζωη μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάϊος 7, 2012 Author #1416 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 The Double (2011) - IMDbΤι ύψιστη φόλα ήταν τούτη; Το σενάριο είχε περισσότερες τρύπες από σουρωτήρι. Μακρυά κι αγαπημένοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpl Μάϊος 8, 2012 #1417 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 Είδα το untouchable.παρόλο που δεν βλέπω δράματα αυτό τα έσπασε.βέβαια δεν είχε μόνο δράμα αλλά και μπόλικο γέλιο.πάρα πολύ δυνατή ταινία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Μάϊος 8, 2012 #1418 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 ShameΑπό τις καλύτερες ταινίες των τελευταίων χρόνων.Σα να βλέπω μεγάλο κομμάτι της ζωής μου στηνοθόνη. Ρεαλιστική όσο πάει, με όπως πρέπει ostκαι κάποιες ποιητικές πινελιές. Ταινία για λίγους. Ταινία για σοβαρούς αυνάνες. Μην την δείτε. =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Μάϊος 8, 2012 #1419 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 ^ Aπαραδεκτη.Για πολλους λογους.Η ερμηνεια του Fassbender μονο σωζεται. Σα να βλέπω μεγάλο κομμάτι της ζωής μου στηνοθόνη. Ασχολιαστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάϊος 8, 2012 #1420 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 ShameΑπό τις καλύτερες ταινίες των τελευταίων χρόνων.Σα να βλέπω μεγάλο κομμάτι της ζωής μου στηνοθόνη. Ρεαλιστική όσο πάει, με όπως πρέπει ostκαι κάποιες ποιητικές πινελιές. Ταινία για λίγους. Ταινία για σοβαρούς αυνάνες. Μην την δείτε. =)Δες και το Hunger.Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts