Κωστάκης Φεβρουάριος 28, 2012 #1101 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Up (.)Τα χρονια περασαν και ακομα δεν το ειχα δει. Απαραδεκτος I know... Χθες ομως ηταν η μερα καταλληλη οποτε εκατσα και το ειδα. Και ναι ειναι χαλαρα στην 5αδα καλυτερων 3D animation της τελευταιας 5ετιας. Απιστευτα δομημενη ταινια απο την "magical" pixar Παει καπως ετσι. Παιδικη ηλικια>ενηλικη ζωη>δραμα>(χιουμορ)>περιπετεια>δραση>περιπετεια παλι>χαπι εντ. τα εχει ολα σε μιαμιση ωρα. Ωραιες παλαιου τυπου μουζικες, πολυ καλες "ερμηνειες" και εξυπνοι χαρακτηρες. Μερικες σκηνες ειναι ταμαμ για demo τηλεορασεων χαλαροτατα. Eπισης "φωναζει" 3D αλλα με λογο υπαρξης. Λεω επιτελους να δω και το ΝΕΜΟ σιγα σιγα Το Nemo έχει πολύ ωραίο animation, και το TinTin εάν δεν έχεις προλάβει ακόμα δές το κ αυτό, το 3d όντως έχει ξεφύγει. Γενικά όσο οι σκηνές που παρακολουθείς ξεφεύγουν απο την καθημερινότητά σου (πχ. ο βυθός του Nemo ή τα δάση και τα τερατάκια τοy Avatar) και ένα 'μέτριο' 3d να σου πλασάρουν (χωρίς να λέω οτι Nemo & Avatar είχαν μέτριο 3d) πάλι θα σε εντυπωσιάσει. Το οτι τα σκηνικά του TinTin είναι οικεία στο μάτι και καταφέρνουν να σε εντυπωσιάσουν το ίδιο για μένα λέει πάρα πολλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 28, 2012 #1102 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Βασικα εχω παμπολλα animation στο "stock pile" οποτε ο 10-10 θα περιμενει πολυ καιρο ακομα λογικα.Πχ.Kung Fu Panda 2Mary And MaxGnomeo & Juliet1-2 Shrek (εχω χασει το λογαριασμο)Cars 2 (αν και ειναι ισως το μονο που απευθεινεται περισσοτερο σε παιδια )Τhe IncrediblesBTW ενω καποτε τα 3D animation ηταν ολα ενα κι εναπλεον σκανε αρκετα που δεν βλεπονται...Απλα για τα φραγκα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Φεβρουάριος 28, 2012 #1103 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 [MENTION=2526]Nephiλiμ[/MENTION] Να σε ρωτήσω, πρέπει να δεις ό,τι βγαίνει; Όλα; Έχεις λίστες πιο μεγάλες απ' τον ΟΚΑΝΑ και τον ΟΑΕΔ. Πολύ ωραία και σουρεαλιστικά εως κάποιον βαθμό τα σκηνικά του TinTin. Και ευχάριστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 28, 2012 #1104 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Βασικα μου αρεσουν οι ταινιες.Και ολες οι ταινιες αξιζει να τις δεις εστω μια φορα.Αν δεν σου αρεσει τελικα ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο.Δεν ειμαι απο τους τυπους που θα δω οτι ανεβαινει στο frontpage τουbestwarez.ruΕχω αρχειο και αναλογως τα κεφια μου διαλεγω τι θα δω.Η ταινια ή την δω day 1 (που συνηθως συμβαινει αν την περιμενω λογω προσωπικουκολληματος) ή 10 χρονια μετα εξαρταται απο την ταινια καθαυτη αν θα θελω να την ξαναδω στο μελλον.Με προχειρους υπολογισμους το 1/4 των ταινιων per year που βλεπω, τις εχω ξαναδει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Φεβρουάριος 28, 2012 #1105 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Εσύ και ο [MENTION=10521]jesus[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Φεβρουάριος 28, 2012 #1106 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Τι εκανα παλι εγω? Neph παρεμπίπτοντος μπηκε στην λιστα το Spawn.Δεν εχω ασχοληθει ποτε με το κομικ αλλα την ταινια εστω επρεπε να την ειχα δει. Το πα σε ενα κολητο -Spawn fan- οτι δεν την εχω δει και σταματησε να μιλαει στο chat:sarcastic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 28, 2012 #1107 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Neph παρεμπίπτοντος μπηκε στην λιστα το Spawn.Δεν εχω ασχοληθει ποτε με το κομικ αλλα την ταινια εστω επρεπε να την ειχα δει.Το πα σε ενα κολητο -Spawn fan- οτι δεν την εχω δει και σταματησε να μιλαει στο chat:sarcastic:Eιναι super cheesy, ειδικα τα CGI -ακομα και για τοτε - ειναι σκετη τυρινινι.Μεγας θεος ο χοντρος "κακος". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Φεβρουάριος 28, 2012 #1108 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Τι εκανα παλι εγω? Βλέπεις 10 ταινίες per day. Να τελειώσω εξεταστική, να φτιάξω και γω καμιά λίστα. Παράτησα και σειρές - watching. :baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 28, 2012 #1109 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Exorcismus (.) Τυπικη ταινια τους ειδους (σχεδον καθε χρονο πλεον εχουμε 1, η οποια κοστιζει ψιχουλα και παει ταμειο με 666% κερδη, αρα λογικο) Ισπανικης παραγωγης, με μια πιτσιρικα κλασσικα το θυμα του δαιμονα - η οποια ειναι σαν να μια ασχημη εκδοχη της Kirsten Dunst- και αρκετα plot twists who fail to deliver. Το ειδος εχει φανατικους αλλα γενικα δεν προτεινω να το δειτε με γυναικα/κοπελια/ατομα με προβλημα στην καρδια αν και θα ελεγα οτι ειναι απο τα λιγοτερα spooky exorcism films που χω δει (δεν εχω δει βασικα το Dominion και το Devil Inside ) Αμα θελετε pure χεσιμο δειτε το original The Exorcist σε καλη κοπια. Υ.Γ. το 40% των internet released ταινιων για το 2011 ηταν horror/thriller/splatter. Αν και fan του ειδους, τα απεφυγα στο μεγαλυτερο τους μερος, αφου το 90%+ ησαντο κοπρανα. Α επισης αν εχει δει κανεις αυτο: http://www.imdb.com/title/tt1341710/ να πει καμια αποψη. Η αφισα και μονο με ψηνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Φεβρουάριος 28, 2012 #1110 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Πόσες ταινίες βλέπεις την ημέρα;Θέλω βαθμολογία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 28, 2012 #1111 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Πόσες ταινίες βλέπεις την ημέρα;Θέλω βαθμολογία.Δεν γραφω για αυτες αμεσως με το που τις δω.Βαθμολογια?I dont know this word. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Φεβρουάριος 28, 2012 #1112 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Ασχημες εμπειριες απο το σχολειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 28, 2012 #1113 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Αυτο ειναι, το βρηκες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Φεβρουάριος 28, 2012 #1114 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 The Lord of the Rings: The Return of the King (2003) - IMDb 9/10 (extented) Link to comment Share on other sites More sharing options...
EraserheadX Φεβρουάριος 28, 2012 #1115 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Hard Candy (2005) - IMDb 3/10 avoid, Βαρετή , είχε μια ιδέα αλλά δεν προχώρησε, σκηνοθεσία κακή και άκυρο τέλος, γενικά δεν αξίζει να την δει κάποιος. Εγώ πάλι την είχα βρει πολύ ενδιαφέρουσα. [MENTION=2526]Nephiλiμ[/MENTION] πόσες ταινίες θα έλεγες ότι βλέπεις περίπου το χρόνο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 28, 2012 #1116 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Εγώ πάλι την είχα βρει πολύ ενδιαφέρουσα. [MENTION=2526]Nephiλiμ[/MENTION] πόσες ταινίες θα έλεγες ότι βλέπεις περίπου το χρόνο; καμια 300αρια σταντε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Φεβρουάριος 28, 2012 #1117 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 (edited) Εγω (οχι οτι με ρωτησε κανεις) 1028 ταινιουλες απο φεβρουαριο του 2008. 3 μηνες το καλοκαιρι δεν παιζει να βλεπω πανω απο 7-8 ταινιες. Κανα χρονο τωρα εχω χαλαρωσει πολυ. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 28, 2012 από jesus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Φεβρουάριος 28, 2012 #1118 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Εγώ 5-6 τη μέρα, όταν απέκτησα το αισθητήριο και πλέον καταλαβαίνω μέσες άκρες ποιά θα είναι μάπα, οπότε την αποφεύγω. Να πχ αν δω τέτοιο εξώφυλλο και διαβάσω υπόθεση, δω ηθοποιούς τύπου Justin Timberlake, το αφήνω στην άκρη. Εξάλλου τόσο νέος που 'μαι, έχω να δω παλιές καλές... πολλές ευτυχώς. Time is money. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EraserheadX Φεβρουάριος 28, 2012 #1119 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Εγώ συνήθως λίγο πάνω από 200 (χωρίς να μετράω αυτές που έχω ξαναδεί) αλλά από πέρυσι έχω πέσει κι εγώ πολύ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Φεβρουάριος 28, 2012 #1120 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 (edited) Φιλε [MENTION=3623]EraserheadX[/MENTION] ηρθε η ωρα να βρουμε παλι την φορμα μας.Αφιερωμενο.[ame=http://www.youtube.com/watch?v=6iPFK5T_G3U]Training Rocky - YouTube[/ame] Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 28, 2012 από jesus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts