Hydra Απρίλιος 28, 2012 #1341 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2012 Finding Forrester (2000) 7.8/10Είναι κλασική η αξία του Sean Connery. Η ταινία έχει ένα καλό, καθημερινό σενάριο και η ώρα περνάει ευχάριστα. From Hell (2001) 7/10Θρίλερ εποχής με πολύ καλή ατμόσφαιρα, που σε κεντρίζει ευθύς εξαρχής. Το μεγάλο μειονέκτημα όμως είναι η πλοκή της ιστορίας, που ουσιαστικά τοποθετείται στους ίδιους χώρους με αποτέλεσμα να χάνει αρκετό απ' το αρχικό ενδιαφέρον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Απρίλιος 28, 2012 #1342 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2012 Avengers Assemble (2012) - IMDb 8/10Pure entertainment.ξύλο, εκρήξεις, καταστροφές, πολύ μα πάρα πολύ χιούμορ(πλέον το έχουν κάνει μόνιμο συστατικό αυτών των ταινιών), υπέρ ήρωες, εξωγήινοι, εφέ, 140', ότι θα ζήταγε κάποιος από μια τέτοια ταινία.Πάντως θα συμφωνήσω με τα διάφορα χιουμοριστικά στο internet. Όσο και να προσπαθούν να τους αναδείξουν, όσο και αν τους αφιερώνουν χρόνο, Captain America, Black Widow και Hawkeye δείχνουν πολύ λίγοι, υπερβολικά θνητοί, δίπλα σε Thor, The Hulk και Iron Man. Το αυτο εκτος του οτι σε καποια φαση ξεμεινα απο ποπκορν κ βαρεθηκα λιγο. Γενικα με κουρασε λιγο η μεγαλη διαρκεια της ταινιας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckbond Απρίλιος 30, 2012 #1343 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 Το avengers το ειδε κανεις σε 3d??? Για πειτε αν αξιζει να παω να το δω τρισδιαστατο....Sent from my BlackBerry 9700 using Tapatalk Το είδα το Σαββάτο σε 3D... Το έργο το λάτρεψα... αλλά σαν 3D δεν μπορώ να πω ότι ήταν τίποτε τρομερό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Απρίλιος 30, 2012 #1344 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 οκ σε ευχαριστω για την απαντηση.. οποτε τεταρτη και μισο εισητηριακι Ftw Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 30, 2012 #1345 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 Shrelock Holmes 2, meh, ο ορισμός του κανόνα ότι τα sequels σε κάνουν να ξεχάσεις πόσο καλό ήταν το original. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Απρίλιος 30, 2012 #1346 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 Θέλω να πάω να δω το Avengers Assemble και το Battleship, και τα 2 για γραφικά, εκρήξεις, εξωγήινους, θόρυβο κτλ. Δεν με ενδιαφέρει τρομερά το σενάριο, any takers? [MENTION=596]greekfragma[/MENTION] [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] γιατί οι πιο στενοί φίλοι μου είτε δεν μπορούν, είτε το έχουν δει, είτε είναι στην Κρήτη, είτε είναι σκατόφλωροι και δεν θέλουν να τα δουν. (Σαφή προτίμηση στους Avengers) Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 30, 2012 #1347 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 δε παίζουν λεφτά για σινεμά εδώ και χρόνια μάναμ. θενκς για την πρόσκληση πάντως όταν βγουν σε blu-ray ευχαρίστως να διαθέσω την panasonic viera Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 30, 2012 #1348 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 και εγω περιμενω να την δω στον projectora εχω κοψει τον κινηματογραφο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Απρίλιος 30, 2012 #1349 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 Damn you both.. Έχω υπομονή και συνήθως μπορώ να περιμένω.. Αλλά πλεόν ΔΕΝ ζω μόνος και δεν μπορώ να βάλω το έχω το σαλόνι (με την TV και το στερεοφονικό ΔΥΝΑΤΑ) μόνος για 2-3 ώρες χωρίς κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας που θα θέλει να κάνει το πιο άκυρο πράγμα την ώρα που θα βλέπω την ταινία.Άρα ή θα βρω άλλον ή περιμένω bluray και στο δωματιάκι μου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Απρίλιος 30, 2012 Author #1350 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 Καμία πρόταση για καλή κωμωδία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 30, 2012 #1351 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 [MENTION=2868]Myralis[/MENTION]Avengers + εισιτήριο + ποπ κορν = 100% success.[MENTION=23]DJD[/MENTION]Εκλογικά αποτελέσματα στο MEGA την Κυριακή το βράδυ. Πολύ γέλιο + δωρεάν = best deal ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Απρίλιος 30, 2012 #1352 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 Καμία πρόταση για καλή κωμωδία;Δε ξέρω, αλλά κάθε φορά που με ρωτούν λέω την αγαπημένη μου. See No Evil, Hear No Evil (1989) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Απρίλιος 30, 2012 Author #1353 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 Την έχω δει αυτή, κάτι νεότερο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Απρίλιος 30, 2012 #1354 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 (edited) Την έχω δει αυτή, κάτι νεότερο;Εγω σου λεω να δεις το Intouchables.Κωμωδια με την κλασσικη σημασια της λεξης δεν την λες αλλα πιστευω ειναι σιγουρο οτι θα λιωσεις στο γελιο.Και θα σου μεινει και κατι απο την ταινια βρε αδερφε. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 30, 2012 από jesus Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Απρίλιος 30, 2012 #1355 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 Don Juan DeMarco (1994) - IMDbΈνα ταξίδι στον έρωτα και την αγάπη...[ame=http://www.youtube.com/watch?v=hq2KgzKETBw]Bryan Adams - Have You Ever Really Loved A Woman? - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάϊος 1, 2012 #1356 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2012 Καμία πρόταση για καλή κωμωδία;Stonerflick?Black Comedy?Παλια/καινουργια?Αφοι Φαρελι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 1, 2012 #1357 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2012 Les neiges du Kilimandjaro 8/10Έχω πέσει στο Γαλλικό κινηματογράφο τον τελευταίον καιρό και είμαι πολύ ευχαριστημένος από όσα βλέπω. Δε χρειάζεται πολλή φαντασία για ένα καλό, ξεχωριστό και λιτό σενάριο. Τέτοιο ήταν και της παραπάνω ταινίας. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα, το βάρος όλο πέφτει στον καθημερινό αγώνα των ανθρώπων και τις δυσκολίες της ζωής, που όμως με αγάπη και χαμόγελο ξεπερνιούνται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 1, 2012 #1358 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2012 Contraband 6/10Θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο, αλλά μερικά σημεία παραέχουν πολλές συμπτώσεις...The Rum Diary 6/10Όταν τελείωσε, σκέφτηκα ότι ήταν ένα έργο που είχε πάρει την ιδέα του από το Fear and Loathing in Las Vegas, μέχρι που είδα ότι βασίζεται στη νουβέλα του Hunter Thompson, δηλαδή του ίδιου συγγραφέα... Δε με εντυπωσίασε σαν έργο, εκτός από δύο πράγματα:1. Ο Giovanni Ribisi, που θα μπορούσε να είχε πάρει και Oscar ερμηνείας2. Η Amber Heard, που αφενώς είναι ξανθιά, αφετέρου δεν την θεωρώ "θεά", σε αυτό το έργο όμως είναι εντυπωσιακή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάϊος 1, 2012 #1359 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2012 H Amber ειναι Θεα.Ταινια δεν εχει βγαλει, που να μην τσιτσιδωνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Μάϊος 1, 2012 #1360 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2012 H Amber ειναι Θεα.Ταινια δεν εχει βγαλει, που να μην τσιτσιδωνεται. Προτιμώ να βλέπω αυτή να παίζει παντού παρά τον Fasenberg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts