Jump to content

Recommended Posts

Τωρα θα συγκρινεις ελληνικες ταινιας στα 60'ς με μερικες απο τις καλυτερες ταινιες που εβγαλε ποτε το hollywood?

Παμε καλα?

The Three Musketeers (2011)

4/10

Ευελπιστώ ότι αν θελήσουν να βγάλουν και sequel να μην είναι ο ίδιος σκηνοθέτης και να αλλάξουν τον ηθοποιό που υποδυόταν τον Νταρτανιάν. Αυτά για αρχή έπεται συνέχεια βέβαια γιατί η ταινία ήταν χάλια...περίμενα πιο "dark" σκηνικό αλλά έλα ντε που δεν ήταν ο Νολαν σκηνοθέτης...anyways προτιμίστε το The Three Musketeers (1993)

(edited)

In time

Πρωτότυπο σενάριο αλλά με αρκετά κενά όπως διάβασα και σε προηγούμενες κριτικές.

Καλή η Amanda με τα πλούσια προσόντα της. 7,5+

Έγινε επεξεργασία από honda22
Ειδα αυτην : [Rec] (2007) - IMDb

Καθαρη ταινια horror , μπορω να πω οτι τα χρειαστηκα.

Προτείνεται : 7/10

υ.γ. Εφαγα χεσιμο απο την γυναικα. Η καημενη τρομαξε πολυ...προσοχη λοιπον στους/στις λιγοψυχους/ες...

Μετα το 1ο , ειδα σημερα το 2ο : [Rec] ² (2009) - IMDb

Τρομερη ταινια , χαλαρα καλυτερο απο το 1ο.

Ενα 8,5/10 απο μενα. Δειτε την , αφου δειτε το 1ο.

υ.γ. Το χεσιμο επισης μεγαλυτερο...

:nothing:

Σου άρεσε; εγώ δεν βρήκα κάτι ενδιαφέρον για να με κράτηση οπότε σκυλοβαρέθηκα και περίμενα να τελειώσει…

Psalm 21 (2009) σουηδική ταινία τρόμου με θρησκευτικό περιεχόμενο , θα της έβαζα ένα 6/10, γενικά ήταν λίγο περίεργη σαν ταινία, η ηθοποιία ήταν καλή και είχε και ένα «διάλογο» στο τέλος που συμφωνώ σε πολλά από αυτά που είπε ο τύπος, αν κάνει κανένας τον κόπο και την δει θα καταλάβει, γενικά σαν ταινία ήταν μέτρια προς καλή.

Σου άρεσε; εγώ δεν βρήκα κάτι ενδιαφέρον για να με κράτηση οπότε σκυλοβαρέθηκα και περίμενα να τελειώσει…

Psalm 21 (2009) σουηδική ταινία τρόμου με θρησκευτικό περιεχόμενο , θα της έβαζα ένα 6/10, γενικά ήταν λίγο περίεργη σαν ταινία, η ηθοποιία ήταν καλή και είχε και ένα «διάλογο» στο τέλος που συμφωνώ σε πολλά από αυτά που είπε ο τύπος, αν κάνει κανένας τον κόπο και την δει θα καταλάβει, γενικά σαν ταινία ήταν μέτρια προς καλή.

Εγώ την βρήκα πολύ καλή (την έχω δει δυο τρεις φορές :p)

Εγώ την βρήκα πολύ καλή (την έχω δει δυο τρεις φορές :p)

Αυτό είναι που λέμε διαφορετικοί άνθρωποι διαφορετικά γούστα, πάντως στην αρχή η πρώτη σκηνή μου άρεσε αλλά μετά αργούσε πολύ να έρθει το (αναμενόμενο) τέλος, και τα ενδιάμεσα γεγονότα δεν ήταν ικανά να με κρατήσουν, οπότε ….παρακάλαγα να τελειώσει.

Η τελευταια του ΣΟΒΑΡΗ ταινια ηταν το 1999.

Εκτοτε το πιο σοβαρο που χει κανει ηταν ο Fu Manchu σε ενα απο τα trailer του grindhouse.

Η τελευταια του ΣΟΒΑΡΗ ταινια ηταν το 1999.

Εκτοτε το πιο σοβαρο που χει κανει ηταν ο Fu Manchu σε ενα απο τα trailer του grindhouse.

δεν σου άρεσε το lord of war?

Lord of War (2005) 7/10

Πάρα πολύ καλή. Ίσως η τελευταία σοβαρή ταινία που έπαιξε ο Nicolas Cage.

Φοβερή ταινία και ερμηνεία από τον Cage. Σε βάζει στην ψυχολογία του εμπόρου όπλων.

(edited)

Sherlock Holmes: A Game of Shadows 7.5/10

Αρκετά καλή ταινία, δράση, έξυπνοι διαλόγοι, καλή σηνοθεσία, αλλά η πρώτη ταινία μου άρεσε περισσότερο.

Taken 8/10

Ταινιάρα, από τις καλύτερες που είδα τελευταία...θα βγεί και taken 2 απ'ότι είδα στο imdb...αναμένουμε...

Crank: High Voltage 5/10

Μία ανόητη σαχλαμάρα...

Έγινε επεξεργασία από mariosdeme