billpeppas Φεβρουάριος 7, 2012 #881 Φεβρουάριος 7, 2012 Lord Of The Strings 8/10 ( έχουμε θεματάκια με την κυτταρίτιδα )
darthtony Φεβρουάριος 7, 2012 #882 Φεβρουάριος 7, 2012 the shawshank redemption:το είδα γιατί είναι #1 στο imdb. Πολύ καλή ταινία, δεν νομίζω και #1 αλλα ένα 9/10 πιστεύω το παίρνει.
ison Φεβρουάριος 8, 2012 #883 Φεβρουάριος 8, 2012 the shawshank redemption:το είδα γιατί είναι #1 στο imdb. Πολύ καλή ταινία, δεν νομίζω και #1 αλλα ένα 9/10 πιστεύω το παίρνει.Μεσα στο top 5 ταινιων που εχω δει στην ζωη μου και σιγουρα στην κατηγορια "ευχομαι να μπορουσα να διαγραψω την ταινια απο το μυαλο μου για να μπορω να την βλεπω καθε φορα χωρις να ξερω τιποτα"Freeman μαγια και γενικα το ολο στορυ/σκηνοθεσια/casting απιστευτο.
FANISTELROOY Φεβρουάριος 8, 2012 #884 Φεβρουάριος 8, 2012 The Girl with the Dragon Tattoo (2011) - IMDb 8/10Εχοντας δει και την σουηδικη τριλογια, πιστευω οτι και η αμερικανικη πρωτη ταινια ειναι εξισου καλη.Το μονο αρνητικο στη σουηδικη ηταν οτι με τη γλωσσα μπερδευομουν που ακουγα να μιλανε σουηδικα και επρεπε ολη την ωρα να ειμαι απολυτα αφοσιομενος στους υποτιτλους. Οποτε αυτο ηταν το συν στην αμερικανικη.Το θετικο της σουηδικης ηταν η πιο ωραια ατμοσφαιρα, στην αμερικανικη ηταν πιο σοφτ.Πρωταγωνιστρια προτιμω την Σουηδεζα, ηταν πιο "φρικιο", ενω η Αμερικανα πιο γυναικα γι αυτο το ρολο. Ειχα ακουσει οτι το ρολο ηταν να τον παρει η Scarlette Johanson, και κριμα που δεν τον πηρε.... οχι οτι θα επαιζε καλυτερα (σε καμια περιπτωση), αλλα για να δουμε πως θα επαιζε συγκεκριμενες σκηνες.
HotPeanut Φεβρουάριος 8, 2012 #885 Φεβρουάριος 8, 2012 The Girl with the Dragon Tattoo (2011) - IMDb 8/10Εχοντας δει και την σουηδικη τριλογια, πιστευω οτι και η αμερικανικη πρωτη ταινια ειναι εξισου καλη. Το μονο αρνητικο στη σουηδικη ηταν οτι με τη γλωσσα μπερδευομουν που ακουγα να μιλανε σουηδικα και επρεπε ολη την ωρα να ειμαι απολυτα αφοσιομενος στους υποτιτλους. Οποτε αυτο ηταν το συν στην αμερικανικη. Το θετικο της σουηδικης ηταν η πιο ωραια ατμοσφαιρα, στην αμερικανικη ηταν πιο σοφτ. Πρωταγωνιστρια προτιμω την Σουηδεζα, ηταν πιο "φρικιο", ενω η Αμερικανα πιο γυναικα γι αυτο το ρολο. Ειχα ακουσει οτι το ρολο ηταν να τον παρει η Scarlette Johanson, και κριμα που δεν τον πηρε.... οχι οτι θα επαιζε καλυτερα (σε καμια περιπτωση), αλλα για να δουμε πως θα επαιζε συγκεκριμενες σκηνες.
zomg Φεβρουάριος 8, 2012 #887 Φεβρουάριος 8, 2012 ...και για να δούμε πως θα ήταν με τρίχες στη μασχάλη. :magic:
RootX Φεβρουάριος 8, 2012 #888 Φεβρουάριος 8, 2012 Take Shelterμου άρεσε πάρα πολύ, εάν γουστάρετε δραμοθρίλερς να την δείτε.Σήμερα το πρόγραμμα έχει: We Need to Talk About Kevin
l2phile Φεβρουάριος 8, 2012 #889 Φεβρουάριος 8, 2012 Things We Lost in the Fire (2007) - IMDb@Chuck_Noris : Pls ένα roundhouse kick στην σκυλόφατσα της Halia ΒατόμουροΟ Benicio del Toro πολύ καλός.Κατά τα άλλα, όχι κάτι ιδιαίτερο (μέτρια προς καλή, όχι χάλια). Προτιμήστε άλλη.
ison Φεβρουάριος 9, 2012 #890 Φεβρουάριος 9, 2012 Take Shelterμου άρεσε πάρα πολύ, εάν γουστάρετε δραμοθρίλερς να την δείτε.Σήμερα το πρόγραμμα έχει: We Need to Talk About KevinΤην ειδα προχτες. Πολυ δυνατη ερμηνεια του Michael Shannon imho.
l2phile Φεβρουάριος 9, 2012 #891 Φεβρουάριος 9, 2012 Carnage (2011) - IMDbΤρελά σκηνικά. Πολύ γέλιο. Μακάρι να την πετύχαινα και σε θεατρική παράσταση.
pastelidis.n.s. Φεβρουάριος 10, 2012 #892 Φεβρουάριος 10, 2012 Take Shelterμου άρεσε πάρα πολύ, εάν γουστάρετε δραμοθρίλερς να την δείτε.Σήμερα το πρόγραμμα έχει: We Need to Talk About KevinΑυτη η ταινια ειναι πολυ παλια... αλλα ταυτοχρονα και πολυ καλη...Σημερα ειδα το The Girl With The Dragon Tatoo 8.5/10 Μου αρεσε πολυ...και γενικα ολη η φαση μου θυμισε The Ghost Writer!
jpavly Φεβρουάριος 10, 2012 #893 Φεβρουάριος 10, 2012 Tower Heist Διαβάστε το plot outline της ταινίας και βάλτε την να ξεκινήσει από την μέση και μετά, δεν θα έχετε χάσει κάτι
Dr.Paneas Φεβρουάριος 10, 2012 #895 Φεβρουάριος 10, 2012 Star Wars 3D: The Phatom MenaceΤο μονο 3D ειναι οι τιτλοι στην αρχη και στο τελος. Αισχος.
Havic Φεβρουάριος 10, 2012 #896 Φεβρουάριος 10, 2012 Star Wars 3D: The Phatom MenaceΤο μονο 3D ειναι οι τιτλοι στην αρχη και στο τελος. Αισχος. hahaha trap avoided (skill +1)
filthy_dwarf Φεβρουάριος 10, 2012 #897 Φεβρουάριος 10, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=piVnArp9ZE0]ITS A TRAP! - YouTube[/ame]
Κωστάκης Φεβρουάριος 10, 2012 #898 Φεβρουάριος 10, 2012 hahaha trap avoided (skill +1) Ποιό trap ρε κεφάλα, τσάμπα θα το έβλεπες
Recommended Posts