UltraB Μάρτιος 7, 2016 #6241 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2016 19 minutes ago, Delijohn said: Και στο Pursuit of Happyness μια χαρά ήταν.. Αυτό ακριβώς θα έγραφα. Ταινιάρα, απλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Μάρτιος 7, 2016 #6242 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2016 Ξεκίνησα να δω προχθές το Creed αλλά επειδή είχα ρίξει ξενύχτι δεν την τελείωσα και την άφησα στα πρώτα 30 λεπτά, γενικά μ'αρεσει. Και τώρα μια ερώτηση στους πιο παλιούς, το Event Horizon το εχει δει κανένας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάρτιος 7, 2016 #6243 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2016 Μετρια εως αδιαφορη ταινια Σπυρο! Imho. Γιατι σε αλλον μπορει να αρεσει , οποτε ειναι σχετικο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Μάρτιος 7, 2016 #6244 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2016 Μόλις τώρα, το μέλος tommybertsen έγραψε: Μετρια εως αδιαφορη ταινια Σπυρο! Imho. Γιατι σε αλλον μπορει να αρεσει , οποτε ειναι σχετικο.. Κοίτα έχω δει και ταινίες που στο imdb έχουν πάρει 4 και 5 και θεωρούνται μάπες, έχω δει και ταινίες του 7-9 και για μένα ήταν μάπες. Διάβασα ότι είναι σε στυλ, όπως το Dead Space στα games, και επειδή παίζει και ο Σαμ Νιλλ ( jurassic park ) και μιας και ειμαι παιδί του 90' σκέφτηκα να δω ταινίες που λόγω το νεαρό της ηλικίας μου τότε ( όταν βγήκε ήμουν 2 ετών ) έλεγα να τη δω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάρτιος 7, 2016 #6245 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2016 Τη γνωμη δε μου την αλλαζει η βαθμολογια της εκαστοτε ταινιας στο imdb η στο metacritic η οπουδηποτε αλλου. Δε μπορω να κανω συγκριση με dead space γιατι καπου στο 2002 ειδα την ταινια,θυμαμαι απλα οτι μου φανηκε αδιαφορη και τπτ το ιδιαιτερο. Εγω σα παιδι των 80s εχω δει απειρες απο δεκαετια 70 ας πουμε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Μάρτιος 7, 2016 #6246 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2016 8 minutes ago, SpirosKGR said: Και τώρα μια ερώτηση στους πιο παλιούς, το Event Horizon το εχει δει κανένας; To είχα δει όταν είχε βγει στο κινηματογράφο. Δεν θυμάμαι και πολλά πράγματα πέραν του ότι μου είχε φανεί λίγο δύσκολη, αλλά ωραία ταινία . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Μάρτιος 7, 2016 #6247 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2016 27 minutes ago, SpirosKGR said: Και τώρα μια ερώτηση στους πιο παλιούς, το Event Horizon το εχει δει κανένας; Πολύ περιποιημένο B+ movie με Lawrence Fishburne και Sam Neill που επιβάλλεται να το έχει δει μια φορά κάθε φίλος του sci-fi. Δεν έχει το λαμπερό καστ των μεγάλων παραγωγών ή εξαζητημένο CGI (είναι και κάποιας ηλικίας), αλλά είναι καλύτερο από άλλες συνομήλικές του ταινίες ίδιου στυλ και μεγαλύτερου προϋπολογισμού, όπως το Sphere. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaras Μάρτιος 7, 2016 #6248 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2016 Εvent Horizon πολύ καλό και μουσικάρα απο Orbital με Michael Kamen... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάρτιος 7, 2016 #6249 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2016 Μια χαρά ταινιούλα είναι το Event Horizon. Βέβαια είναι περισσότερο τρόμου από όσο sci fi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leonidastra86 Μάρτιος 7, 2016 #6250 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2016 5 hours ago, billpeppas said: Δες το Seven Pounds και μετά ξαναπές το. ΟΚ. Παντως στην τελευταια ταινια τον εκαναν φτυστο με τον Ομπαμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Μάρτιος 8, 2016 #6251 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2016 Το 23 Jump Street/Men in Black crossover είναι γεγονός Ντάξει, αν καταφέρουν να τα σμίξουν σωστά αυτά τα δύο μαζί, προβλέπω επική ταινία! Aka 8αρι τουλάχιστον.Βέβαια χωρίς Will Smith και Tommy Lee Jones, πρέπει να προσπαθήσουν πολύ οι αντικαταστάτες τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Μάρτιος 8, 2016 #6252 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2016 (edited) Το είδα τελικά το Event Horizon, δε μπορώ να πω ότι τρόμαξα, σε σχέση με αυτό Pandorum που είχα δει πιο παλιά . Ναι με έπιασε λίγο το στοιχείο horror-scifi-space αλα dead space ( πόσο ωραία ιδέα θα ήταν να γινόταν και ταινία ) Επίσης είδα και το Creed. Μ'αρεσε μπορώ να πω. Ωραία ταινία αξίζει ! @UltraB Δεν ξέρω αν θα τα πάει καλά το 23 jumb street-mib καθώς το τελευταίο sequel με το δίδυμο του Jumb Street δεν ήταν τόσο κωμικό όσο η πρώτη ταινία που τη θεωρώ πιο αστεία και καλύτερη. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 8, 2016 από SpirosKGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Μάρτιος 9, 2016 #6253 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2016 Spotlight Λεει ειναι πραγματικη ιστορια ..... αν οντως ισχυει αυτο μαλλον καποια ατομα δεν πανε καλα στην γη της ελευθεριας . Καταταλα ηταν μια ενδιαφερον ταινια κυνηγιου στοιχειων Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 9, 2016 Author #6254 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2016 πριν 19 ώρες, το μέλος kpetros έγραψε: Spotlight Λεει ειναι πραγματικη ιστορια ..... αν οντως ισχυει αυτο μαλλον καποια ατομα δεν πανε καλα στην γη της ελευθεριας . Καταταλα ηταν μια ενδιαφερον ταινια κυνηγιου στοιχειων http://www.historyvshollywood.com/reelfaces/spotlight/ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 12, 2016 Author #6255 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2016 http://www.imdb.com/title/tt4263482/ Μακράν ότι χειρότερο έχω δει στον κινηματογράφο. 0.5/10, και το μισό είναι γιατί είχε ωραία φωτογραφία. Υποτίθεται horror movie βλέπαμε, αλλά ήταν τόσο κακό που στα μέσα περίπου έπιασε ένα τρελό σπαστικό γέλιο την αίθουσα το οποίο κράτησε άνετα 4-5 λεπτά. Στο τέλος δε, γελάσαμε όλοι παρέα και κλάψαμε τα 20ευρώ που δώσαμε για να το δούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Μάρτιος 13, 2016 #6256 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2016 On 2/22/2016 at 14:30, το μέλος gaaragr έγραψε: Το The big short πολύ καλό ,αξίζει να το δείτε. Steve carell θεος όπως πάντα. On 1/16/2016 at 18:09, το μέλος LL_NEO έγραψε: Big Short. Αν θέλετε το αντι-τραπεζικό μένος εδώ μέσα να χτυπήσει all times high τσακιστείτε και δείτε το Αλητεία που ο Steve Carrell δεν είχε πρόταση στα Όσκαρ ή στις χρυσές σφαίρες διότι βρήκα την ερμηνεία του εξαιρετική Το είδα απόψε... έκσταση! Έπαθαν πλάκα όσοι το βλέπαμε! Σε φάση, σταμάτα το λίγο να το καταλάβουμε! Δύσκολη ταινία αν δεν σου κόβει κ λίγο σε αυτόν τον τομέα! (ναι, είναι παγίδα, περιμένω να πεταχτείτε εσείς που το καταλάβατε με την πρώτη, εξυπνάαααακηδες) Τι όμορφη ταινία! Εξηγεί τι έγινε με μια απλή ιστορία. Όντως, με τον Carell ΚΑΙ τον Bale! Θεούληδες. Κλαίω ακόμα με το μαλλί του "όμορφου".. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 14, 2016 #6257 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2016 The Hunger Games: Επανάσταση - Μέρος II Το περίμενα καλύτερο μιας και ήταν το τέλος. 6,5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάρτιος 15, 2016 #6258 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2016 Bai ri yan huo Ένας πρώην αστυνομικός αποφασίζει να εξιχνιάσει μια παλιά του υπόθεση όταν διαπιστώνει ότι το μοτίβο επαναλαμβάνετε. Καλή ταινία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
keimis Μάρτιος 16, 2016 #6259 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2016 On 7/3/2016 at 20:04, το μέλος SpirosKGR έγραψε: Ξεκίνησα να δω προχθές το Creed αλλά επειδή είχα ρίξει ξενύχτι δεν την τελείωσα και την άφησα στα πρώτα 30 λεπτά, γενικά μ'αρεσει. Και τώρα μια ερώτηση στους πιο παλιούς, το Event Horizon το εχει δει κανένας; το εχω δει(τοτε)και μου αρεσε.Ειχε αυτο το κατιτις του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Μάρτιος 17, 2016 #6260 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2016 http://www.imdb.com/title/tt2363471/?ref_=nv_sr_2 Ωραια ταινιουλα , αληθινη ιστορια.. Αν σας αρεσουν τετοιου ειδους (documentary) δειτε την! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts