yanni Δεκέμβριος 21, 2011 #501 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2011 The Ides of March (2011) - IMDb 6/10Τίποτα το σπουδαίο, ειλικρινά. Πολύ δυνατό και συμπαθητικό cast, αλλά τίποτα περισσότερο ως ιστορία.Μια κλασική ταινία προεκλογικής εκστρατείας όπου δεν είναι όλοι πεντακάθαροι, όπου το προσωπικό συμφέρον υπερκαλύπτει (τις όχι και τόσο αληθινές) φιλίες, όπου κλασικά θα υπάρχει και ένα θύμα μόνο και μόνο για να μην είναι εντελώς ανάλατο το φαγητό που σερβίρει ο σκηνοθέτης. Διότι κατά την γνώμη μου αυτή εδώ η ταινία του Clooney είναι ολίγον ανάλατη. Για πριν τον ύπνο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 21, 2011 #502 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2011 (edited) [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Xs7fzOrUopc]Wrath of the Titans Official Trailer #1 - Sam Worthington Movie (2012) HD - YouTube[/ame] [ame] [/ame] Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 21, 2011 από Nephiλiμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Δεκέμβριος 21, 2011 #503 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2011 Καλες ηταν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Δεκέμβριος 21, 2011 #504 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2011 (edited) Contagion Αν έχετε δει άλλες ταινίες με επιδημίες, μην την δείτε. Αν δεν έχετε δει, δείτε τις άλλες Το μόνο ξεχωριστό (εγώ τουλάχιστον δεν το είχα ξαναδεί σε παρόμοια ταινία) ήταν που έδειχνε πόσο ματαιόδοξοι είναι μερικοί άνθρωποι. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=eM--4UklaL4[/ame] [MENTION=10676]Hydra[/MENTION] (και λοιπούς): Σε περίπτωση που δεν το έχετε δει. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 21, 2011 από l2phile Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Δεκέμβριος 21, 2011 #505 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2011 The Hobbit: An Unexpected Journey - Announcement Trailer - YouTube [MENTION=10676]Hydra[/MENTION] (και λοιπούς): Σε περίπτωση που δεν το έχετε δει. :offtopic2: Ανατριχιλα μονο απο το trailer...Αν και το εχω ξαναδει, ειναι απεριγραπτη η ολη αισθηση + ο,τι παραμενει ιδιο, το μεγαλυτερο μερος του τοτε cast! ! ! :offtopic2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Δεκέμβριος 22, 2011 #506 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2011 Teaser είναι, μέχρι να βγει η ταινία του χρόνου θα κυκλοφορίσει καλύτερο trailer. Εμενα με ενθουσιασε το soundtrack.[ame=http://www.youtube.com/watch?v=4-dVcj_gYAQ]The Hobbit: Trailer Song[/ame]"Far Over the Misty Mountains Cold,To Dungeons Deep and Caverns Old,The Pines were Roaring on The Heights,The Winds were Moaning in the Night,The Fire was Red, it Flaming Spread,The Trees Like Torches Blazed with Light." Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Δεκέμβριος 22, 2011 #507 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2011 ^ Που προβάλεται η ταινία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Δεκέμβριος 22, 2011 #508 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2011 μου σηκώθηκε η τρίχα!!!!!!! ΗΟΒBΙΤ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Δεκέμβριος 22, 2011 #509 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2011 "Far Over the Misty Mountains Cold,To Dungeons Deep and Caverns Old,The Pines were Roaring on The Heights,The Winds were Moaning in the Night,The Fire was Red, it Flaming Spread,The Trees Like Torches Blazed with Light."Μέρος του εν λόγω ποιήματος έχει μελοποιηθείκαι από τους Summoning. Όσοι δεν χαλιέστε μεUruk-Hai φωνητικά, ακούστε το =)Helldriver [2011]Κλασσικό καμμένο γιαπωνέζικο b-movie. Γνωστός και εκλεκτός ο σκηνοθέτης στο είδος. (κάτι σαν το Λουμίδη στους καφέδες)Zombies, gore κ.τ.λ. Για fans ή για παρέα/ποπ κόρν ότι πρέπει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Δεκέμβριος 22, 2011 #510 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2011 The Lawnmower Man (1992)Αν γινόταν σήμερα θα ήταν πολύ καλύτερη. Τα εφέ της εποχής είναι τύπου mame πράγμα που κάνει την ταινία αστεία με την κακή έννοια. Η πλοκή είναι πως ένα επιστήμονας πρέπει έναν βλάκα (εκ γεννητής) κηπουρό και του αυξάνει την εξυπάνδα μέσω virtual reality, με αποτέλεσμα να ξεκλειδώσει ένα μέρος του ανθρώπινου εγκεφάλου που κρύβει μεγάλες δυνάμεις, όπως τηλεκίνηση, να διαβάζει την σκέψη κλπ.4/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xero Δεκέμβριος 22, 2011 #511 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2011 Green Lantern:αρκετά καλή ταινία μπορώ να πώ, πέρασε ευχάριστα η ώρα μου και πιστεύω αξίζει να την δει κάποιος , κυρίως με παρέα που της αρέσουν τα comics . Τα γραφικά ήταν λίγο meh (imho πάντα ) σε σχέση και με το Thor αλλά παρόλα αυτά παίρνει ένα 7/10Και φυσικά για να μην ξεχνιόμαστε :the oathIn brightest day, in blackest night,No evil shall escape my sightLet those who worship evil's might,Beware my power... Green Lantern's light! [MENTION=2526]Nephiλiμ[/MENTION] άμα πεις ότι αυτό δεν σε άρεσε θα έχουμε 3/3 που διαφωνούμε :dance3::dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 22, 2011 #512 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2011 Green Lantern:αρκετά καλή ταινία μπορώ να πώ, πέρασε ευχάριστα η ώρα μου και πιστεύω αξίζει να την δει κάποιος , κυρίως με παρέα που της αρέσουν τα comics . Τα γραφικά ήταν λίγο meh (imho πάντα ) σε σχέση και με το Thor αλλά παρόλα αυτά παίρνει ένα 7/10Και φυσικά για να μην ξεχνιόμαστε :the oathIn brightest day, in blackest night,No evil shall escape my sightLet those who worship evil's might,Beware my power... Green Lantern's light! [MENTION=2526]Nephiλiμ[/MENTION] άμα πεις ότι αυτό δεν σε άρεσε θα έχουμε 3/3 που διαφωνούμε :dance3::dance3:guess whathttp://www.thelab.gr/1063115599-post68.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xero Δεκέμβριος 22, 2011 #513 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2011 καλά εμείς ταιριάζουμε τέλος :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
toxas Δεκέμβριος 22, 2011 #514 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2011 COBRAAAAAAAAA![MENTION=4395]toxas[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Δεκέμβριος 22, 2011 #515 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2011 ContagionΑν έχετε δει άλλες ταινίες με επιδημίες, μην την δείτε. Αν δεν έχετε δει, δείτε τις άλλες Το μόνο ξεχωριστό (εγώ τουλάχιστον δεν το είχα ξαναδεί σε παρόμοια ταινία) ήταν που έδειχνε πόσο ματαιόδοξοι είναι μερικοί άνθρωποι. The Hobbit: An Unexpected Journey - Announcement Trailer (HD) - YouTube [MENTION=10676]Hydra[/MENTION] (και λοιπούς): Σε περίπτωση που δεν το έχετε δει. Ναι το είδα χθες !! Δεν ξέρω αν παρακολουθείτε τα videos που ανεβάζει συχνά πυκνά η παραγωγή ενώ γίνονται τα γυρίσματα,αλλά θα βλέπατε πόσο νορμάλ άνθρωπος είναι ο Peter Jackson και τί αγάπη βάζει σε όλη τη δουλειά ,μαζί του και οι ηθοποιοι. Ποιός θα συμμετείχε σε ταίτοια αριστουργήματα μόνο και μόνο για να βγάλει λεφτά.Είναι και άλλα πιο ενθουσιώδη κίνητρα. Εμένα έτσι μου το πέρασαν μέσα από αυτά τα βιντεάκια και τους εμπιστεύομαι. Δε θα μας απογοητεύσει το αποτέλεσμα και φυσικά περιμένω πώς και πώς και τα soundtracks. Έχω ιδιαίτερη σχέση με του Άρχοντα ,κάθε μέρα άμα δεν ακούσω,δε .... :man_in_love: Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 22, 2011 #516 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2011 (edited) Έχω ιδιαίτερη σχέση με του Άρχοντα ,κάθε μέρα άμα δεν ακούσω,δε .... :man_in_love: EPIC όποτε το ακούω ανατριχιάζω [ame] [/ame] Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 22, 2011 από yanni Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Δεκέμβριος 22, 2011 #517 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2011 ....κάνει κούκου;(btw "ταιτοια" -> "τέτοια") Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 22, 2011 #518 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2011 EPICόποτε το ακούω ανατριχιάζωBeacons Are Lit - YouTubeΤώρα που το ξαναβλέπω, είναι σαν να βλέπω Skyrim με HD γραφικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Δεκέμβριος 23, 2011 #519 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2011 Πολύ καλό για πρώτο μάθημα εισαγωγή στα δίκτυα Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 23, 2011 #520 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2011 Για πολυ γελιο...Black Dynamite (2009) - IMDb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts