jesus Μάϊος 7, 2015 #5561 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2015 (edited) Avengers:Age of UltronEπος.Αρκετα διαφορετικο απο το πρωτο δεν πηγε να κανει την ιδια ταινια ο Whedon και μπραβο του.Δεν ειχε τον χαβαλε του πρωτου που λατρεψα αλλα ηταν καλυτερο γενικα σαν ταινια.Ειχε απειρως καλυτερο σεναριο(το πρωτο δεν ειχε ουσιαστικα) και ειχε κακο με @@ οχι τον φλοκι.Αλλα ξαναλεω ειναι διαφορετικες ταινιες και δεν χρειαζεται να συγκρινουμε.Απολαυστικη γενικα μπραβο μπραβο!10/10 BlackhatΔεν καταλαβαινω γιατι η χαμηλη βαθμολογια εμενα μαρεσε.6,5-7/10 Jupiter AscendingTo ιδιο με την απο πανω.Οχι δεν ηταν κατι φοβερο αλλα πολυ θαψιμο εχει πεσει χωρις λογοΑξιοπρεπεσταth ταινιουλα.Φανταζομαι βλεπουν Wachowski και περιμενουν matrix οι περισσοτεροι6,5-7/10 Έγινε επεξεργασία Μάϊος 7, 2015 από jesus 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Μάϊος 7, 2015 #5562 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2015 Κι έλεγα να μην τα δω τα 2 τελευταία.. επειδή συμφωνούμε συνήθως, θα τα δοκιμάσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Μάϊος 7, 2015 #5563 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2015 Μην σε παρω στον λαιμο μου αδελφε ε.Δεν ειναι σπουδαιες ταινιες απλα περασε νερακι η ωρα και με τις 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Μάϊος 7, 2015 #5564 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2015 Ένα μικρό fact για τις ταινίες Marvel και τον Robert Downey Jr..Για κάθε 1$ που επενδύεται σε ταινία της Marvel, επιστρέφουν 3,06$ κατά μέσο όρο. (31 ταινίες)Μεταξύ 2004-2007, κάθε 1$ έφερνε πίσω 2,60$. Ο μέσος όρος ανέβηκε μετά το 2008 που ήρθε η πρώτη ταινία Iron man.Από τότε, όποτε παίζει ο Robert Downey Jr. σε ταινία της Marvel, για κάθε 1$ επιστρέφουν 5,19$.πηγήΕνδιαφερον αν και οι προ phase one ταινίες (βλέπε daredevil Elektra κλπ ήταν ελαφρώς μπούρδες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Μάϊος 7, 2015 #5565 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2015 μιας και αναφέρθηκαν ας πεταχτώ και εγώ να πω δύο λόγιατο blackhat γενικά δεν με γέμισε κάπου .. οκ πέρασε η ώρα αλλά μέχρι εκεί το jupiter από την άλλη είναι μία διαφορετική ιστορία καθαρό sci-fi απο πρωτότυπο(αν δεν κάνω λάθος) σενάριοενώ τις ερμηνίες τις θεωρώ αξιοπρεπέστατες ,η ταινία (θεωρώ) πάσχει στο μοντάζ/συνοχή . Δεν ξέρω αν έπρεπε να κόψουν μίση ώρα ταινία για να γίνει release αλλά ώρες ώρες είναι τέρμα βαρετή(ή μπορεί απλά να πετάγεται από το ένα σημείο στο άλλο δίχως λόγο) και ώρες ώρες πολύ ωραία με συνοχή/συνέχεια και "νόημα"Τα εφέ είναι προσεγέμνα και γενικά δεν ήταν προχειροδουλεία ο οπτικός τομέας προφανώς δεν είναι στο επίπεδο του matrix , αλλά δεν την είδα και με τέτοιες απαιτήσειςκρίμα διότι τα πήγε χάλια στο box office και κατά συνέπεια δεν παίζει να δώσουν άλλες ευκαιρείες στα αδέρφια wachowski (και κατ'επέκταση δεν βλέπω να βγαίνει άλλη τέτοια πρωτότυπη ταινία με budget στον θεό) αν έπρεπε να βάλω βαθμούς ένα 6-6,5 στο blackhat, ένα 7-7,5 στο jupiter Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 7, 2015 #5566 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2015 Για το Jupiter έχω να κάνω μια μικρή παρατήρηση. Μου φάνηκε αστείος ο κακός. Ουσιαστικά ένας συνδυασμός της εμφάνισης του κακού από το Πέμπτο Στοιχείο με φωνή και ομιλία τύπου Μάρλον Μπράντο από τον Νονό. Κατά τα άλλα η ταινία προσπαθεί να παρουσιάσει ένα σύμπαν ως μια εμπορική επιχείρηση γεμάτη γραφειοκρατία κοσμικών διαστάσεων και κάπου εκεί ο θεατής χάνετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Μάϊος 9, 2015 #5567 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2015 (edited) Jupiter Ascending Σαν εφε μου αρεσε , οι 2-3 σκηνες με οπλα ηταν και αυτες καλες ....και γενικα σαν scifi εχει φαει καλη δουλιτσα Ομως .... οι ηθοποιοι ηταν Γ-Τ-Π Η κακομοιριαρα φατσα της Mila Κunis ? Τον Channing tatum που προσωπικα τον εχω μονο για κωμωδιες Sean Dean που περιμενα την στιγμη που θα πεθανει (και με απογοητευσε XD ) (sorry μεσιε , αλλα δεν το πηρα και πολυ ως spoiler αυτο Και μπορει ο Eddie redmayne να μου αρεσε στο theory of everything , αλλα σε αυτο πατωσε Γενικα τραγιλα ..... Έγινε επεξεργασία Μάϊος 9, 2015 από kpetros Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 9, 2015 #5568 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2015 Sean Bean είναι και βάλε και κανα spoiler. Δεν έχουν δει όλοι τη ταινία Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάϊος 10, 2015 #5569 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2015 http://www.imdb.com/title/tt1617661/?ref_=nv_sr_1 Την έβγαλα στα 50'. Tragic. 5.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Μάϊος 10, 2015 #5570 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2015 Blackhat Δεν καταλαβαινω γιατι η χαμηλη βαθμολογια εμενα μαρεσε. 6,5-7/10 το είδα κι εγώ τελικά.. μου άρεσε αλλά δεν είναι κι η ταινία της χρονιάς.. Προφανώς όταν βλέπουμε κάποια ταινία ρίχνουμε κάποιους διακόπτες και δεν περιμένουμε να τα εξηγούμε όλα με τη λογική ή τις γνώσεις μας. Λίγο το πρωτότυπο σενάριο, λίγο το πιασάρικο όνομα, αν είχε και πιο γνωστούς ηθοποιούς ή λίγο πιο χολιγουντιανά εφέ, θα πήγαινε καλύτερα. Περνά η ώρα ευχάριστα και θες να δεις τι θα γίνει πάντως.. το τέλος δε με πολυ-έπεισε αλλά οκ ένα 6αράκι προς 6μιση Link to comment Share on other sites More sharing options...
leonidastra86 Μάϊος 10, 2015 #5571 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2015 http://www.imdb.com/title/tt0098282/?ref_=fn_al_tt_1 Μου αρεσε παρα πολυ. 8/10 γιατι σε ολη τη ταινια βγαζει μια ελαφρα πικρια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάϊος 10, 2015 #5572 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2015 TimbuktuΠολύ καλή ταινία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάϊος 10, 2015 #5573 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2015 (edited) @RootX @DJD @chroma Το είδαμε χτες. Εντάξει, τα εφφέ και οι φάπες που περιμένεις σε ταινία αυτού του genre κλπ, από σενάριο μην περιμένετε τίποτα Usual Suspects. Γενικά βλέπεται ευχάριστα και έχει αρκετό γέλιο. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 10, 2015 από Chosen 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Μάϊος 11, 2015 #5574 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2015 http://www.imdb.com/title/tt2039393/ το 6 είναι πολύ.. δε λέω, πέρασε η ώρα, αλλά ΓΙΑΤΙ μπαίνουν στο κόπο κ γυρνάνε οι αμερικάνοι τέτοιες βλακείες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάϊος 11, 2015 #5575 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2015 Βλακεία το κατάντησαν οι αμερικάνοι, δεν ήταν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Μάϊος 11, 2015 #5576 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2015 Άποψή μου είναι πως καμία μα ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas_7 Μάϊος 11, 2015 #5577 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2015 Kingsman: The Secret Service - 8/10 Fast & Furious 7 - 8/10 Πολύ καλές και οι δύο ταινίες με ασταμάτητη δράση. Για τους μαχητές ήταν λίγο καλύτερη από αυτή στο Ρίο. Αυτές οι δύο για μένα ξεχωρίζουν από τη σειρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Μάϊος 12, 2015 #5578 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2015 Super Κουλη πλοκη και....... τι splatter και αυτο , στο τρειλερ φαινονταν πολυ καλυτερη Link to comment Share on other sites More sharing options...
leonidastra86 Μάϊος 13, 2015 #5579 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2015 http://www.imdb.com/title/tt0328107/ Ωραια περιπετεια. Με χαλασε λιγο το τελος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Μάϊος 13, 2015 #5580 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2015 μόλις είδα το fast 7 η ταινία είναι τόσο καλή που την είδα σε 28 λεπτά είχα προετοιμαστεί από το 6 και από το trailer του 7 αλλά δεν το περίμενα τόσο χάλια μόνο τα τελευταία λεπτά αξίζουν. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts