giogio Μάρτιος 6, 2012 #1181 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2012 Ειδα αυτην : The Descendants (2011) - IMDbΧλιαρη σκηνοθεσια με αποστασιοποιηση απο το συναισθημα, καλη φωτογραφια , κακο σεναριο , χαλια διαλογοι , κ ενας ξυλινος , κρυος, ανεκφραστος και γενικα πολυ κακος George Clooney , ο οποιος χαλαρα δεν κανει για ηθοποιος (αλλη μια αποδειξη για το τι κανει η καλη εμφανιση - τρεχει κ σαν φλωρος). Βαρεθηκα. 4/10 απο μενα. Φορουσε η παντοφλες η σαμπο και ετρεχε ετσι γιατι και εμενα μου εκανε εντυπωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάρτιος 7, 2012 #1182 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2012 Ειδα αυτην : The Descendants (2011) - IMDbΧλιαρη σκηνοθεσια με αποστασιοποιηση απο το συναισθημα, καλη φωτογραφια , κακο σεναριο , χαλια διαλογοι , κ ενας ξυλινος , κρυος, ανεκφραστος και γενικα πολυ κακος George Clooney , ο οποιος χαλαρα δεν κανει για ηθοποιος (αλλη μια αποδειξη για το τι κανει η καλη εμφανιση - τρεχει κ σαν φλωρος). Βαρεθηκα. 4/10 απο μενα. η μεγαλη του κορη παντως φανηκε πολλα υποσχομενη... κατα γενικη ομολογια και με αποδοχη κι απο τις γυναικες της παρεας (μαλλον δεν ενοιωσαν απειλη απο το 22χρονο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 7, 2012 #1183 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2012 ... ενας ξυλινος , κρυος, ανεκφραστος και γενικα πολυ κακος George Clooney , ο οποιος χαλαρα δεν κανει για ηθοποιος.... Ο οποίος ήταν υποψήφιος για Όσκαρ Α' Ανδρικού... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάρτιος 9, 2012 #1184 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2012 Town Creek (2009) - IMDb (οr BLOOD CREEK) 5/10Υποθεση μετρια.Ηθοποιοι μετριοι προς κακοι, ειδικα ο "Μπαροους".Εφε κακα.Βαρετη δεν τη λες.Δεν θα την προτινα να τη δει καποιος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 10, 2012 #1185 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2012 The Grey 5/10Αποφάσισα να τη δω για δύο λόγους:1. Καλή βαθμολογία στο IMDb2. Καλά σχόλια εδώ.Δε μετάνοιωσα, αλλά τη θεώρησα απαράδεκτη. Τους 5 βαθμούς τους παίρνει για φωτογραφία, ήχο, κλπ.Η υπόθεση; 2 γραμμές σενάριοΟι ηθοποιοί; Έκαναν ένα μονόλογο ο καθέναςΛάθη; Άπειρα. Στα Mission Imposible λιγότερες μούφες έχει...ΈλεοC...The Muppets 6/10Καλό, ευχάριστο, με όμορφες στιγμές, αλλά όσοι παλιοί περιμένουν να δούνε και να γελάσουν με τα παλιά κλασσικά αστεία τους, ας το ξεχάσουνHugo 6/10Μια καλογυρισμένη παιδική ιστορία. Θα την έβλεπα πάλι κάποια Χριστούγεννα με τα παιδιά μου, σε καμία περίπτωση όμως δε θα την έβαζα δίπλα σε Tom Sawyer, Άθλιους, κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάρτιος 10, 2012 #1186 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2012 The 13th Warrior (1999) - IMDb 7.5/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάρτιος 11, 2012 #1187 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2012 Ειδα αυτην : The Descendants (2011) - IMDbΧλιαρη σκηνοθεσια με αποστασιοποιηση απο το συναισθημα, καλη φωτογραφια , κακο σεναριο , χαλια διαλογοι , κ ενας ξυλινος , κρυος, ανεκφραστος και γενικα πολυ κακος George Clooney , ο οποιος χαλαρα δεν κανει για ηθοποιος (αλλη μια αποδειξη για το τι κανει η καλη εμφανιση - τρεχει κ σαν φλωρος).Βαρεθηκα.4/10 απο μενα.Σε έπεισε εε! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη φιλοφρόνηση από αυτή που του έκανες. Τρέχει και κανονικά σε άλλη σκηνή : )Εξαιρετικό παίξιμο του George Clooney αλλά η ταινία είναι συναισθηματική αμερικανιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Μάρτιος 11, 2012 #1188 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2012 Εκει που φανηκε να τρεχει καπως κουλα ηταν βρεγμενος ο δρομος και κατηφορα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάρτιος 11, 2012 #1189 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2012 Nicostratos le pélican 7.5/10Όμορφη ταινία, μια καλή ιστορία και καταπληκτικές εικόνες.Αγαπάει κανείς τα ζώα, όταν απογοητεύεται από τους ανθρώπους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven_g20 Μάρτιος 11, 2012 #1190 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2012 The Girl with the Dragon Tattoo6/10Δικαιολογημένα δεν βραβεύθηκε η συκεκριμένη ταινία και το 8.1 του imdb δείχνει πόσο πολύ έχει πέσει το επίπεδο "κριτών" της συγκεκριμένης σελίδας. Και το 6 το έβαλα για ηθοποιία μερικών (Plummer, Skarsgård) και για το σενάριο/πλοκή τα οποία ομολογώ είναι τα μόνα που με κράτησαν μέχρι το τέλος. Η σκηνοθεσία κάκιστη, ειδικά από άνθρωπο που έχει σκηνοθετήσει ταινίαρες όπως Fight Club, The Game, Se7en, Zodiac, δεν περίμενα τόσο χάλια σκηνοθεσία. Το κοριτσάκι καλούτσικο αλλά μάλλον πρέπει να δω και την προηγούμενη μπας και υπάρχει διαφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Μάρτιος 11, 2012 #1191 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2012 IMDb - Carlito's Way (1993) 8.5/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Μάρτιος 11, 2012 #1192 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2012 Immortals (2011) - IMDb 6/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Μάρτιος 11, 2012 #1193 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2012 (edited) Tenacious D in The Pick of Destiny . Για τριτη-τεταρτη φορα δεν θυμαμαι ακριβως. H καλυτερη ταινια ολων των εποχων. Η σκηνη στο τελος με τον Satan ειναι απλα επος. "Deactivated lasers with my dick":dance3: Δεν σταματαει ο Black να κυνηγαει πουλια λεω εγω και να γραψει παλι καμια τετοια ταινιουλα ... 8/10 The Sitter. Ψιλοαπαραδεκτη σε ολους τους τομεις. 4/10 Jack and Jill. Προφανως και ειναι πατατουλα αλλα πρεπει να ομολογησω οτι γελασα σε αρκετες φασεις. Δαφνες ποιοτητας δεν διεκδικεί η ταινια αλλα γενικα την βρηκα αρκετα διασκεδαστικη. 5/10 The Grey. Νταξ δεν ξετρελαθηκα.Αν δεν επαιζε και ο Neeson ακλαφτη θα πηγαινε η ταινια.. 6/10 Like Crazy. Μαρεσε η ταινιουλα.Ειδικα το τελος πολυ μελαγχολικό-γουσταρα Μου θυμησε λιγο Lost in translation η αισθηση που μου αφησε. 7/10 Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 11, 2012 από jesus Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Μάρτιος 11, 2012 #1194 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2012 The Girl with the Dragon Tattoo (2011) 8/10 Πραγματικά πολύ καλή ταινία... Τώρα μου μπήκε βέβαια η ιδέα να δω και την αρχική τριλογία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis159 Μάρτιος 12, 2012 #1195 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2012 Τώρα μου μπήκε βέβαια η ιδέα να δω και την αρχική τριλογία.Δες την. Πολύ καλή. Διάβασε και τα βιβλία αν μπορείς να τα βρεις από κάποιον. Γνώμη μου, η σουηδική ήταν καλύτερη. Μου άρεσε, αλλά κάτι δεν μου έκανε κλικ όπως η πρωτότυπη. Σαν κάτι να έλειπε. Ίσως φταίει που είχα διαβάσει και το βιβλίο ή που είχα δει την σουηδική και μου άρεσε πολύ. Μπορεί να ήμουν και λίγο προκατειλημμένος. Δεν ξέρω ακριβώς.7/10 από μένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 12, 2012 #1196 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2012 In Time 7/10Είχα ακούσει/διαβάσει διφορούμενα σχόλια. Εμένα μου άρεσε. Ναι, είχε μερικά plot holes, αλλά δεν τα θεώρησα σημαντικά για την εξέλιξη του σεναρίου, δεν πιστεύω δηλαδή ότι θα άλλαζε η τελική ροή. Πολύ αξιόλογη ιστορία και με απίστευτα μεγάλες κοινωνικές προεκτάσεις, ειδικά για την περίοδο που διανύουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Μάρτιος 12, 2012 #1197 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2012 Carnage0/10Παω να γινω emo, μολις πεταξα 1 ωρα και κατι στην χειροτεροτερη ταινια ολων των εποχων. :hang3:Stay away from that $h1t... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάρτιος 12, 2012 #1198 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2012 Μια χαρά θεατράκι είναι το Carnage. Όχι κάτι το τρομερό, αλλά εντάξει καλό. Τρόμαξα να την γνωρίσω την Kate Winslet. Υ.Γ. Δες και το Dogvile Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Μάρτιος 12, 2012 #1199 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2012 Αν ειναι θεατρακι να πανε να το παιξουν στο θεατρακι. Ηταν απαραδεκτο τελοC.ΥΓ: Στο ιδιο υφος ειναι? Καλυτερα μιαμιση ωρα στο YT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Μάρτιος 12, 2012 #1200 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2012 Εχει γελιο το carnage.Κωμικοτραγικες καταστασεις/χαρακτηρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts