Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα 2.0 (CineLab)

DJD

Recommended Posts

Ειδα αυτην : The Descendants (2011) - IMDb

Χλιαρη σκηνοθεσια με αποστασιοποιηση απο το συναισθημα, καλη φωτογραφια , κακο σεναριο , χαλια διαλογοι , κ ενας ξυλινος , κρυος, ανεκφραστος και γενικα πολυ κακος George Clooney , ο οποιος χαλαρα δεν κανει για ηθοποιος (αλλη μια αποδειξη για το τι κανει η καλη εμφανιση - τρεχει κ σαν φλωρος).

Βαρεθηκα.

4/10 απο μενα.

Φορουσε η παντοφλες η σαμπο και ετρεχε ετσι γιατι και εμενα μου εκανε εντυπωση :)

Χλιαρη σκηνοθεσια με αποστασιοποιηση απο το συναισθημα, καλη φωτογραφια , κακο σεναριο , χαλια διαλογοι , κ ενας ξυλινος , κρυος, ανεκφραστος και γενικα πολυ κακος George Clooney , ο οποιος χαλαρα δεν κανει για ηθοποιος (αλλη μια αποδειξη για το τι κανει η καλη εμφανιση - τρεχει κ σαν φλωρος).

Βαρεθηκα.

4/10 απο μενα.

η μεγαλη του κορη παντως φανηκε πολλα υποσχομενη...:p

κατα γενικη ομολογια και με αποδοχη κι απο τις γυναικες της παρεας

(μαλλον δεν ενοιωσαν απειλη απο το 22χρονο:sarcastic:)

Town Creek (2009) - IMDb (οr BLOOD CREEK) 5/10

Υποθεση μετρια.

Ηθοποιοι μετριοι προς κακοι, ειδικα ο "Μπαροους".

Εφε κακα.

Βαρετη δεν τη λες.

Δεν θα την προτινα να τη δει καποιος.

The Grey 5/10

Αποφάσισα να τη δω για δύο λόγους:

1. Καλή βαθμολογία στο IMDb

2. Καλά σχόλια εδώ.

Δε μετάνοιωσα, αλλά τη θεώρησα απαράδεκτη. Τους 5 βαθμούς τους παίρνει για φωτογραφία, ήχο, κλπ.

Η υπόθεση; 2 γραμμές σενάριο

Οι ηθοποιοί; Έκαναν ένα μονόλογο ο καθένας

Λάθη; Άπειρα. Στα Mission Imposible λιγότερες μούφες έχει...

ΈλεοC...

The Muppets 6/10

Καλό, ευχάριστο, με όμορφες στιγμές, αλλά όσοι παλιοί περιμένουν να δούνε και να γελάσουν με τα παλιά κλασσικά αστεία τους, ας το ξεχάσουν

Hugo 6/10

Μια καλογυρισμένη παιδική ιστορία. Θα την έβλεπα πάλι κάποια Χριστούγεννα με τα παιδιά μου, σε καμία περίπτωση όμως δε θα την έβαζα δίπλα σε Tom Sawyer, Άθλιους, κλπ.

Βαρεθηκα.

4/10 απο μενα.

Σε έπεισε εε! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη φιλοφρόνηση από αυτή που του έκανες. Τρέχει και κανονικά σε άλλη σκηνή : )

Εξαιρετικό παίξιμο του George Clooney αλλά η ταινία είναι συναισθηματική αμερικανιά.

The Girl with the Dragon Tattoo

6/10

Δικαιολογημένα δεν βραβεύθηκε η συκεκριμένη ταινία και το 8.1 του imdb δείχνει πόσο πολύ έχει πέσει το επίπεδο "κριτών" της συγκεκριμένης σελίδας. Και το 6 το έβαλα για ηθοποιία μερικών (Plummer, Skarsgård) και για το σενάριο/πλοκή τα οποία ομολογώ είναι τα μόνα που με κράτησαν μέχρι το τέλος. Η σκηνοθεσία κάκιστη, ειδικά από άνθρωπο που έχει σκηνοθετήσει ταινίαρες όπως Fight Club, The Game, Se7en, Zodiac, δεν περίμενα τόσο χάλια σκηνοθεσία. Το κοριτσάκι καλούτσικο αλλά μάλλον πρέπει να δω και την προηγούμενη μπας και υπάρχει διαφορά.

Tenacious D in The Pick of Destiny .

Για τριτη-τεταρτη φορα δεν θυμαμαι ακριβως.

H καλυτερη ταινια ολων των εποχων.

Η σκηνη στο τελος με τον Satan ειναι απλα επος.

"Deactivated lasers with my dick":dance3:

Δεν σταματαει ο Black να κυνηγαει πουλια λεω εγω και να γραψει παλι καμια τετοια ταινιουλα ...

8/10

The Sitter.

Ψιλοαπαραδεκτη σε ολους τους τομεις.

4/10

Jack and Jill.

Προφανως και ειναι πατατουλα αλλα πρεπει να ομολογησω οτι γελασα σε αρκετες φασεις.

Δαφνες ποιοτητας δεν διεκδικεί η ταινια αλλα γενικα την βρηκα αρκετα διασκεδαστικη.

5/10

The Grey.

Νταξ δεν ξετρελαθηκα.Αν δεν επαιζε και ο Neeson ακλαφτη θα πηγαινε η ταινια..

6/10

Like Crazy.

Μαρεσε η ταινιουλα.Ειδικα το τελος πολυ μελαγχολικό-γουσταρα:dirol:

Μου θυμησε λιγο Lost in translation η αισθηση που μου αφησε.

7/10

Έγινε επεξεργασία από jesus

Τώρα μου μπήκε βέβαια η ιδέα να δω και την αρχική τριλογία.

Δες την. Πολύ καλή. Διάβασε και τα βιβλία αν μπορείς να τα βρεις από κάποιον.

Γνώμη μου, η σουηδική ήταν καλύτερη. Μου άρεσε, αλλά κάτι δεν μου έκανε κλικ όπως η πρωτότυπη. Σαν κάτι να έλειπε. Ίσως φταίει που είχα διαβάσει και το βιβλίο ή που είχα δει την σουηδική και μου άρεσε πολύ. Μπορεί να ήμουν και λίγο προκατειλημμένος. Δεν ξέρω ακριβώς.

7/10 από μένα.

In Time 7/10

Είχα ακούσει/διαβάσει διφορούμενα σχόλια. Εμένα μου άρεσε. Ναι, είχε μερικά plot holes, αλλά δεν τα θεώρησα σημαντικά για την εξέλιξη του σεναρίου, δεν πιστεύω δηλαδή ότι θα άλλαζε η τελική ροή. Πολύ αξιόλογη ιστορία και με απίστευτα μεγάλες κοινωνικές προεκτάσεις, ειδικά για την περίοδο που διανύουμε.