Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα 2.0 (CineLab)

DJD

Recommended Posts

the shawshank redemption:το είδα γιατί είναι #1 στο imdb. Πολύ καλή ταινία, δεν νομίζω και #1 αλλα ένα 9/10 πιστεύω το παίρνει.

Μεσα στο top 5 ταινιων που εχω δει στην ζωη μου και σιγουρα στην κατηγορια "ευχομαι να μπορουσα να διαγραψω την ταινια απο το μυαλο μου για να μπορω να την βλεπω καθε φορα χωρις να ξερω τιποτα"

Freeman μαγια και γενικα το ολο στορυ/σκηνοθεσια/casting απιστευτο.

The Girl with the Dragon Tattoo (2011) - IMDb 8/10

Εχοντας δει και την σουηδικη τριλογια, πιστευω οτι και η αμερικανικη πρωτη ταινια ειναι εξισου καλη.

Το μονο αρνητικο στη σουηδικη ηταν οτι με τη γλωσσα μπερδευομουν που ακουγα να μιλανε σουηδικα και επρεπε ολη την ωρα να ειμαι απολυτα αφοσιομενος στους υποτιτλους.

Οποτε αυτο ηταν το συν στην αμερικανικη.

Το θετικο της σουηδικης ηταν η πιο ωραια ατμοσφαιρα, στην αμερικανικη ηταν πιο σοφτ.

Πρωταγωνιστρια προτιμω την Σουηδεζα, ηταν πιο "φρικιο", ενω η Αμερικανα πιο γυναικα γι αυτο το ρολο. Ειχα ακουσει οτι το ρολο ηταν να τον παρει η Scarlette Johanson, και κριμα που δεν τον πηρε.... οχι οτι θα επαιζε καλυτερα (σε καμια περιπτωση), αλλα για να δουμε πως θα επαιζε συγκεκριμενες σκηνες.

The Girl with the Dragon Tattoo (2011) - IMDb 8/10

Εχοντας δει και την σουηδικη τριλογια, πιστευω οτι και η αμερικανικη πρωτη ταινια ειναι εξισου καλη.

Το μονο αρνητικο στη σουηδικη ηταν οτι με τη γλωσσα μπερδευομουν που ακουγα να μιλανε σουηδικα και επρεπε ολη την ωρα να ειμαι απολυτα αφοσιομενος στους υποτιτλους.

Οποτε αυτο ηταν το συν στην αμερικανικη.

Το θετικο της σουηδικης ηταν η πιο ωραια ατμοσφαιρα, στην αμερικανικη ηταν πιο σοφτ.

Πρωταγωνιστρια προτιμω την Σουηδεζα, ηταν πιο "φρικιο", ενω η Αμερικανα πιο γυναικα γι αυτο το ρολο. Ειχα ακουσει οτι το ρολο ηταν να τον παρει η Scarlette Johanson, και κριμα που δεν τον πηρε.... οχι οτι θα επαιζε καλυτερα (σε καμια περιπτωση), αλλα για να δουμε πως θα επαιζε συγκεκριμενες σκηνες.

happy-i-see-what-you-did-there-(clean).png

Things We Lost in the Fire (2007) - IMDb

@Chuck_Noris : Pls ένα roundhouse kick στην σκυλόφατσα της Halia Βατόμουρο

Ο Benicio del Toro πολύ καλός.

Κατά τα άλλα, όχι κάτι ιδιαίτερο (μέτρια προς καλή, όχι χάλια). Προτιμήστε άλλη.

Take Shelter

μου άρεσε πάρα πολύ, εάν γουστάρετε δραμοθρίλερς να την δείτε.

Σήμερα το πρόγραμμα έχει: We Need to Talk About Kevin

Την ειδα προχτες. Πολυ δυνατη ερμηνεια του Michael Shannon imho.

Take Shelter

μου άρεσε πάρα πολύ, εάν γουστάρετε δραμοθρίλερς να την δείτε.

Σήμερα το πρόγραμμα έχει: We Need to Talk About Kevin

Αυτη η ταινια ειναι πολυ παλια... αλλα ταυτοχρονα και πολυ καλη...

Σημερα ειδα το The Girl With The Dragon Tatoo 8.5/10

Μου αρεσε πολυ...

και γενικα ολη η φαση μου θυμισε The Ghost Writer!